Widok

Powiększenie biustu. Czy ktoś robił?

Gdzie za ile ? ;) z jakiego rozmiaru na jaki ? ;) czy wszystko ok?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem, ze pytasz czy ktos powiekszal i ja niestety nie, ale jestem z Toba...tez codziennie mysle o tym od jakiegos czau. Niestety :(.
haaaa nie jestem sama...też jestem ciekawa.Jakbym miała kasę od razu bym zrobiła...
Ale to chyba zależy jaka metodą powiększasz bo jeśli z własnego tłuszczu tj najtańsze i piersi wygladaja w miare naturalnie...(podobna nie robilam wiec nie wiem)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zazdroszczę dziewczyny,
ja marze o uzbieraniu kaski na zmniejszenie piersi....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aga z wlasnego tluszczu?pierwsze slysze:)Ja kiedys mialam jazde na to,ale juz mi minelo,maz mnie wyleczyl.ale pewnie jakbym miala za duzo kasy...
Maz mnie tez leczyl i to skutecznie, az do czasu jak urodzilam drugiego synka. Po nim...no niestety juz kompletnie nic nie mam tam, gdzie powinnam cos miec :(((. Maz mnie pociesza, ale to tym razem nic nie daje niestety.
Lepiej nie strasz:)Ja narazie sie ciezsze,bo troche sie powiekszyly,a pozniej maja calkiem zniknac?
biedronka, probuj na nhs, mam sporo kolezanek po powieksznniu, pomniejszaniu i wszystko ok. wlasnie na nhs. te co powiekszaly, powiekszaly malutko, tzn efekt jest i bardzo naturalny, bo zalezy od twojej budowy, skory, aby nie wyszly rozstepy itp...

w pl moja kumpelka chciala, ale zrobila sobie usta tym kwasem wypelnila i to ja skutecznie odstraszylo od powiekszenia piersi, bolao jak cholera...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak,lekarz znajduje miejsce w ktorym tluszczu jest za duzo,robi przeszczep. Nie potrzebvjesz tak dlugiego okresu rekonwalescencji,nie musisz nosic gorsetu i nie musisz wymieniac implantow. Minus jest taki ze jak masz np bardzo obwisle piersi to ta operacja ci nie pomoze,tj typowe powiekszenie,a koszt to CHYBA miedzy 5-7tys wpisz w wyszukiwarke klinika powiekszania piersi czy cos takiego tam sa cenniki itd. A jak myslisz o tym na powaznie to wizyte u lekarza masz bezplatna on ci wszystko wytlumaczy to taka konsultacja.
Ja sie ratuje push upami.
Z przodu deska z tylu deska,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja znajoma robiła w gdyni obok świętojańskiej uliczka konsultacje a operowana w gdańsku koszt ok 12tysięcy jakieś 3 lata temu ona miała swoje c ale po dziecku i odchudzaniu zostały jej takie puste w środku więc lekarz jej ,,wsadził'' d chyba i wyglądają super ona zachwycona i nawet 2 dziecko karmiła piersią
No wlasnie slyszalam o tym z wlasnego tluszczu ale spora czesc sie wchlania ;/ ja sie tez ratuje push upami ale jak zdejme stanik to jestem bardziej plaska niz moja poltora roczna corka . Maz tez mowi ze mam dac spokoj ale ja sie z tym mecze .. narazie szukam informacji co najlepsze i ile kosztuje maz mowi ze jak co bedziem zbierac ;) maz mowi zeby najlepiej tu w niemczech robic .. ja nie wiem ale to bez sensu ... moja mama ma F siostra D a ja nawet glupiego A nie mam ...
Iza nhs? Za darmo? Sorki, ale nie rozumiem :). Napisz cos wiecej, bo jestem baaardzo zainteresowana :D.
Co to nhs? ;)
NFZ tyle ze w Anglii :)
Dzieki ;)
Hmmn musze poszukac czy w niemczech jest ;)
Sorry, ale nie rozumiem Was... albo musicie byc az tak puste, albo az tak niedowartosciowane...macie mężów, niby dzieci i myslicie o swoim wygladzie jeszcze w sposob nastoletni? kategoryzujecie Wasze zycie wielkoscia piersi..? na porodowce tez smarowalyscie rzesy i nakladalyscie puder? co to za malzenstwo, w ktorym kobieta ( jeszcze po porodzie) powieksza piresi zeby czuc sie komfortowo? i nie próbujcie porownywac "dbanie o wyglad' z "powiekszaniem piersi". ja mam B i moj maz je uwielbia, kocha, kazda ma swoje imie i jakos nie wyobrazam sobie bym je miala zmienic.naprawde zal mi Was. i zal Waszych dzieci i mezow. co to za rodzina, w ktorej matka ma spelniac jakies normy i zajmuje sie rozmiarem swoich piersi. nawet jesli jest to tylko Twoja potrzeba, to czlowiek ktory czuje sie bezpiecznie i dobrze raczej nie chce sie zmieniac. nie mysli o takcih rzeczach, moj boze!!! a juz na pewno nie bedzie zmienial biegu czasu. piekni sa staruszkowie , pomarszczeni, zgarbieni, ktory sie kochaja...i piekne sa kobiety w ciazy, rodzace, po porodzie, nawet te spocone, zmeczone, w wyciagniectych szlafrokach, ksozulach, rozkraczone, z rozstepami, wielkimi balonami, walkami tluszczu na brzuchu, udach i pupie...potem karmiace, potem wychowujace dzieci... one sa piekne, dla swoich mezow, ich kobiety, ich zony, matki... sa piekne i nie wazne ze w najnowszym numerze jakiegos pisemka sa wychudzone szkielety na wybiegu z miska FF... naprawde wyglad nie ma znaczenia, a natura jets jak jest i jest piekna, czy to majac 20 lat, czy to majac 40, czy tez majac 70... ale czytaj to powyzej, WY przygotujcie sie na samotna starosc. wkoncu majac 80 lat ze zmarchami maz juz Was kochac nie bedzie, nie wpsomne o Waszej samoakceptacji... leczcie sie. poki czas, bo to naprawde mozna leczyc. (p.s. chyba ze mezowie z tych "na Waszym poziomie"). naprawde czasem czytajac takie watki skacze do nieba, ze mam zycie jakie mam.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 48
a co w tym złego że chcą mieć większe piersi !!?? Dalej mogą mieć super spełnione życie rodzinne ale chcĄ coś zrobić dla siebie. Jak ktoś się źle czuje w swoim ciele to jak najbardziej powinien coś z tym zrobić, a to że twój mąż nadaje imiona twoim cyckom na prawdę myślę że nikogo nie interesuje
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja nie powiększałam ale chętnie oddam trochę swoich, mam 75G i baaaaardzo chciałabym zejść chociaż do E :l
Ja tez nie mam pieknego biustu aktualnie, chociaz problem z za duzym. I gdybym miala nadmiar gotowki to bym poprawila. Co w tym zlego, ze kobieta chce jakos wygladac. Jak ktos nie ma zadnych kompleksow to latwo mu sie wysmiewac z tych co maja...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Iris - weź ty się lecz kobieto matko-polko - a jeżeli ktos nakładał tusz na porodówce to co ?? jak sie lepiej czuje to czemu nie, moja koleżanka umalowana pojechała bo bez makijażu z domu nie wychodzi to po co miala sobie dokladac stresu ?

Ja też planuje zrobic korektę biustu i powiekszyc o jeden rozmiar - BO TAK, tlyko czekam do ciąży żeby zrobic to po.

Faceci też jak chodząn a siłownie (czy kobiety ) to po to by zmienic swoj wygląd powiekszyc labo pomniejszyc niektóre czesci ciała, jeżeli ty chcesz wygladac jak stara klumpa to proszę bardzo - ja Ci nie zabraniam, ale to nie wątek co myślicie o powiększaniu biustu tylko czy ktoś robił - a ty trolujesz
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Ulubione perfumy (9 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

do góry