Widok
Poszukiwana praca na urlopie wychowawczym
Witam serdecznie,
za dwa tygodnie rozpoczynam urlop wychowawczy i od jakiegoś już czasu borykam się z tematem znalezienia dodatkowego źródła dochodu. Niestety propozycje pracy dla młodych mam jakie do tej pory znalazłam to telemarketing, tajemniczo brzmiące video-czaty, kojarzące się z akwizycją sprzedaże OFE itp. Może macie jakieś ciekawe propozycje pracy dla takiej osoby jak ja, podzielicie się doświadczeniami jak i gdzie najlepiej szukać zajęcia aby przyniosło to wymierny efekt.
Za wszelkie sugestie będę wdzięczna.
za dwa tygodnie rozpoczynam urlop wychowawczy i od jakiegoś już czasu borykam się z tematem znalezienia dodatkowego źródła dochodu. Niestety propozycje pracy dla młodych mam jakie do tej pory znalazłam to telemarketing, tajemniczo brzmiące video-czaty, kojarzące się z akwizycją sprzedaże OFE itp. Może macie jakieś ciekawe propozycje pracy dla takiej osoby jak ja, podzielicie się doświadczeniami jak i gdzie najlepiej szukać zajęcia aby przyniosło to wymierny efekt.
Za wszelkie sugestie będę wdzięczna.
My niestety nie mamy babci w pobliżu dlatego interesowałaby mnie raczej praca w domu przy wykorzystaniu komputera. Zawsze wydawało mi się, że nie powinno być problemu ze znalezieniem tego typu ofert, dla pracodawców przecież jest to bardzo atrakcyjna forma zatrudnienia -przebywając na urlopie wychowawczym mój ewentualny drugi pracodawca nie ponosiłby już tak wysokich kosztów zatrudnienia.
Jednak widzę, że bardzo ciężko jest znaleźć matkom jakieś zlecenia do domu:-(
Jednak widzę, że bardzo ciężko jest znaleźć matkom jakieś zlecenia do domu:-(