Widok

Poszukiwany ginekolog od niepłodności

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Witam!
Poszukuję dobrego specjalisty od niepłodności, dobrze byłoby aby był na NFZ, ew prywatnie. Do tej pory natrafiałam na dr, którzy alb o sie nie znają (po okazaniu wyników badań) albo kierowali na następne, kosztowne badania....
Prosze o pomoc
A dr moze być z Gdańska, Gdyni lub Sopotu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Makowska jest ginekologiem od spraw nieplodnosci malzenskiej...po moich wynikach wiedziala o co chodzi..po 3 m-cach bylam w ciazy..obecnie moje BLIZNIAKI maja 2 latka :-)
dziękuje bardzo za informację,
Wiem że dr Piątkowski leczy niepłodne pary. Sama się leczyłam, poszło szybko, bo od razu udało sie wykryć problem. Moje koleżanki też korzystają z jego pomocy i są zadowolone.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również polecam Piątkowskiego. Szybko zdiagnozował problem robiąc zlecając tylko potrzebne badania. Po 2 miesiącach byłam w ciąży gdzie poprzedni lekarze to mówili "Wyreguluje się jak Pani pierwsze dziecko urodzi" albo "Niestety, ale jedyną opcją jest in vitro"...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam Was... a jaki jest koszt wizyty u dr. Piątkowskiego? Czy nadaje się na pierwszą wizyte?
Nie wiem czy diagnozowanie i leczenie w gabinecie dr Piątkowskiego jest droższe czy tańsze od znanych klinik Trójmiasta, ale to z czym się spotkałam, to nie schematyczne postępowanie ukierunkowane na bezzwłoczne na namówienie na in vitro, najchętniej z programu rządowego. Na początku usłyszałam, że to się może tak skończyć, ale na szczęście udało się znaleźć i wyleczyć problem. Tanio nie jest,fakt, ale dr Piątkowski poświęca dużo czasu rozwiązaniu problemu pary. Nie ma rejestrowania 3 par w ciągu 20 minut. Zależy czego oczekują partnerzy. Kliniki leczenia niepłodności też mają swoje pozytywy. Trzeba wybrać.

Inne tematy z forum Kobieta

Kosmetyki trychologiczne - kosmetyki przeciw wypadaniu włosów (13 odpowiedzi)

Witajcie, chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć trychologa / gabinet trychologiczny z...

Tabletki powiększające piersi (13 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...

dobry adwokat rozwód gdańsk (79 odpowiedzi)

Szukam dobrego adwokata, który przeprowadzi mnie przez rozwód z orzeczeniem o winie w Gdańsku....

do góry