Widok

Poznam Mamy z Redy

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam . Niedawno przprowadziłam się do Redy i nikogo tam nie znam :( może są tu jakieś mamy w takiej samej sytuacji ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nie z Redy a z Rumi, sorki że się wcinam w ten wątek, pamiętasz o rezerwacji huśtawki?;)jaka decyzja;))
image

image
witam w redzie,a gdzie dokladnie mieskzasz?na osiedlu przy młynie?czy może na nowym "reda park"
yyy ... przy młynie . Nawet nie wiem o co chodzi . Ale mieszkam na osiedlu przy ulicy Spokojniej ; ))
witam , ja tez z Redy, mieszkam na osiedlu"przy mlynie" i tez chetnie poznam inne mamy
image
na jakiej ulicy jest to osiedle przy młynie ?
...... zawsze chciałam założyć taki wątek, ale nie miałam śmiałości:)
Ja mieszkam na o. Reda Park i zawsze samotnie na spacery:)
No to tak jak ja ... zawsze sama na spacerku : (( może to czas sie jakoś umówić ?
Witam wszystkie Redzkie mamusie ! Melduję że też od niedawna mieszkam w Redzie na osiedlu Semeko i też spaceruję z wózeczkiem po okolicy :-P Pozdrowiam
hmm ... i cisza ? Czy któreś z mam są nadal chętne na spacerek ?
Cześć Dziewczyny. Też jestem z "Reda Park..."
Witamy serdecznie ; )) i ja osobiscie zapraszam na spacerek ; ))

a jeszcze mam takie pytanie ... kiedyś widziałam ktorąś z mam z wózkiem x-lander xa takim fioletowym . Czy może jest tutaj ta mama ? i chciałaby może go sprzedać ?
image

był chyba taki ; ))

http://allegro.pl/x-lander-wozek-x-a-limited-edition-girl-i1403893329.html
image

To nie ja :-), ja mam Emmaljunga.
to tez nie ja
a moze zorganiujemy spotkanko, spotkamy sie wszystkie w jednym miejscu,bedzie nam latwiej jak wszystkie spotkamy sie wszystkie po raz 1
image
Pogoda teraz zaczyna sprzyjać dłuższym spacerom. tak więc dziewczyny dajcie znać :) bo moja córa ostatnio polubiła nawet wózek...

Sylwia a my to moze jutro się umówimy, co?
No myślę że to dobry pomysł ; ))
Tylko ja na razie odpadam niestety ... mała ma okropny kaszel ; (( więc jak już jej to przejdzie to będe chętna na spacerek ;))
image

witam. zagląda tu ktoś jeszcze?
mam troszkę ubranek do sprzedania i oddania po mojej małej może komuś się cos przyda? ; ))

http://picasaweb.google.com/100240418994154874183/Ubranka?authkey=Gv1sRgCMyix-SrneXq1QE#

Jeśli ktoś chce to zapraszam do oglądania u mnie w domku. Oprócz tych których zdjęcia porobiłam mam jeszcze dużo innych ;))
image

Hej . Czy ktoś tu jeszcze zagląda? Potrzebuje porady od którejś z was ; ))
Niestety zbyt krótko mieszkam w Redzie i jeszcze nie bardzo orientuję się gdzie mogłabym zamówić tort dla córeczki na urodzinki. Macie może jakąś sprawdzoną cukiernie ? POtrzebuję go na najbliższą sobote ;))
image

Sabinka :D tylko, mają najlepsze, to koło kebabu, żabka, delikatesy, jakis pub :)
zaglądałam tu ale jakąś ciszą powiało dlatego pisałam tam:) Cukiernia jest na dole u mnie w bloku..coprawda nie zamawiałam jeszcze ale widać że muszą być dobre i robią cuda na tortach dla dzieci....a torty są z hotelu z Gdyni przywożone...
imageimage
zaglądałam tu ale jakąś ciszą powiało dlatego pisałam tam:) Cukiernia jest na dole u mnie w bloku..coprawda nie zamawiałam jeszcze ale widać że muszą być dobre i robią cuda na tortach dla dzieci....a torty są z hotelu z Gdyni przywożone...
imageimage
No straszna cisza tutaj dlatego ja takze udzielam się w wątku mam z Rumi tym bardziej że często przebywam w Rumi ;) moi rodzice tam mieszkają ;)

a co do tortu to właśnie dzisiaj zamówiłam w Sabince. W sumie nie mają drogo więc sprawdze czy dobre ;)

a jeśli mieszkasz w bloku w którym jest cukiernia to jeśli jest to tam gdzie myślę to bardzo blisko mnie ;)
image

No proszę...zaraz koło bloku jest plac zabaw,podjazd do góry itp. Z drugiej strony dziwię się że dziewczyny szukają koleżanek a potem nikt się nie odzywa...chyba im nie zależy...Ja szukam i patrzę gdzie się da:)
imageimage
ja zawsze wysylam meza do "Sowy " w Auchan
co do spacerow i spotkan ja jestem chetna , tylko tutaj cisza nastala
image
ooo jeszcze troszkę i nas się zbierze:) Trzeba to podtrzymywać.Bo mi naprawdę zależy na jakichś znajomościach:)
imageimage
Hmm ... no to chyba nie wiem gdzie mieszkasz jednak :D

oprócz Sabinki to kojarze jeszcze jedną cukiernie ale obok Playa i eurobanku. Zadnego placu zabaw nie kojarze ;)

W jakim wieku masz dziecko ?
jesli chodzi o spacerek to ja jestem chętna ja tylko ten śnieg zniknie. Bo teraz to ciezko jest przejechac :/ chyba że na 'kawkę' możemy się umówić ;))
image

To nowe bloki więc możesz nie kojarzyć...Dopiero co skończyli następny,największy obok naszego...Tak teraz ciężko na spacer..Córcia ma dwa latka..A kawka zapoznawcza jak najbardziej:)
imageimage
To możemy sie umówić na kawkę ;)
Możesz wpaść w następnym tygodniu ;) Teraz mam troszkę roboty bo jutro moja mała obchodzi pierwsze urodzinki więc trzeba zrobić jakąś małą imprezkę ;))

A co do Tortów z Sowy to mają troszkę drogo ;) Jak dzwoniliśmy powiedzieli nam że 78zl/kg ;/
image

O kurczę to faktycznie drogo...fiu,fiu...Z chęcią skorzystam z zaproszenia...Sory że zapytam ,a ile masz latek;) ? Pewnie będę błądziła bo nie znam jeszcze tak ulic.Ja pilnuję dodatkowo dziecko do 15.30 więc po tej godzinie bym była dostępna:) No to imprezka będzie dla niuni:)
imageimage
Ja mam 22 lata ;) a Ty ?

Moja Julcia będzie szczesliwa jak będzie mogła się pobawić z Twoją córeczką ;) Tylko w takim razie nie będzie szans abym mogła usiąść choć na chwilkę bo ona sama jeszcze nie chodzi więc ciągnie mnie ciągle z rękę żeby z nią chodzić ;))
image

Hi hi fajnie...Hm...ja mam...tylko się nie przestrasz...29 ajć...:) ale jestem niskiego wzrostu i wyglądam młodo więc każdy mi daje duuuużo mniej:)
imageimage
Nie no czego miałabym sie przestarszyc ;)

Ważne ze w koncu jakąś znajomą będe miała w Redzie bo na razie to sama tu w sumie siedze od kiedy tu zamieszkalismy ;)
image

Super,ja też się cieszę bo też sama od kiedy tu mieszkamy.Spiszemy się jeszcze co i jak...Udanej imprezki i sto buziaków dla niuni:)
imageimage
to potem zapraszam do mnie na kawke ,co prawda moj synek troche mniejszy bo zaraz skonczy 5 miesiecy ale powinien juz nawiazywac znajomosci a przy okazji mama skorzysta
image
Nie ma sprawy:))) a gdzie mieszkasz?
imageimage
Witam. To forum dopiero teraz zauważyłam Super.
Mimo tego ze mieszkam w redzie od urodzenia tez pogubiłam gdzies znajomych. Sporo kolezanek wyszło za mąż i wyprowadziło się. Jestem młodą mamą i troche nudza mnie juz samotne spacerki . Wydaje mi sie ze moja córa 9- miesieczna potrzebuje rówiesników - bo ile mozna bawic sie z mama. poszukuje wspoltowarzyszki !
image
O fajnie....mam nadzieję że pomału znajdą się znajomości nowe.Wreszcie kolejna osoba:)
imageimage
ja mieszkam na osiedlu semeko ale ja moge wszedzie dojsc/dojechac z wozkiem, a wy gdzie mieszkacie? bo ja dokladnie kolo lidla
image
Łoł ja też na osiedlu Semeko,nowe bloki które powstały....zaraz obok tego największego,który dopiero co skończyli.
Ja mieszkam kolo Moriny (stadniny koni) tez wszedzie z wozkiem sie wybiore.

Bardzo bliziutko :D
image
To nic jak tylko się umawiać:)
imageimage
dokladnie)))))
bardzo sie ciesze ,ze was poznam
image
czarnaaga a ty z osadniczej?
image
Zgadza się:)
I pomyslec ze wystarczylo wejsc na forum :D
rozumiem ze macie na imię Sylwia i Agnieszka tak? Ja jestem Klaudia. Macie jakies propozycje zwiazane ze spotkaniem? Bo wg mnie nie ma na co czekac !
image
Ooo no to widze że szystkie mieszkacie bardzo blisko siebie ;)
tylko niestety ja na jakimś odludziu :( xDD ale w sumie do osiedla semeko wcale nie mam aż tak daleko ;)) Jakieś 5 min drogi ;))

Urodzinki mojej Niuńki były bardzo udane ;)
image

To super że się udało:) Co do spotkań to myślę tzn.taka propozycja by spotkać się na kawce najpierw u jednej potem u drugiej,razem weselej i razniej...O kolejności trzeba się dogadać:)
imageimage
Tak jestem Agnieszka:)
imageimage
Spoko kawusia jasne wchodzi w gre ale na początek proponowałabym ten spacer :D

MartuS fajowsko ze udały sie urodzinki moze polecasz cos badz wydarzyło sie jakies niezaplanowane wydarzenie przed ktorym mogłabys mnie uprzedzic? My mamy roczek za troche ponad 2 msce
image
Wiesz w sumie każde dziecko jest inne. Nasza mała np. bardzo się wystraszyła jak miała wybierać (rózaniec, pieniązki, książeczka,kieliszek) jak wszyscy zaczęli bić brawo i jak nasz kolega zaczął się śmiać. Ale tak to ogólnie wszystko fajnie wyszło ;))
Najważniejsze jest to aby dziecko było wyspane i miało dobry humor ;)

a co do spacerku to ja póki co odpadam :( mała nie chce siedziec w x-landerze bo jest tyłem. a ten który mam taki awaryjny-przodem do mnie. jest tak cieżki że przepchać go przez te zaspy to jest tragedia :(
image

Ok to zaczynamy od spacerków:) ale jak narazie śniegi i mróz...
MartuS dzieki za informacje. a na ktora zapraszałaś gosci ?

Agnieszka fakt dzis spadło troche sniegu. Dzis przeszłam sie po Redzie i jeszcze dokladnie nie odsniezyli chodnikow .W sankach młoda zaliczyła wypadek :D
image
ja zapraszałam na 16 ;) a i tak większośc zjawiła się ok 17 :/ ale i tak było fajnie ;)

w sumie wszystko skończyło się po 20 ;) tzn urodzinki mojej małej się skończyły bo potem ze znajomymi przyjechaliśmy do siebie do Redy i wszystko skonczyło się dziś rano. Co dla mnie i dla Julki nie było zbyt dobrym pomysłem ale było ok ;)
image

OJojojjj...to trzeba przeczekać może tą aktualną pogodę,ale jakby co to dawajcie znać na spacer..
Marta super ze urodzinki sie udaly
kurcze ten snieg mnie dobija, chodniki nie odsniezone, nigdzie wyjsc nie mozna, ja chce wiosne
image
My z Mila sie nie poddajemy - codziennie wytrwale łazimy po obwodowej
dzis dzien maluszka w lidlu :D trzeba tez sie przejsc zobaczyc co ciekawego maja :D
i co byli cos ciekawego?
ja patrzalam na obiadki ale w gazetce napisane na 8 m-cy a jak pytalam pracownikow to nikt nie byl w stanie mi odpowiedziec czy na inne miesiace tez beda
image
sa tylko te 2 rodzaje dla dzieci powyzej 8 miesiaca.
Ja kupilam szampon dla dzieci bo normalnie 1 kosztuje 6.99 a teraz 2 sa za 7.99. Kupilam tez wkladki laktacyjne i patyczki do uszu. innych produktow nie kupowalam bo staram sie ograniczac kosmetyki u dziecka mamy tylko cos na odparzenia i oliwke do kąpieli.
image
Ja akurat mam już wszystko kupione dla małej. A szkoda bo bym sobie teraz skorzystała z promocji :((

A dzisiaj w miarę cieplutko jest ;)) aż miło jest wyjść na spacer :p tylko szkoda że ten śnieg jeszcze leży :(
image

Czesc dziewczyny.
Ja co prawda Mama nie jestem i jeszcze nie mieszkam w Redzie,ale obie sprawy w planach;)
Poki co nie mam sie co udzielac,ale moze dolacze(mieszkajac za 2 miesiace)a z Dzidzia za jakies 7 ;)
Pozdrawiam.
image
image
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczk
Cześć,
ja tez na razie nie jestem jeszcze z Redy, ale juz nie długo będę tam często bywać. Mam urwisa w wieku 2 lat. Urodził się dokładnie tak jak Maluszek Martus, tylko rok wcześniej.
Dziewczyny, a wiecie może czy w Redzie jest takie miejsce, np kawiarnia, przyjazna dla mam z dziećmi? Gdzie można by się spotkać i pogadać i poznać, i nikt nie będzie się krzywo patrzył na maluchy?
oo dobre pytanie. Ja nie mieszkam tu już prawie rok i nie słyszałam jeszcze o takiej kawiarni . Chciałam coś w tym stylu otworzyć ale niestety brak funduszy :(
image

Oj raczej nie ma tu takich miejsc. Owszem są stoliki i krzesełka w cukierni malczewskich kolo foto i w sabince ale tam wozka nigdzie nie wsadzisz. W Auchan w sowie mozna usiąsc ale zeby było to przystosowane dla dzieci - wątpie.

Wczoraj dowiedziałam sie o miejscu w ktorym dzieci sie bawia a rodzice siedza przy stoliku pijac kawe i obserwuja swoje maluchy. Podobno jest to w rumi kolo derdowskiego (przychodnia) i wstep na 1h okolo 10 zl. sprawdze to niebawem i dam tu znac.
To jest właśnie Reda:( nic tu nie ma....aż się zarymowało:) Ach....
imageimage
co tutaj taka cisza?
ja bylam tylko na chwilke z mlodym , bo musialam isc po chleb ale musze wam powiedziec ze nawet fajnie sie szlo, jutro jak bedzie taka sama pogoda chyba sie wybiore na spacerek, chociaz pol godziny , bo mnie nosi po domu , mam dosyc tej zimy , marze o wiosnie
image
no dzisiaj w miare przyjemnie ;) ja staram się wychodzić z małą choć na chwilkę codziennie, ale dzisiaj jeszcze jakoś sie nie zebrałam na spacerek xD
Tym bardziej że mała ma dzisiaj jakiś nie dobry humorek. Drze się okropnie jak jej czegoś dać nie chce.
Teraz spi już prawie 2h więc zaraz się obudzi i znowu się zacznie :( :D

Oglądacie może dzisiejsze rozmowy w toku? Tragedia ... przez takie opowieści będe bała się gdziekolwiek puścić samą moją Jukę :D
image

Ja dziś nie oglądałam....A o której chodzicie na spacerki? Dziś byłam sama po chlebek i fajnie było bo słonko świeciło i mrozek był...ale jutro bym się wybrała z małą ale tak ok.16tej bo pilnuję jeszcze jedno dziecko i o tej godz.mniej więcej jest zabierana.Jeśli któraś chętna to możemy się umówić choć na malutki spacerek.
imageimage
My dzis na basenie bylismy mała wypluskala sie :D
My chodzimy na spacerki o 10:00 do 12:00 o 16 juz jest za zimno , ale jak sie niedługo ociepli to spokojnie moznaby sobie połazic.
Ps słyszalam ze na osadniczej nad garazami sa fajne place zabaw dla dzieci- ja tam do góry nigdy sie nie wdrapałam -Jest warto?
image
Klaudia nawet fajne te place zabaw , ja tam chodzilam z chrzesniaczka jak byla u mnie
co do spacerkow to ja tez kolo 10-11 wychodze, bo potem za pozno dla mojego malego , chociaz jak sie ociepli to pewnie bede i 3 razy dziennie wychodzila , uwielbiam spacerowac
moje dziecko juz spi, teraz czekam na meza do 22
image
Czyli nie ma chętnych....ja na spokojnie tylko o tej porze mogę wyjść bo z dwójką to już trochę problem....Trudno...
imageimage
Aga spokojnie , mi moze sie jeszcze odwidzi
image
Oby,oby...:) bo naprawdę wychodzę tylko do południa z dwiema chociaż na chwilkę ale z moją mogę tylko pózniej.Dużo tracę ale nic nie poradzę...
Klaudia a gdzie na basen chodzicie ? ;)

co do spacerku to ja takze o 16 odpadam bo wtedy moja mała przeważnie śpi, Ale kiedys napewno uda nam się jakoś umówić ;)

Teraz jesteśmy już po kapieli i zaraz idziemy lulkać ;)

Sylwia zazdroszczę Ci - mój Julka już nie chce iść tak prędko spać. a jeśli już ja tak położę to budzi się za 2-3 godziny i chce się bawić :(
Wszystko tak sie u niej przestawiło jakos w grudniu ... ehh noo ale daje radee :))
image

Z tym spaniem to może dlatego że za pózno kładziesz ją popołudniu spać...wyśpi się i potem wieczorem jej się nie chce...miałam tak ze swoją.
jak ją połoze predzej popołudniu to potem jak ją kładę o 20 to po 22 jest pełna energii i chce sie bawić ;)
także wole ją polożyć jakos przed 22 i mieć spokoj do rana. Choć i tak co 1,5h lub 2 h sie budzi na piciu. ;)
image

MartuS my chodzimi za kazdym razem w inne miejsce na basen.
Bywamy na zajeciach dla dzieci w niedziele na Witominie (45 min za 40 zł)
W rumi na szkolnym basenie (5 zł 45min) ale tam zimna woda i młoda wytrzymuje max 20 min
Oraz aqua park - z rana od 8-10:00 wstep 10 zł od 10-14 :00 13 zl i tam wczoraj bylismy przy okazji załatwiania wielu spraw na terenie gdyni.

Dzis musze męza wysłac na spacerek bo sama musze sie pouczyc ;/ za miesiac sie bronie ;/
image
ja tak nauczylam Szymka, bo zazdroscilam mojej bratowej zawsze , oni dzieci kapali kolo 18 potem bajka i o 20 mieli czas dla siebie , wiec spapugowalam , kolo 19 kapie , karmie i spanie , z reguly o 20 mam cisze, no ale cos za cos , budzi sie kolo 7))))))
my na basen tez chcemy chodzic tylko cena na Witominie mnie przeraza, poczekamy az maly jeszcze troche podrosnie i wtedy bedziemy gdzies chodzic
a dzisiaj moj maz pracuje do 14 , mam w planie zrobic pierogi
image
4 no prawie 5 miesieczny Szymon przesypia Ci od 20 do 7? bez pobudek? Jejku zazdroszcze :D U mnie Milka (9 miesieczna) dopiero od 2 tyg (po przeczytaniu ksiazki "Każde dziecko można nauczyc przesypiac noc") nie budzi sie w nocy ! spi od 20 do 4:30 a nastepnie 6:30 i juz wstajemy.

Sylwia na Witominie w karnetach jest po 35 zl ale ze my nie mozemy co tydzien chodzic wpisuje sie raz na jakis czas po 40 zl. Fakt cena straszna!U Jezuitów wychodzi jeszcze drozej bo rok temu chcieli 55 zl.
Pierogi mniam zazdroszcze u nas w rodzinie jest wielkie odchudzanie przed wiosna. o pierogach mozemy pomarzyc :/
Mąż juz poszedł a ja zamiast sie uczyc tu siedze ^_^
image
Moje dziecko też o 20tej zawsze spało i miałam ciszę do rana...ale teraz jest starsza i idzie spać raz w ciągu dnia i potem wieczorem i spokój do rana:) A mój mąż ma dziś służbę,więc jesteśmy same do jutra.W takich dniach trzeba kombinować jak sobie dzień ułożyć...Fajnie że dziś słonko świeci,ale ten mróz mógłby już odpuścić:)
imageimage
Ja tez tak miałam ze kąpałam małą o 19 i o 20 już spała ale jak tylko skonczyła 9 miesięcy zaczeła mi jakoś dziwnie chodzić spać :/ i to ją przestawiło ... był okres ze kładła się dopiero o 1 w nocy i to z płaczem :(

teaz jest już troszkę lepiej bo między 21 a 22 kłade ją spać ;))
I także robie jej już jedną drzemkę w ciągu dnia.
a co do pobudek w nocy to nie mam pojęcia kiedy to się skończy :( dzisiaj budziła mi sie co pół godziny . Dodam że jest karmiona piersią. Nie daje rady jej na razie odstawić ... jak próbuje to jest taki płacz że ja się poddaje :( a smoczka także nie bierze.

mój mąż od 2 tyg siedzi w domu także póki co mam 'towarzystwo' ale jak tylko zadzwonią od niego z firmy to wyjeżdza i wtedy jestem sama przez miesiac :(
Dziś taka ładna pogoda że aż mam ochotę na spacerek ... ale wzięliśmy się za porządne sprzątnięcie mieszkania ;))
Mam już dość kurzu ... który i tak po sprzątnięciu znowu się pojawia .. tragedia :(
image

Klaudia nie, nie przesypia mi calej nocy z reguly ma karmienie kolo 24,3 i 5 , chociaz ostatnio mi zasnal okolo 19 to spal do 8,30 bez pobudki ,az wstawalam w nocy i sprawdzalam czy oddycha i musze sie przyznac ze bylo mi przykro,ze sie nie obudzil, chyba nie chce zeby mnie odstawil)))))))))
ja pierogi robie 1 raz w zyciu ,wiec trzymajcie kciuki
wczoraj rozmawialam z mezem o silowni , bo marzy mi sie pojscie ale kurcze ta praca mojego S, ciekawe kiedy pojde?
image
A ja poszłam z dziewczynkami na spacer,porządnie zmarzły a teraz śpią:) A sprzątać można co chwilę i ciągle ten kurz widać,co bardzo denerwuje,a jeszcze jak ma się dzieci w domu to nic tylko ze ścierką i mopem chodzić:) Pierożki też lubię ale jakoś zebrać się nie mogę by je zrobić,bardziej lubię jednak gołąbki:)
co do siłowni to także chętnie bym sobie poszła ;) Ale niestety nie mam takiej możliwości :( Julka nie chce zostawać sama z mężem ... Ostatnio jak wyjechał i siedziałyśmy same w domu taka się zdobiła 'Mami dupka' jak to mówi mój mąż że nie odstępuje mnie na krok.

A co do pierożków to takze uwielbiam ;) Ale zebrać się nie mogę aby je zrobić xD ostatnio robiłam jakoś w październiku ;)
Gołąbkii ... mnim Uwielbiam. Ale narobiłaś mi smaku chyba dzisiaj zrobie ;)
image

Łoj bo się wproszę hi hi... u mnie na dole w bloku jest fitnes club tak na przyszłość:)
Aga ja wiem ze u ciebie jest, tylko kurcze dojsc nie moge ale checi mam i to mega
a na pierogi zapraszam , tylko nie odpowiadam za efekt koncowy i nie place za leczenie))))
image
HI hi myślę że sie dogadamy....ale może najpierw Ty przetestuj co?:))))
haha mowisz jak moj maz
kiedys jak bylismy to tesciowa zrobila grzyby ktore sama zbierala i mowi ze mamy zjesc a moj maz pyta"a kiedy mama zjadla?" ona "godzine temu" a moj S" to poczekam jeszcze godzine"
image
Dobre:) coś w tym jednak musi być:))
dobry
chcialam dac znac ze zyjemy po pierogach, wyszly pyszne, teraz moj maz nie da mi zyc, za tydzien robimy z miesem
image
Super,dobrze wiedzieć:)
imageimage
heh to fajnie że się udało ;)
Dziewczyny mam do was takie pytanie. Czy któraś z was korzystała już z usług fryzjerskich gdzies w Redzie ?
Chce w koncu zrobić cos z moimi włosami ale nie chce też isć do pierwszego lepszego salonu.
image

Na Obwodowej na rogu jest fryzjer Claudia i ponoć dobrze tam ścinają.Ja też chcę się tam któregoś dnia wybrać...
imageimage
hmm .. może ja tez się tam wybiorę. No zobaczymy ;) chciałabym aby mi ktoś doradził. Chce coś zmienić ale tak abym była zadowolona i aby mi pasowało ...
image

Z tego co słyszałam to fajne dziewczyny tam pracują,więc może warto...Jak się samemu nie pójdzie to się nie przekonamy...
imageimage
Ja chodze na Obwodową kolo dendromu. Nie ma tam duzych kolejek bo podobno przejscie przez ruchliwą ulice jest trudny :D Ja nie musze przechodzic - jest milo i czestują kawusia.
Ale jak napisała Agnieszka kazdy musi sam sprobowac aby sie przekonac
image
aaa i podobno bardzo tanio jest na przeciwko zabki ;p
image
no no będe musiała się gdzieś wybrać, ale chyba poczekam aż sie choć troszeczkę ciepli bo tragedia jest jak mam wychodzić xDD

Dzisiaj byliśmy z małą w parku tak jej sie podobało że nie chciała z powrotem do wózka usiąść. A niestety miała założone butki takie tylko do wózka więc nie mogła sobie zbytnio pochodzić :D
Chcieliśmy później na sanki jeszcze pójść ale że zostały one w Rumi u mojej mamy to zanim tam dotarliśmy było już tak zimno że wolałam jej nie wyciągać z domkuu ; ))
image

Ja dziś byłam z dziewczynami ,ależ się wyszalały...super słonko świeciło i wogóle pogoda fajowa dziś...mam nadzieję że będą dobrze spały:) A sanek się jeszcze nie dorobiłam:))))
imageimage
a co tutaj taka cisza?
ja czekam dzisiaj na kolezanki , bo juz mam dosyc tylko domu i dziecka, od wczoraj z mezem ciche dni sie zaczely
nosz mysli ze jak zajmie sie malym przez godzine czy dwie to pomaga mi w domu
image
Sylwia wspolczuje i jednak troche zazdroszcze. Moj M zajmuje sie caly czas Emilka ;/ w nocy wstaje bawi sie chodzi na spacery przebiera kąpie czyta bajki . Teraz kiedy juz nie karmie piersia mam bardzo mało kontaktu z dzieckiem. Pewnie to dlatego ze trwa sesja i bronie sie niedługo . Moze jak to sie skonczy bede wiecej czasu poswiecac dziecku.
ps jak babskie spotkanie z kolezankami?
image
Klaudia tak , babskie ale z dziecmi wiec same wiecie
ciche dni sie skonczyly, no nie umiem sie dlugo wkurzac na kogos))))))
Tak to jest z tymi facetami:) Mój jak jest w domu to stara się trochę z dzieckiem pobyć,pobawić...A spotkania z dziecmi to wiadomo jakie są...dzieci górą:) No,ale jak się zabawią to można i poplotkować trochę i kawkę wypić...Dziś super pogoda więc grzechem było nie wyjść.Człowiek tak na tym słonku zaczyna myśleć pozytywniej,ale jak wraca znowu do pustych ścian to się znów odechciewa wszystkiego,ajjjj
imageimage
No u mnie jest tak jak u Sylwii. Ja ma się zająć małą troszkę dłużej to wielkie oburzenie i poganianie mnie abym szybko ją wzięła. A jak tylko wyjeżdza do pracy to to tak mu bardzo tęskno i ciągle tylko mówi ze chciałaby sie z małą pobawić :/
Zazdrosze Ci Klaudia ;) chciałabym aby moją mąż się tak zajmował Julką ;) choć w sumie u nas tak by się nie dało :( bo Julka jest tak do mnie przywiązana że nie chce się nawet zbytnio bawić z tatą :(

a pogoda coraz ładniejsza ;) Więc nie długo będziemy mogły się gdzieś razem na spacerek umówić ;))
image

ja dzisiaj jak bylam na spacerze to zastanawialam sie czy to moze ktoras z was))))
my dzisiaj sami do 22
Hej Dziewczyny, ja też z Redy jestem i też znajomych brak... mieszkamy tu od pół roku. Wszyscy znajomi i rodzina daleko...
Obserwuję Wasz wątek i widzę, że sporo "Mamusiek" się tu udziela :-)

Też byłam dziś na spacerku i rzeczywiście sporo mam spaceruje ze swoimi pociechami. Pozdrawiam
Ona23 duzo moze nie ale jakies stale grono))))))
fajnie ,ze dolaczylas , napisz z ktorej strony Redy jestes
Kolejna koleżanka hi hi,a żadna z nas się nie widziała...Sylwia ja też tak mam jak tylko idę i mija mnie jakaś mama z dzieckiem to myślę,a może to któraś forumka:))) Jutro jestem z małą sama przez 3 dni więc do południa jak któraś chętna to możemy razem się przejść,byłoby miło..:))
imageimage
Miło mi również :)
Ja jestem z "Reda Park".
Jutro to pewnie ok 14 dopiero z małą wyjdę bo wcześniej mam trochę spraw do załatwienia. Na spacerki chodzimy praktycznie każdego dnia, więc ja jak najbardziej chętna jestem...
i ja chetna jutro na spacer , tylko wczesniej niz kolo 14 bo znowu jutro maz wczesniej konczy i chcemy troche z nim pobyc
Super:) Ja mieszkam przy młynie..Ok.15tej pewnie będę mogła wyjść gdyż o 12tej moja niunia chodzi spać,raz zaśnie szybko a czasem się wierci i trochę trwa aż zaśnie...
imageimage
o 11tej też się wyrwę:))
imageimage
Czarnaaga to moze wstenie jakos sie umowimy? reszta dziewczyn tez jak sa chetne
image
Jasne:) Co proponujesz?
imageimage
ja teraz czekam az maly sie obudzi i smigam na spacerek
image
A ja już byłam i pózniej znowu idę:)
imageimage
Pogoda chyba super jest... ?? My niestety jeszcze uziemione w domku jesteśmy :(, ale pewnie o 14 już wyjdziemy na spacerek.
chętnie bym do was dołączyła tak ok 14 ;) a gdzie chodzicie na spacerki ? któraś z was może spaceruje tu u nas w parku nad rzeczką ?
image

Ja nawet nie wiem gdzie to jest:) Chętnie bym pochodziła gdzieś indziej niż redowskie uliczki:( bo nie znam jeszcze okolicy...Zaraz kładę córcię i po obiadku można się wybrać,możemy się gdzieś spotkać...
imageimage
Ja spaceruję po parku bo tu w okolicy mieszkam :)
Jak będę wychodzić to dam znać, może uda nam się spotkać.

Park jest za policją... chyba tak najłatwiej wytłumaczyć :)
Dobra będę tu zaglądać i może się znajdziemy hi hi:)
imageimage
Ja tez bardzo czesto odwiedzam park ide Obwodową do mostku, pozniej droga dla rowerzystow i z ciechocina przez park i miesto wracam.

Jak przyjedzie jakas kumpela to idziemy na spacer do tej stacji wodociagowej wzdłóż rzeki. Jest tam szeroko dzieki temu 2-3 wozki spokojnie sie zmieszcza.Latem spaceruje, jezdzi na rowerze sporo ludzi :D
Czesc Ona 23 zwiedzałam z córka juz Twoje osiedle - troche wąskie chodniki jak na wozki ale "inne" place zabaw są - napewno bede tam goscic jak tylko sie ociepli.

MartuS u nas Emek tez wyjeżdza - pracuje za granicą - i przez ten czas ja sie zajmuje młodą jak wraca to on sie nia zajmuje;p Z przykroscia powiem ze moja corka woli z tata sie bawic, kapac, oboje szaleja do mamusi sie tylko lub aż tuli.
image
hmm ... jeszcze nigdy nie byłam przy stacji wodociągowej ;) może kiedyś uda mi się ją odnaleźć ;) także nowe miejsce na spacerki ;)
image

Tak sobie własnie mysle ze moze zaraz wyjde z mloda na spacer. bo cos spac dzis nie chce a na spacerku spi jak zabita. Idzie ktoras?
mam okolo 1.5 h i chce przejsc semeko , plac zabaw przy podstawowce, s wojciecha troche.
hihihi
image
Ja czekam aż młoda się obudzi,zjemy obiad i idziemy
imageimage
Małej nie uda mi sie uspac w łóżeczku zabardzo zmeczona jest ;/ idziemy w takim razie same ;/ Pozdrowki
image
Moja Julka nadal śpi :D to jest aż nie prawdopodobne :D :D
A ja znowu nie mam co zrobić z czasem :D i z tego tez powodu szyje dla małej literki
http://skanutek.pl/galeria_litery.html

może któraś z was robi bądz robiła cos podobnego ? ;))
image

MartuS ja nie robilam i raczej nie bede , nie mam ku temu zdolnosci)))
szkoda ze sie nie mozemy zgadac
ja park znam , jestem tam prawie codziennie
image
Ale fajne te literki,też bym chciała dla niuni takie:) A ja dziś byłam w tym parku z koleżanką z tego forum:))))) Sylwia możemy się jutro wybrać też na jakiś spacer...
Fajne literki. Ja nie mam do takich rzeczy cierpliwosci;p
image
Czarnaaga ja jestem chetna , moze na PW wymienimy sie tel?
image
Jasne nie ma sprawy:))
fajnie , to jutro dam znac jak bede szla na spacerek
jakby ty szybciej wybywala daj znac
image
hej dziewczyny ;) wywoływała któraś z was zdjęcia gdzieś w redzie?
Chce wywołać w miarę tanio i szybko ;) może polecicie mi jakieś miejsce ?
image

Hej... też zastanawiałam się ostatnio gdzie w Redzie wywołać zdjęcia... w rezultacie pojechałam do Rumi :)
Czy ktoś wie czy w Redzie jest gdzieś ręczna myjnia samochodowa ? :)

Byłyście dziś na spacerku? Ojjj piękna pogoda była :)
Ręczna myjnia jest, a nawet dwie ;-) z tego co się orientuję.
Jedna jest na ulicy Puckiej niedaleko urzędu i hotelu Wasko (tego w budowie). Druga jest na ulicy Ceynowy (jadąc samochodem w stronę Wejherowa po minięciu Lidla pierwsza uliczka w prawo) - z tej korzystam, myją solidnie.
Dzięki :)
ja myje na gdanskiej kolo NESTE, tam uprzejmy pan zawsze oferuje swoja pomoc :D
zdjecia no jest fotolusia ale chyba do najtanszych nie nallezy choc ja tylko tam wywoluje i robie foty.
Tanio jest podobno w Auchanie i w Rossmanie,ale to Rumia.

My na spacerku bylismy od 9- 12 cudownie slonko swiecilo:D a z tego powodu zde mala obudzila sie juz o 5:40 to o 12 sobie drzemke zrobiłam trzygodzinna. :D
image
Moja też dziś o 6 już miała oczy wielkie, ale na szczęście o 20 już prawie zawsze śpi, więc mama ma czas dla siebie :)l
Klaudia czy ta myjka oby nie jest samoobsługowa? Tam zawsze jezdzi mój mąż a ja sama z Małą bym sobie nie poradziła :)
jest samoobsługowa ale na wjezdzie 2 i 3 stoi 2 panow ktorzy to robia za nas kobiey :D
image
ooo super :)
Witam drogie Mamy,
Chciałabym dołączyć do Waszego grona Mam mieszkających w Redzie. Ja sama jestem Mamą 6 miesiecznej córeczki i chetnie poznam Mamy w podobnej sytuacji ktroe juz maja dosyc samotnych spacerów. Mieszkam na osiedlu przy młynie. Czy ktoras z Was jest chetna na wspolny spacer ?
Witamy :) O tak, spacerek bardzo chętnie, pogoda ostatnio sprzyjająca :)

Cisza tu ostatnio... :)

CzarnaAga czyżby Maż wrócił do domu ? :)
Witam kolejną mamę ;) Na spacerek jesteśmy bardzo chętne ;)
tym bardziej że mój mąż we wtorek wyjechał więc jesteśmy same ;) i mała zaczyna chętnie siedzieć w wózku choć jeszcze zdaża jej się odstawiać cyrki xDD
image

Hej...my od tygodnia siedzimy w domu bo choroba nas dopadła:((( Córcia ma katar i kaszel męczący była też gorączka więc lekarka zapisała leki...pózniej przeszło na mnie i tak biedne siedzimy w domu.. Ona23 tak mąż wrócił do domku ale jest też chory..a od poniedziałku idzie na tydzień w morze,ajjjjj.... więc mamę sobie ściągam byśmy same nie były:))) Ale kontakty nasze się nie urwą:))) i grono koleżanek też chcę powiększyć:))
ello
ja jakos nie mialam czasu na neta i rzadko tutaj zagladalam
oczyiscie jestem chetna na spacerki, juz poznalam sie z Aga , no i witam nowa mame, a konkretnie gdzie mieszkasz?
image
My teraz mamy wielkie trzesienie ziemi w domku. Mała wystawiamy na dwor lub jezdzimy cos załatwiac /lekarze. Maz jeszcze w domu i dalej pomaga. Dzis sie smiał ze jak któras chetna on pojdzie na spacerek :D
Witaj Aga.
image
Ja mieszkam na osiedlu przy młynie niedaleko lidla i najczesciej wychodze z mała po 12 czy 13 na spacer. Napiszcie gdzie i o ktorej moglybysmy sie umowic
Aga ja tez kolo Lidla i tez wychodze przeaznie kolo 12-13 na spacer. moze wymienimy sie numerami na PW?
a inne dziewczyny chetne tez? Klaudia ty tez blisko mieszkasz
Sylwia wysłałam numer na maila. mam nadzieje do zobaczenia
Ja narazie odpadam,dopadła mnie dziś choroba ufffff.....masakra jakaś,czuję się fatalnie:( Ale jak będę mogła to też poznam nowe dziewuszki:)
Aga sorki ale bylam dzisiaj zabiegana, dopiero weszkam na neta, jutro jak bede szla to dam znac
Czarnaaga zdrowka
image
Sylwia dzięki Ci:) walczę z wirusem:)
Duzo zdrówka czarnaaga.
Tak ja tez chetnie na spacerek sie wybiore. Mam juz dosc siedzenia w domu (kaszel Emilki) przez to cały kilogram przytyłam.;p
Jak tu sie pisze pw.?
image
udało sie wysłac PW:D Martus a co z toba? chorujesz?
image
Nie nie my zdrowe jesteśmy ;) póki co nic nas nie łapie i mam nadzieje ze tak zostanie ;)

mało czasu mam aby tu zaglądać ;( w sumie tylko wtedy kiedy Julka śpi ;) także jeśli chodzi o spacerek to ja zawsze chętna tylko musiałybyśmy się jakoś prędzej umówić bo nie zawsze mam jak tu zajrzeć;)
image

Hej dziewczyny, dziś poznałam sie z Sylwią. Byłysmy na spacerku i jutro tez planujemy wyjść moze ktoras chcialaby dołaczyc? Mam nadzieje ze jutro bedzie ładniejsza pogoda bo dzis strasznie wiało.
ja dostalam numer tel od Klaudii, iec jutro jak bedziemy sie zbierac z Agnieszka napisze smska
a wlasnie jak reszta dziewczyn?byloby fajnie sie poznac
aaaaaaaa ostrzegam , jak duzo mowie
image
Również chętnie wybiorę się na spacerek :)
Ok sylwia czekam na znak i ide z Wami. To dobrze ze sporo gadasz ja lubie słuchac!
image
Ona23 a masz numer ktorejs z nas? moze napisz, wtedy latwiej o kontakt , bo ja w ciagu dnia malo zagladam na forum , no chyba ze Szymek mi pozwoli
image
Jako pierwsza powiem ze bardzo fajnie sie spacerowało. Emilka do tej pory spi i mi ten spacerek tez poprawił humor. Dzieki dziewczyny . dozobaczenia :D
image
bylo super
ja tez humorek lepszy
Ja również cieszę się ze udało się nam spotkać. koniecznie trzeba to powtorzyc. pozdrawiam
Sympatycznie było, ale ja troszkę zmarzłam, w domku od razu herbatkę z cytrynką wypiłam :) Pozdrawiam Mamuśki :)
Oj widzę że sporo Was spacerowało,zazdroszczę Wam....Ja ciągle zmagam się z bolącą głową i zatkanymi zatokami i katarem,już mam dosyć:( Ale w końcu musi mi przejść,bo jak nie to do lekarza.Trzymajcie się laski...
Hej dziewczyny ;) co tu taka cisza nastała ? Jak tam wasze maluchy po zmianie czasu ? Moja mała obudziła się strasznie marudna, nie wyspała się zbytnio. ... Więc teraz sobie dosypia - już ponad 2h hehe xD
image

Jejku ja nie wiem kiedy mi ten czas ucieka ;/
Mlodej wyskoczyły jakies krostki i musimy isc do dermatologa , niewazne ze musze siedziec 2.5 h w kolejce aby zarezerwowac sobie miejsce masakra.
pogoda kiepska i jeszcze mąż juz pojechał chyba nie doczekam sie go na swieta ;/
A co u Was drogie koleżanki ?
Do wiekszosci mam nr tel od nastepnego tyg bede dzwonic :D
U mnie podobnie jeśli chodzi o męża. Wątpie aby na święta był w domu :( Podobno ma wrócić jakoś w tym tygodniu a jeśli wróci tzn że na święta go nie będzie :(
Tak nie dość że trzeba tyle czekać do rejestracji to potem jeszcze terminy są tak odległe że tragedia ... ah to tylko w polsce tak jest ;/
image

Moja córcia też nie może dojść do ładu z tą zmianą czasu...Ciężko jej się zasypia w dzień i wieczorem...Ja jeśli będę wolna to chcę poznać nowe koleżanki:) więc będę czatować na Was:) pozdrawiam
imageimage
~Aga -Jeśli masz ochotę możemy wybrać się na spacer:) pozdrawiam
imageimage
Widzę że już tu wogóle nikt nie zagląda:(( szkoda...
imageimage
No właśnie co tu tak ucichło ? heh
A ja mam teraz pytanie ... może któraś z was wie czy gdzieś w redzie można zostawić dziecko np na godzinkę lub dwie tak ze dwa razy w tygodniu żeby mała przyzwyczajała się powoli do zostawania beze mnie ;) bo nie długo do przedszkola chciałabym ją puścić aby miała kontakt z dziećmi ;)
image

Najlepiej podrzucić jakiejś sąsiadce, co ma dziecko w podobnym wieku. Ja na tym forum poznałam kochane Redzianki, na które zawsze moge liczyć :)
akurat u nas w pobliżu nikt nie ma dziecka w podobnym wieku. :/ najmłodsze dzieci w pobliży mają ok 5-6 lat ;)
image

MartuS miałyśmy się spotkać??? Ja mam córcię ma 2,5 latka jeśli Ci pasuje taki wiek możemy się spotykać by dziewczyny razem się bawiły,a pozniej mogłabyś podrzucać ją mi:) To taka niezobowiązująca propozycja:)
Tak tak Aga miałyśmy się spotkać i mam nadzieję ze w tym tygodniu nam się to uda ;) nie było nas w Redzie przez ost. 2 tyg. a teraz mąż w poniedziałek wyjeżdza to będe miała czas ;)
image

Czesc dziewczyny. Dawno tu nie zagladalam bo od konca marca. Wysłałam mloda do żlobka dzidziusiowo - jest tam opcja zostawienia dziecka na godziny (to w razie czego)
slyszalam ze w milo kolo bierdonki tez panie zostawiaja dzieci na godzinki.

Zauwazylam ze kobietki ktore juz raz sie spotkaly utrzymuja kontakt i tu nie wchodza. Ja teraz przepracowywuje sie wiec mam bardzo malo czasu na spacerki . Za pol roku to sie napewno zmieni. i znowuy zaczne zwiedzac redzkie uliczki :D
Klaudia a gdzie jest to dzidzusiowo ? będe musiała się przejść i zobaczyć jak to tam wygląda ;) choć nie wiem czy Julka będzie chciała zostać beze mnie ale zawsze warto spróbować ;)
image

No z tego co widzę na stronie MILO to tam jest od 2,5 roku więc to odpada niestety a miałabym dwie minutki od mieszkania.
a dzidziusiowo to troszkę daleko ale tanio w sumie ;) będe musiała spróbować ;)
image

w MILO jest napisane na reklamie ze od 6 msc zycia . A dzidziusiowo faktycznie teraz jest troche daleko (wczesniej bylo na Wojciecha) ale dla mnie akurat po drodze do pracy :D
Hej, gdy znajduję trochę czasu to też lubię tworzyć ręcznie robione zabawki. Oczywiście gdy dzieciaki dają mi spokój;)
http://www.smiledreambehappy.com

Pozdr!
Witam, jestem kolejną mamuśką, która niedawno się tu przeprowadziła, chętnie się umówię na jakiś spacerek... :) mam córkę Maję (2 lata) i syna Alka (jeszcze za mały na towarzysza bo ma dopiero miesiąc). Jakby któraś miała ochotę na spotkanie bardzo chętnie się umówię :) (mieszkam na św Wojciecha)
ja mieszkam na spokojnej i mam synka 2 mc :D
to jak zgadamy sie na spacerek?
Wiliwiana-możemy spróbować :) póki co mąż miał dłuższy urlop i z nim spacerowałam, mi najlepiej pasuje między 10-13, potem jakiś obiad gotuję itp :)
Dziewczyny ja też jestem chętna na spacer...
imageimage
ale mój mały ledwo 3 mc będzie miał, na plac zabaw na razie go nie zabieram jeszcze, w wózku do parku i tyle
przepraszam spacerująca,że dopiero teraz pisze ale byłam na "urlopie" i dopiero wrociłam, jeżeli to aktualne to chętnie się umówię na spacerek:)
... i czarnaaga z Tobą również :)
niekoniecznie na plac zabaw, na spacery również (zazwyczaj małego zostawiam w domku z tatą jak wychodzę z córką na plac zabaw:)
Wiliwiana może jutro pójdziemy gdzieś się przejść?Tylko jakie godziny wchodzą w grę?
bardzo chętnie... rano jestem zajęta, więc może tak po 14? Pasuje Ci?
moj gg: 8269480 - jak możesz odezwij się:)
Witam!

Ponawiam zapytanie poprzedniczek :) Jestem mamą miesięcznej córeczki, może są również inne mamy, które ze swoimi pociechami chciałyby się wybrać na spacerki po Redzie?
Czesc dziewczyny!!!! Jakos malo mialam w tym polroczu czasu na spacerki ;/ ciaza , praca, tyle problemow na glowie.
4 dni temu urodzilam Alke pralke jestem jeszcze w szpitalu.

Mag.kot chetnie wybiore sie na spacerek za jakis czas :D
Napisz gdzie mieszkasz reda teraz zrobila sie taka zaludniona ;p
Hej :) Ja też mam Alicję :))))
Osiedle przy młynie. A Ty?
A ja mam 2 miesieczna ANIELKĘ :)
Mieszkam na Brzechwy i tez chetnie wybiore sie na spacer:)
Generalnie jestem z Rumi, w Redzie mieszkam od kwietnia , mam co prawda kolezanki,ale nie maja tak malutkich dzieci i w wiekszosci pracuja ;/

Anielka ma katar boje sie troche zeby na pl;ucka nie zeszlo i kurujemy sie ;) i tak slabo o spacer ,ale w najblizszym czasie mysle, juz spokojnie wyjdziemy :)
Pozdrawiam
image
image
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczk
Mag.kot.

Ja miaszkam w domkach kolo restauracji Morina.

Dzis wyszlysmy do domu caly tydzien w szpitalu nas trzymali ;/teraz musze nadrobic zaleglosci rodzinne .

slyszalam ze od czwartku ma zrobic sie pogodnie.... ;p ciekawe czy tak bedzie wtedy wykorzystam sytuacje i wyjde na spacer z moimi dziewczynkami.
Miłe panie, to dajcie znać jak już będziecie mogły wyjść na spacer pociechami :)
Już się nie mogę doczekać :)
Hej Klaudia - jak się macie? Gotowe na spacerek? :)
I jak dziewczyny spacerujecie?

Anielka cóż za cudowne imie
Ja chciałam z dziewczynami z forum i spaceruję, ale z koleżanką poznaną tradycyjnie :) długo nikt się nie odzywał :(

Ale jestem chętna poznać nowe Mamy!
takie mrozy ze sie z domu nie chce ruszac;) mag.kot a w jakim wieku jest twoje BABY? i jaki dlugi spacerek sobie fundujecie? no i gdzie ? moze jak zelzy mroz to podjade wozkiem:)
i tak na marginesie czemu korzystacie wlasnie z trojmiasto.pl? probowalyscie na e-reda.pl?
Mag kot. troche mnie tu nie bylo. ;/
zaluje. jestem chetna na spacerek bo ciagle łaze z wozkiem sama ;/
wysle Ci moj nr tel na prywatna wiadomosc i moze uda sie gdzies wyskoczyc.
pozdrawiam
image
Witam, c hętnie poznam mamy z Redy mieszkam w dzielnicy Betlejem jest ktoś?
Dziekuje ;)
carmelisorano oczywiscie ;)
Cześć dziewczyny....jestem chętna na spacerek jakby co:)
imageimage
eh coś mi się wydaje że się nie spotkamy :)
My co środę jesteśmy na seansie mulibaby kino w kinie w Rumi. Jakby co to zapraszam :)
titina jak jest ogladac film z dziecmi ? pewnie to jest jakas rozrywka ale jednak wole isc z maluchami na basen .

Iwona gdzie jest osiedle Betlejem?

Ja od tygodnia łóżkuje sobie. Dzis zaczynam wracac do żywych. Mysle ze po weekendzie juz spokojnie i zdrowo bede mogla spacerowac.

Ja najczesciej chodze w godzinach 10:00 -13:00
dziewczyny też jestem chętna na spacerek jakby co :)

Witam, Betlejem jest przy wyjeździe z Redy w stronę Pucka, po lewej stronie za torami. A ty skąd jesteś?
Agatka skąd dokładnie jesteś?
Iwona aaaa to ja mieszam z drugiej strony Redy od Rumi ;p
Hallo,hallo ktoś chętny na spacer?:)
Aga to może wreszcie się umówimy, z tego co pamiętam mamy córki w podobnym wieku ;))
A moja mała chętnie się pobawi ;))
Ja jestem z okolic nowego kosciola :)
Mamy jeszcze troche ładnej pogody ja nadal jestem zainteresowana spacerkiem.
moja mniejsza ma juz prawie 9 msc od jej poczecia poszukuje kogos na spacer
image
cześć nie stać nas na własny garaz, a na osiedlu mogę wygrac miejsce posotojowe. możecie pomóc i zagłosować na semeko.pl/konkurs na zdjęcie maciek04

proszę!!!
image
image
ja widzę tylko zdjęcie maciuso0
Może trochę odświeżę posta :)
w maju się wprowadzam do redy na osiedle przy młynie, do niektórych z was już wysłałam wiadomość na priv.
Chętna jestem na nowe znajomości i na spacery.
Zapraszam do klubu mam w Rumi:

http://www.facebook.com/klubmamyimaluszka
Różne rzeczy dla dziecka i nie tylko zupełnie za darmo - http://gratyzchaty.pl/?ref=6074

Inne tematy z forum Reda

LightTower (8 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje przy ulicy Morskiej, w sąsiedztwie obwodnicy Redy - łatwo można stąd...

Aquasfera - opinie i oceny (24 odpowiedzi)

Zlokalizowany w Redzie kompleks to jedna z ciekawszych propozycji na rynku deweloperskim....

Kameralne Tarasy (71 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...

do góry