Widok
Witajcie mi z dnia na dzien spadl automatycznie potas, nagle zrobilo mi sie ciemno przed oczami i strasznie slabo mi bylo;/ myslalm ze to koniec jestem w 29 tygodniu ciazy. Biore w tabletkach potas i magnez oraz prenatal. Po wyjsciu ze szpitala nie jest dobrz enon stop biegunki przy czym spadaja automatycznie wszyskie wyniki. Zadne lekarz a w szczegolnosci z*******y ginekolog niewie co mi zaradzic i to sa lekarze?? ;/ szkoda slow
ja po Housie też powinnam się diagnozować, ale już mi się mylą te wszystkie choroby :D
jedyne co zapadło mi głęboko w pamięć to toczeń, i z całą pewnością mogę stwierdzić że go nie mam ;)
na skurcze to zdecydowanie magnez, polecany i przepisywany dla kobiet w ciąży to magne B6
jedyne co zapadło mi głęboko w pamięć to toczeń, i z całą pewnością mogę stwierdzić że go nie mam ;)
na skurcze to zdecydowanie magnez, polecany i przepisywany dla kobiet w ciąży to magne B6
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Ja co prawda w ciąży nie jestem, ale jakiś czas temu miałam bardzo niski potas i też musiałam brać tabletki. Oprócz drętwienia kończyn, głównym objawem była nadmierna senność - potrafiłam zasypiać na stojąco, po pracy spałam, budziłam się tylko na kolację i znowu spałam i tak w koło macieju...ale po tabletkach wszystko wróciło do normy :)
ja kupiłam tabletki magnez + potas, bo jak budziłam się to mialam straszne skurcze
teraz ich nie biorę bo przerzuciłam się na sok pomidorowy , kupiła zgrzewkę małych butelek soczku (0,33 ml) i codziennie piję 2 butelki. Na razie, nie zapeszając nie mam skurczów.
w pomidorach i ziemniakach jest dużo potasu więc polecam, a wczekoladzie magnez :) mniam
teraz ich nie biorę bo przerzuciłam się na sok pomidorowy , kupiła zgrzewkę małych butelek soczku (0,33 ml) i codziennie piję 2 butelki. Na razie, nie zapeszając nie mam skurczów.
w pomidorach i ziemniakach jest dużo potasu więc polecam, a wczekoladzie magnez :) mniam
mini doświadczenie, czyli mówię gin.że mam skurcze łydek czasem. ona że brak magnezu lub potasu. magnez zaleca w tabletkach a potas w pomidorach itd czyli przetworach pomidorowych i w soczku marchwiowym. uwielbiam i teraz dobry okres na pomidorki, ale ja niestetyyyyyyyy mam po pomidorowym zgagę.
w kwesti tab. z potasem nie mam dośw.
w kwesti tab. z potasem nie mam dośw.