Widok
Pozdrowuchy
Dla mansonowatego Mansona, Szurki, Kropy, Stwora, Hobego i K&K.
I dla Ani z zielonego wzgorza.
Siedze sobie w Malezji od dluzszego czasu bardzo powaznie dumajac nad tym, czy sie tu nie osiedlic na pare lat.
Kiedys myslalem ze Polki sa najpiekniejsze na swiecie.
Mylilem sie.
Odkrylem taka jedna mieszanke tajki, chinki i malezyjki - cudo.
Cudowne cudo.
Moglbym zamiesci jej foto, ale kilka klawiatur zapewne zostaloby oslinionych.
ps, Kropa dzwonilem dzis do Cie poprzez satelite, providera mam holenderskiego wiec nr poczyna sie 31. Nie boj sie odbierz :)))) nieznany numer :))), Ty nic nie placisz w tym systemie. Zadzwonie jeszcze z tym ze mam poslizgu 6h w przod.
I dla Ani z zielonego wzgorza.
Siedze sobie w Malezji od dluzszego czasu bardzo powaznie dumajac nad tym, czy sie tu nie osiedlic na pare lat.
Kiedys myslalem ze Polki sa najpiekniejsze na swiecie.
Mylilem sie.
Odkrylem taka jedna mieszanke tajki, chinki i malezyjki - cudo.
Cudowne cudo.
Moglbym zamiesci jej foto, ale kilka klawiatur zapewne zostaloby oslinionych.
ps, Kropa dzwonilem dzis do Cie poprzez satelite, providera mam holenderskiego wiec nr poczyna sie 31. Nie boj sie odbierz :)))) nieznany numer :))), Ty nic nie placisz w tym systemie. Zadzwonie jeszcze z tym ze mam poslizgu 6h w przod.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."
Charles Bukowski.
Charles Bukowski.
Hej manson nie zrozumiałem co mówisz, wyjmij z ho** z gęby albo idź do ortodonty.
nananananana, a ja mam swoją gitarę, spodnie wytarte i buty stare nananananna
:-D
nananananana, a ja mam swoją gitarę, spodnie wytarte i buty stare nananananna
:-D
http://www.youtube.com/watch?v=rRgjIMY_VMs&feature=related
Jutro Kupię klamkę i odje*** śmietankę - PRZYSIĘGAM
Żyj - Krzyknęła Nadzieja. Bez Ciebie nie Potrafię - Po cichu odpowiedziało ż
No.
Okolicznosci przyrody sprzyjajace muzyce wybrzmiewajacej w mej zapadlej duszy. Wilgotno i cieplo ;)))))
W dodatku uzaleznilem sie od tajskiego masazu od ktorego trzeszcza mi stawy i ledzwie.
Ech napisalbym wiecej szczegolow, ale znowu mi Szurka powie jak ostatnio przez fona, mianowicie: "wiesz c, u nas we wsi na niektore tresci co wypisujesz to sie mowi, ze to zwykle plotkarstwo"
hehehe:))))
A ja tam zawsze prawde pisze.
Okolicznosci przyrody sprzyjajace muzyce wybrzmiewajacej w mej zapadlej duszy. Wilgotno i cieplo ;)))))
W dodatku uzaleznilem sie od tajskiego masazu od ktorego trzeszcza mi stawy i ledzwie.
Ech napisalbym wiecej szczegolow, ale znowu mi Szurka powie jak ostatnio przez fona, mianowicie: "wiesz c, u nas we wsi na niektore tresci co wypisujesz to sie mowi, ze to zwykle plotkarstwo"
hehehe:))))
A ja tam zawsze prawde pisze.
Charles Bukowski.
Charles Bukowski.
Znaczy saczysz je :)))
A wiesz postawili u mnie przy trapie bande ktora - szczegolowo jak na hamerykanskich lotniskach - trzepie tobolki w poszukiwaniu alko. No armator dosc powazny jest, na tyle, ze ma fiksum dyrdum na punkcie trzezwosci. Totalna absty pod kara natychmiastowego kopniaka. Do czego zmierzam. Zgadnij kto na statku ma w szafce dwie butelki laudersa?
ps czuje ze szybko wyparuje
A wiesz postawili u mnie przy trapie bande ktora - szczegolowo jak na hamerykanskich lotniskach - trzepie tobolki w poszukiwaniu alko. No armator dosc powazny jest, na tyle, ze ma fiksum dyrdum na punkcie trzezwosci. Totalna absty pod kara natychmiastowego kopniaka. Do czego zmierzam. Zgadnij kto na statku ma w szafce dwie butelki laudersa?
ps czuje ze szybko wyparuje
Charles Bukowski.
Charles Bukowski.
"Wiatru czas.
Wiesz ta sloma w Twych butach ona nie tylko wystaje.
Ona juz kielkuje.
Jestes poza nawiasem.
Dlatego nie dane Ci rozumiec naszego lesnego slangu."
Nie rozumiem, piszesz o sobie, przelewając na mnie własne problemy - zatem pytam się, w czym tkwi istota problemu bo nie rozumiem.?
Wiesz ta sloma w Twych butach ona nie tylko wystaje.
Ona juz kielkuje.
Jestes poza nawiasem.
Dlatego nie dane Ci rozumiec naszego lesnego slangu."
Nie rozumiem, piszesz o sobie, przelewając na mnie własne problemy - zatem pytam się, w czym tkwi istota problemu bo nie rozumiem.?
Zaden mechanizm przeniesienia - zeby juz uzywac akademicznego slownictwa.
Zwyczajnie nabieram jasnego przekonania, ze glowe masz tylko po to zeby z nia raz w miesiacu do fryzjera czlapac.
Sypiac z lewej inwektywy dobrze jest zdawac se sprawe z mozliwosci otrzmania ich z prawej. Zupelnie jak w lustrze. Ot i wszystko.
see ya.
Zwyczajnie nabieram jasnego przekonania, ze glowe masz tylko po to zeby z nia raz w miesiacu do fryzjera czlapac.
Sypiac z lewej inwektywy dobrze jest zdawac se sprawe z mozliwosci otrzmania ich z prawej. Zupelnie jak w lustrze. Ot i wszystko.
see ya.
Kolejny raz się disujesz. Te inwektywy otóż wracają do Ciebie i twoich koleżków z tego forum jak bumerang. Przemyśl co piszę, jak masz jakieś ale.
Jak nie potrafisz tego pojąć, to przejrzyj książkę z historii, zwróć uwagę na czasy teraźniejsze i to co działo się ostatnio na świecie - nie traktuj tego co ja piszę tak dosłownie, pomyśl, że to globalnie - wnioskuj lokalnie.
Jak nie potrafisz tego pojąć, to przejrzyj książkę z historii, zwróć uwagę na czasy teraźniejsze i to co działo się ostatnio na świecie - nie traktuj tego co ja piszę tak dosłownie, pomyśl, że to globalnie - wnioskuj lokalnie.
no kurczaczek znowu zapomniałem podpisać.
DJ Tuniziano & Tede - Mamy Się Dobrze
DJ Tuniziano & Tede - Mamy Się Dobrze