Widok

Potrzebny psychiatra od anoreksni

Wejherowo Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Gdzie od Gdyni po Wejherowo można znaleźć psychiatrę od anoreksji dla 14- sto latki?
Przy wzroście 170 cm waży już 45 kg. Jak tak dalej pójdzie, to za chwilę będzie za późno na wszystko.
Może ktoś poleci dobrego lekarza, albo ośrodek w okolicy.
Pomóżcie proszę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem, gdzie w Gdyni, ale w AM w Gdańsku jest oddział psychiatrii, gdzie leczą anoreksję. Ponoć całkiem dobrzy lekarze
dziękuję bardzo
w Rumii przyjmuje dr Sowiński - bardzo dobry, uznany psychiatra, jest też anestezjologiem, poza prywatną praktyką pracuje w szpitalu - naprawdę zna się na rzeczy, nie tylko na psychiatrii ale potrafi połączyć objawy psychiczne z somatycznymi i skierować na właściwą diagnostykę i leczenie. Przyjmuje popołudniami na przeciwko tego centrum handlowego z kinem. Poszukaj w necie, na pewno znajdziesz :)
Na srebrzysku w szpitalu jest oddział dla dzieci i młodzieży i tam też się tym zajmują. Najlepsza byłaby współpraca lekarz psychiatra, psychoterapeuta i lekarz zajmujący się anoreksją.
O matko a ja mam ponad 30sci lat 170zm wzrostu i waze 48kg. Nie jestem zadna anorektyczka i zapewne nie bede.
Porozmawiaj moze z corka najpierw i zapytaj co sie dzieje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (43 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

zapach do mieszkania jaki ??co polecacie (41 odpowiedzi)

drogie mamy wy zawsze coś doradzicie chciałabym aby w mieszkaniu pięknie pachniało macie jakieś...

krem na rozstępy-JAKI NAJLEPSZY??? (38 odpowiedzi)

tak jak w temacie.jaki polecacie krem na rozstępy?? jestem w pierwszych tygodniach ciąży ,ale...

do góry