Widok

Potrzebuje rady na temat wózków

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, jak w temacie, chciałabym się dowiedzieć czegoś na temat wózków które mam wybrane, więc nie proponujcie mi kolejnych, chyba że spełnią moje wymogi hehe ;)

Rodzę zimą więc zależy mi na dużych kołach takie jak ma MARITA- mój faworyt, zależy mi na dużym koszu, takim, który nie odpadnie przy pierwszym włożeniu zakupów. I jestem zakochana w tradycyjnych wózkach (znów MARITA :) )

Marita niestety jest dość ciężka, ale z tego co widzę to wszystkie ważą mniej więcej tak samo. Kuszą mnie kółka obrotowe o 360 st, stąd mam tam też inne przykłady.

Zależy mi na opiniach osób, które użytkują te wózki.
Czy wszystko ok ze stelażem, czy mocno hałasuje przy składaniu/ rozkładaniu spacerówki, jak sie sprawuje hamulec no i ogólne wady i zalety wózków.

Z góry dziewczynki dziękuję :)

A oto moje typy:

1) Marita (Roan)
2) Grander
3) Jedo 4DS
4) Bolder
5) Freestyle np ECO (nie jest to Quiny ! ) wózek Polski, z tymże tani ok 900 zł dlatego trochę się go boję.
6) Zagma X6 (również tańszy wózek- ok 900-1000)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki Magda, bardzo przydatna opinia :) Bo jak na razie z wózków ze skrętnymi kołami- Solaris jest moim faworytem, ma parę dodatkowych rzeczy... których droższe wózki nie mają albo trzeba za nie dodatkowo dopłacać.
Napisz mi jeszcze czy u Ciebie jest możliwość zablokowania przednich kół ?? Oraz jak tam z jego wagą ?
image
ja mogę się dołączyć do zachwytów kulki07 nad Murą ;)
przeżyła dójkę moich dzieci i teraz służy córeczce mojej koleżanki :) ja też nazywałam ją "czołgiem" świetny wózek...jakbym miała jeszcze raz kupowac to też bym wybrała Murę
Dziewczyny a co myslicie o wozkach tako warrior i jumper?
image
image
Kati wczoraj rozmawiałam z koleżanką na temat tako. Ja go akurat nie biorę pod uwagę bo w sklepach po których chodzę nie ma akurat tego wózka, a ja wolę "dotknąć" przed zakupem.
Podobno dobry wózek- bez zastrzeżeń tyle tylko mogę Ci powiedzieć :)
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Imię dla chłopca: Borys, Igor, Bruno, Miłosz? (34 odpowiedzi)

Wiem że wybór imienia to kwestia gustu i zadanie dla rodziców, ale może wyrazicie swoje zdanie?...

Drewniany plac zabaw dla dzieci? (45 odpowiedzi)

Dziewczyny chciałabym zrobić Nikosiowi plac zabaw w ogrodzie.Drewniany,wiadomo jakis domek ze...

Aliexpress-ktos zamawiał? (20 odpowiedzi)

Jak w temacie widze kilka fajowych rzeczy ale mam obawy.. nie do jakosci a do tego czy dotra...

do góry