Widok
Wiesz, mysle, ze czy sprawdzone czy nie nie ma to az tak duzego znaczenia jak zdac sie na wlasny gust. Bo niestety, wiekszosc firm przyjmuje, ze jesli sala weselna, to duzo balonow, tiulu i tandetne serduszka czy cos w tym stylu.
Proponuje dobrze obmyslec sobie wystroj sali, tak aby, firma dekorujaca skupila sie na wykonaniu lub ewentualnie sugestiach ze swojej strony.
Mnie, przed moim weselem w jednym z ****hoteli powiedzieli, ze dekoracje kwiatowe wykonaja sami. Na szczescie tydzien przed moim weselem poszlam obejrzec sale przygotowana dla innej pary mlodej i oczywiscie zrobilam wielkie oczy, gdy zobaczylam jakies 'wiechcie' wlozone do wazonow. Tak wiec, wyszukalam w internecie, jakie chce miec kwiaty na stolach i zmusilam ich, aby wykonali dokladnie takie same.
To samo bylo w kwiaciarni. Gdybym nie pokazala pani na zdjeciu o co mi chodzi, to wyszla by katastrofa.
Pozdrawiam
Proponuje dobrze obmyslec sobie wystroj sali, tak aby, firma dekorujaca skupila sie na wykonaniu lub ewentualnie sugestiach ze swojej strony.
Mnie, przed moim weselem w jednym z ****hoteli powiedzieli, ze dekoracje kwiatowe wykonaja sami. Na szczescie tydzien przed moim weselem poszlam obejrzec sale przygotowana dla innej pary mlodej i oczywiscie zrobilam wielkie oczy, gdy zobaczylam jakies 'wiechcie' wlozone do wazonow. Tak wiec, wyszukalam w internecie, jakie chce miec kwiaty na stolach i zmusilam ich, aby wykonali dokladnie takie same.
To samo bylo w kwiaciarni. Gdybym nie pokazala pani na zdjeciu o co mi chodzi, to wyszla by katastrofa.
Pozdrawiam
Jak napisałam cena zależy od tego jakiego rodzaje dekoracje sie wybiera i ile. Można zapłacić 300zł, a można i 1000zł. Nie są to wygórowane ceny w porównaniu z innymi firmami dekoratorskimi, gdyż przed podjęciem decyzji miałam oferty również i z innych firm, ale jednak zdecydowałam się na A. Po prostu ich dekoracje najbardziej mi odpowiadały, jak już wcześniej napisałam nie są tandetne jak często to bywa z dekoracjami weselnymi.
Niejednokrotnie dekoracje tworzone we własnym zakresie kosztują niewiele mniej aniżeli zlecić to firmie, a ileż to kłopotu, którego można sobie zaoszczędzić.
Niejednokrotnie dekoracje tworzone we własnym zakresie kosztują niewiele mniej aniżeli zlecić to firmie, a ileż to kłopotu, którego można sobie zaoszczędzić.
Chętnie pomogę ci udekorować salę w żywe kwiaty.
Jestem amatorką ale robie naprawdę ładne wiązanki na stoły.
Pozatym jeśli robisz wesele na sali nie w hotelu to mogę udekorować ją balonami normalnymi i helowymi oraz tiulami. Mogę również nakryć elegancko stoły i poskładać pięknie serwetki.
Jeśli chcesz prześle na maila moje kompozycje kwiatowe.
Tanio: 0 691 031 043 Kasia
Jestem amatorką ale robie naprawdę ładne wiązanki na stoły.
Pozatym jeśli robisz wesele na sali nie w hotelu to mogę udekorować ją balonami normalnymi i helowymi oraz tiulami. Mogę również nakryć elegancko stoły i poskładać pięknie serwetki.
Jeśli chcesz prześle na maila moje kompozycje kwiatowe.
Tanio: 0 691 031 043 Kasia