Odpowiadasz na:

Re: Potrawy bez tłuszczu!

a rybę robię tak:
wkładam do naczynia żaroodpornego, skrapiam obficie sokiem z cytryny, solę, pieprzę i posypuję mocno pietruszką (świeża najlepsza), na to czosnek pokrojony w cienkie... rozwiń

a rybę robię tak:
wkładam do naczynia żaroodpornego, skrapiam obficie sokiem z cytryny, solę, pieprzę i posypuję mocno pietruszką (świeża najlepsza), na to czosnek pokrojony w cienkie plasterki - dużo, plasterek obok plasterka, na spory filet wychodzi ok 3 ząbków.
Piekę ok 30 minut pod przykryciem, potem bez przykrycia ok 10 aż się czosnek zezłoci. Ryba nie jest sucha, a czosnek jest pyszny - chrupiący.

zobacz wątek
13 lat temu
~ajeczka niezalogowana

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry