Widok
witam. zagląda tu ktoś jeszcze?
mam troszkę ubranek do sprzedania i oddania po mojej małej może komuś się cos przyda? ; ))
http://picasaweb.google.com/100240418994154874183/Ubranka?authkey=Gv1sRgCMyix-SrneXq1QE#
Jeśli ktoś chce to zapraszam do oglądania u mnie w domku. Oprócz tych których zdjęcia porobiłam mam jeszcze dużo innych ;))
mam troszkę ubranek do sprzedania i oddania po mojej małej może komuś się cos przyda? ; ))
http://picasaweb.google.com/100240418994154874183/Ubranka?authkey=Gv1sRgCMyix-SrneXq1QE#
Jeśli ktoś chce to zapraszam do oglądania u mnie w domku. Oprócz tych których zdjęcia porobiłam mam jeszcze dużo innych ;))
No straszna cisza tutaj dlatego ja takze udzielam się w wątku mam z Rumi tym bardziej że często przebywam w Rumi ;) moi rodzice tam mieszkają ;)
a co do tortu to właśnie dzisiaj zamówiłam w Sabince. W sumie nie mają drogo więc sprawdze czy dobre ;)
a jeśli mieszkasz w bloku w którym jest cukiernia to jeśli jest to tam gdzie myślę to bardzo blisko mnie ;)
a co do tortu to właśnie dzisiaj zamówiłam w Sabince. W sumie nie mają drogo więc sprawdze czy dobre ;)
a jeśli mieszkasz w bloku w którym jest cukiernia to jeśli jest to tam gdzie myślę to bardzo blisko mnie ;)
Hmm ... no to chyba nie wiem gdzie mieszkasz jednak :D
oprócz Sabinki to kojarze jeszcze jedną cukiernie ale obok Playa i eurobanku. Zadnego placu zabaw nie kojarze ;)
W jakim wieku masz dziecko ?
jesli chodzi o spacerek to ja jestem chętna ja tylko ten śnieg zniknie. Bo teraz to ciezko jest przejechac :/ chyba że na 'kawkę' możemy się umówić ;))
oprócz Sabinki to kojarze jeszcze jedną cukiernie ale obok Playa i eurobanku. Zadnego placu zabaw nie kojarze ;)
W jakim wieku masz dziecko ?
jesli chodzi o spacerek to ja jestem chętna ja tylko ten śnieg zniknie. Bo teraz to ciezko jest przejechac :/ chyba że na 'kawkę' możemy się umówić ;))
Witam. To forum dopiero teraz zauważyłam Super.
Mimo tego ze mieszkam w redzie od urodzenia tez pogubiłam gdzies znajomych. Sporo kolezanek wyszło za mąż i wyprowadziło się. Jestem młodą mamą i troche nudza mnie juz samotne spacerki . Wydaje mi sie ze moja córa 9- miesieczna potrzebuje rówiesników - bo ile mozna bawic sie z mama. poszukuje wspoltowarzyszki !
Mimo tego ze mieszkam w redzie od urodzenia tez pogubiłam gdzies znajomych. Sporo kolezanek wyszło za mąż i wyprowadziło się. Jestem młodą mamą i troche nudza mnie juz samotne spacerki . Wydaje mi sie ze moja córa 9- miesieczna potrzebuje rówiesników - bo ile mozna bawic sie z mama. poszukuje wspoltowarzyszki !
Wiesz w sumie każde dziecko jest inne. Nasza mała np. bardzo się wystraszyła jak miała wybierać (rózaniec, pieniązki, książeczka,kieliszek) jak wszyscy zaczęli bić brawo i jak nasz kolega zaczął się śmiać. Ale tak to ogólnie wszystko fajnie wyszło ;))
Najważniejsze jest to aby dziecko było wyspane i miało dobry humor ;)
a co do spacerku to ja póki co odpadam :( mała nie chce siedziec w x-landerze bo jest tyłem. a ten który mam taki awaryjny-przodem do mnie. jest tak cieżki że przepchać go przez te zaspy to jest tragedia :(
Najważniejsze jest to aby dziecko było wyspane i miało dobry humor ;)
a co do spacerku to ja póki co odpadam :( mała nie chce siedziec w x-landerze bo jest tyłem. a ten który mam taki awaryjny-przodem do mnie. jest tak cieżki że przepchać go przez te zaspy to jest tragedia :(
ja zapraszałam na 16 ;) a i tak większośc zjawiła się ok 17 :/ ale i tak było fajnie ;)
w sumie wszystko skończyło się po 20 ;) tzn urodzinki mojej małej się skończyły bo potem ze znajomymi przyjechaliśmy do siebie do Redy i wszystko skonczyło się dziś rano. Co dla mnie i dla Julki nie było zbyt dobrym pomysłem ale było ok ;)
w sumie wszystko skończyło się po 20 ;) tzn urodzinki mojej małej się skończyły bo potem ze znajomymi przyjechaliśmy do siebie do Redy i wszystko skonczyło się dziś rano. Co dla mnie i dla Julki nie było zbyt dobrym pomysłem ale było ok ;)
sa tylko te 2 rodzaje dla dzieci powyzej 8 miesiaca.
Ja kupilam szampon dla dzieci bo normalnie 1 kosztuje 6.99 a teraz 2 sa za 7.99. Kupilam tez wkladki laktacyjne i patyczki do uszu. innych produktow nie kupowalam bo staram sie ograniczac kosmetyki u dziecka mamy tylko cos na odparzenia i oliwke do kąpieli.
Ja kupilam szampon dla dzieci bo normalnie 1 kosztuje 6.99 a teraz 2 sa za 7.99. Kupilam tez wkladki laktacyjne i patyczki do uszu. innych produktow nie kupowalam bo staram sie ograniczac kosmetyki u dziecka mamy tylko cos na odparzenia i oliwke do kąpieli.
Cześć,
ja tez na razie nie jestem jeszcze z Redy, ale juz nie długo będę tam często bywać. Mam urwisa w wieku 2 lat. Urodził się dokładnie tak jak Maluszek Martus, tylko rok wcześniej.
Dziewczyny, a wiecie może czy w Redzie jest takie miejsce, np kawiarnia, przyjazna dla mam z dziećmi? Gdzie można by się spotkać i pogadać i poznać, i nikt nie będzie się krzywo patrzył na maluchy?
ja tez na razie nie jestem jeszcze z Redy, ale juz nie długo będę tam często bywać. Mam urwisa w wieku 2 lat. Urodził się dokładnie tak jak Maluszek Martus, tylko rok wcześniej.
Dziewczyny, a wiecie może czy w Redzie jest takie miejsce, np kawiarnia, przyjazna dla mam z dziećmi? Gdzie można by się spotkać i pogadać i poznać, i nikt nie będzie się krzywo patrzył na maluchy?
Oj raczej nie ma tu takich miejsc. Owszem są stoliki i krzesełka w cukierni malczewskich kolo foto i w sabince ale tam wozka nigdzie nie wsadzisz. W Auchan w sowie mozna usiąsc ale zeby było to przystosowane dla dzieci - wątpie.
Wczoraj dowiedziałam sie o miejscu w ktorym dzieci sie bawia a rodzice siedza przy stoliku pijac kawe i obserwuja swoje maluchy. Podobno jest to w rumi kolo derdowskiego (przychodnia) i wstep na 1h okolo 10 zl. sprawdze to niebawem i dam tu znac.
Wczoraj dowiedziałam sie o miejscu w ktorym dzieci sie bawia a rodzice siedza przy stoliku pijac kawe i obserwuja swoje maluchy. Podobno jest to w rumi kolo derdowskiego (przychodnia) i wstep na 1h okolo 10 zl. sprawdze to niebawem i dam tu znac.
no dzisiaj w miare przyjemnie ;) ja staram się wychodzić z małą choć na chwilkę codziennie, ale dzisiaj jeszcze jakoś sie nie zebrałam na spacerek xD
Tym bardziej że mała ma dzisiaj jakiś nie dobry humorek. Drze się okropnie jak jej czegoś dać nie chce.
Teraz spi już prawie 2h więc zaraz się obudzi i znowu się zacznie :( :D
Oglądacie może dzisiejsze rozmowy w toku? Tragedia ... przez takie opowieści będe bała się gdziekolwiek puścić samą moją Jukę :D
Tym bardziej że mała ma dzisiaj jakiś nie dobry humorek. Drze się okropnie jak jej czegoś dać nie chce.
Teraz spi już prawie 2h więc zaraz się obudzi i znowu się zacznie :( :D
Oglądacie może dzisiejsze rozmowy w toku? Tragedia ... przez takie opowieści będe bała się gdziekolwiek puścić samą moją Jukę :D
Ja dziś nie oglądałam....A o której chodzicie na spacerki? Dziś byłam sama po chlebek i fajnie było bo słonko świeciło i mrozek był...ale jutro bym się wybrała z małą ale tak ok.16tej bo pilnuję jeszcze jedno dziecko i o tej godz.mniej więcej jest zabierana.Jeśli któraś chętna to możemy się umówić choć na malutki spacerek.
My dzis na basenie bylismy mała wypluskala sie :D
My chodzimy na spacerki o 10:00 do 12:00 o 16 juz jest za zimno , ale jak sie niedługo ociepli to spokojnie moznaby sobie połazic.
Ps słyszalam ze na osadniczej nad garazami sa fajne place zabaw dla dzieci- ja tam do góry nigdy sie nie wdrapałam -Jest warto?
My chodzimy na spacerki o 10:00 do 12:00 o 16 juz jest za zimno , ale jak sie niedługo ociepli to spokojnie moznaby sobie połazic.
Ps słyszalam ze na osadniczej nad garazami sa fajne place zabaw dla dzieci- ja tam do góry nigdy sie nie wdrapałam -Jest warto?
Klaudia nawet fajne te place zabaw , ja tam chodzilam z chrzesniaczka jak byla u mnie
co do spacerkow to ja tez kolo 10-11 wychodze, bo potem za pozno dla mojego malego , chociaz jak sie ociepli to pewnie bede i 3 razy dziennie wychodzila , uwielbiam spacerowac
moje dziecko juz spi, teraz czekam na meza do 22
co do spacerkow to ja tez kolo 10-11 wychodze, bo potem za pozno dla mojego malego , chociaz jak sie ociepli to pewnie bede i 3 razy dziennie wychodzila , uwielbiam spacerowac
moje dziecko juz spi, teraz czekam na meza do 22
Klaudia a gdzie na basen chodzicie ? ;)
co do spacerku to ja takze o 16 odpadam bo wtedy moja mała przeważnie śpi, Ale kiedys napewno uda nam się jakoś umówić ;)
Teraz jesteśmy już po kapieli i zaraz idziemy lulkać ;)
Sylwia zazdroszczę Ci - mój Julka już nie chce iść tak prędko spać. a jeśli już ja tak położę to budzi się za 2-3 godziny i chce się bawić :(
Wszystko tak sie u niej przestawiło jakos w grudniu ... ehh noo ale daje radee :))
co do spacerku to ja takze o 16 odpadam bo wtedy moja mała przeważnie śpi, Ale kiedys napewno uda nam się jakoś umówić ;)
Teraz jesteśmy już po kapieli i zaraz idziemy lulkać ;)
Sylwia zazdroszczę Ci - mój Julka już nie chce iść tak prędko spać. a jeśli już ja tak położę to budzi się za 2-3 godziny i chce się bawić :(
Wszystko tak sie u niej przestawiło jakos w grudniu ... ehh noo ale daje radee :))
MartuS my chodzimi za kazdym razem w inne miejsce na basen.
Bywamy na zajeciach dla dzieci w niedziele na Witominie (45 min za 40 zł)
W rumi na szkolnym basenie (5 zł 45min) ale tam zimna woda i młoda wytrzymuje max 20 min
Oraz aqua park - z rana od 8-10:00 wstep 10 zł od 10-14 :00 13 zl i tam wczoraj bylismy przy okazji załatwiania wielu spraw na terenie gdyni.
Dzis musze męza wysłac na spacerek bo sama musze sie pouczyc ;/ za miesiac sie bronie ;/
Bywamy na zajeciach dla dzieci w niedziele na Witominie (45 min za 40 zł)
W rumi na szkolnym basenie (5 zł 45min) ale tam zimna woda i młoda wytrzymuje max 20 min
Oraz aqua park - z rana od 8-10:00 wstep 10 zł od 10-14 :00 13 zl i tam wczoraj bylismy przy okazji załatwiania wielu spraw na terenie gdyni.
Dzis musze męza wysłac na spacerek bo sama musze sie pouczyc ;/ za miesiac sie bronie ;/
ja tak nauczylam Szymka, bo zazdroscilam mojej bratowej zawsze , oni dzieci kapali kolo 18 potem bajka i o 20 mieli czas dla siebie , wiec spapugowalam , kolo 19 kapie , karmie i spanie , z reguly o 20 mam cisze, no ale cos za cos , budzi sie kolo 7))))))
my na basen tez chcemy chodzic tylko cena na Witominie mnie przeraza, poczekamy az maly jeszcze troche podrosnie i wtedy bedziemy gdzies chodzic
a dzisiaj moj maz pracuje do 14 , mam w planie zrobic pierogi
my na basen tez chcemy chodzic tylko cena na Witominie mnie przeraza, poczekamy az maly jeszcze troche podrosnie i wtedy bedziemy gdzies chodzic
a dzisiaj moj maz pracuje do 14 , mam w planie zrobic pierogi
4 no prawie 5 miesieczny Szymon przesypia Ci od 20 do 7? bez pobudek? Jejku zazdroszcze :D U mnie Milka (9 miesieczna) dopiero od 2 tyg (po przeczytaniu ksiazki "Każde dziecko można nauczyc przesypiac noc") nie budzi sie w nocy ! spi od 20 do 4:30 a nastepnie 6:30 i juz wstajemy.
Sylwia na Witominie w karnetach jest po 35 zl ale ze my nie mozemy co tydzien chodzic wpisuje sie raz na jakis czas po 40 zl. Fakt cena straszna!U Jezuitów wychodzi jeszcze drozej bo rok temu chcieli 55 zl.
Pierogi mniam zazdroszcze u nas w rodzinie jest wielkie odchudzanie przed wiosna. o pierogach mozemy pomarzyc :/
Mąż juz poszedł a ja zamiast sie uczyc tu siedze ^_^
Sylwia na Witominie w karnetach jest po 35 zl ale ze my nie mozemy co tydzien chodzic wpisuje sie raz na jakis czas po 40 zl. Fakt cena straszna!U Jezuitów wychodzi jeszcze drozej bo rok temu chcieli 55 zl.
Pierogi mniam zazdroszcze u nas w rodzinie jest wielkie odchudzanie przed wiosna. o pierogach mozemy pomarzyc :/
Mąż juz poszedł a ja zamiast sie uczyc tu siedze ^_^
Moje dziecko też o 20tej zawsze spało i miałam ciszę do rana...ale teraz jest starsza i idzie spać raz w ciągu dnia i potem wieczorem i spokój do rana:) A mój mąż ma dziś służbę,więc jesteśmy same do jutra.W takich dniach trzeba kombinować jak sobie dzień ułożyć...Fajnie że dziś słonko świeci,ale ten mróz mógłby już odpuścić:)
Ja tez tak miałam ze kąpałam małą o 19 i o 20 już spała ale jak tylko skonczyła 9 miesięcy zaczeła mi jakoś dziwnie chodzić spać :/ i to ją przestawiło ... był okres ze kładła się dopiero o 1 w nocy i to z płaczem :(
teaz jest już troszkę lepiej bo między 21 a 22 kłade ją spać ;))
I także robie jej już jedną drzemkę w ciągu dnia.
a co do pobudek w nocy to nie mam pojęcia kiedy to się skończy :( dzisiaj budziła mi sie co pół godziny . Dodam że jest karmiona piersią. Nie daje rady jej na razie odstawić ... jak próbuje to jest taki płacz że ja się poddaje :( a smoczka także nie bierze.
mój mąż od 2 tyg siedzi w domu także póki co mam 'towarzystwo' ale jak tylko zadzwonią od niego z firmy to wyjeżdza i wtedy jestem sama przez miesiac :(
Dziś taka ładna pogoda że aż mam ochotę na spacerek ... ale wzięliśmy się za porządne sprzątnięcie mieszkania ;))
Mam już dość kurzu ... który i tak po sprzątnięciu znowu się pojawia .. tragedia :(
teaz jest już troszkę lepiej bo między 21 a 22 kłade ją spać ;))
I także robie jej już jedną drzemkę w ciągu dnia.
a co do pobudek w nocy to nie mam pojęcia kiedy to się skończy :( dzisiaj budziła mi sie co pół godziny . Dodam że jest karmiona piersią. Nie daje rady jej na razie odstawić ... jak próbuje to jest taki płacz że ja się poddaje :( a smoczka także nie bierze.
mój mąż od 2 tyg siedzi w domu także póki co mam 'towarzystwo' ale jak tylko zadzwonią od niego z firmy to wyjeżdza i wtedy jestem sama przez miesiac :(
Dziś taka ładna pogoda że aż mam ochotę na spacerek ... ale wzięliśmy się za porządne sprzątnięcie mieszkania ;))
Mam już dość kurzu ... który i tak po sprzątnięciu znowu się pojawia .. tragedia :(
Klaudia nie, nie przesypia mi calej nocy z reguly ma karmienie kolo 24,3 i 5 , chociaz ostatnio mi zasnal okolo 19 to spal do 8,30 bez pobudki ,az wstawalam w nocy i sprawdzalam czy oddycha i musze sie przyznac ze bylo mi przykro,ze sie nie obudzil, chyba nie chce zeby mnie odstawil)))))))))
ja pierogi robie 1 raz w zyciu ,wiec trzymajcie kciuki
wczoraj rozmawialam z mezem o silowni , bo marzy mi sie pojscie ale kurcze ta praca mojego S, ciekawe kiedy pojde?
ja pierogi robie 1 raz w zyciu ,wiec trzymajcie kciuki
wczoraj rozmawialam z mezem o silowni , bo marzy mi sie pojscie ale kurcze ta praca mojego S, ciekawe kiedy pojde?
A ja poszłam z dziewczynkami na spacer,porządnie zmarzły a teraz śpią:) A sprzątać można co chwilę i ciągle ten kurz widać,co bardzo denerwuje,a jeszcze jak ma się dzieci w domu to nic tylko ze ścierką i mopem chodzić:) Pierożki też lubię ale jakoś zebrać się nie mogę by je zrobić,bardziej lubię jednak gołąbki:)
co do siłowni to także chętnie bym sobie poszła ;) Ale niestety nie mam takiej możliwości :( Julka nie chce zostawać sama z mężem ... Ostatnio jak wyjechał i siedziałyśmy same w domu taka się zdobiła 'Mami dupka' jak to mówi mój mąż że nie odstępuje mnie na krok.
A co do pierożków to takze uwielbiam ;) Ale zebrać się nie mogę aby je zrobić xD ostatnio robiłam jakoś w październiku ;)
Gołąbkii ... mnim Uwielbiam. Ale narobiłaś mi smaku chyba dzisiaj zrobie ;)
A co do pierożków to takze uwielbiam ;) Ale zebrać się nie mogę aby je zrobić xD ostatnio robiłam jakoś w październiku ;)
Gołąbkii ... mnim Uwielbiam. Ale narobiłaś mi smaku chyba dzisiaj zrobie ;)
no no będe musiała się gdzieś wybrać, ale chyba poczekam aż sie choć troszeczkę ciepli bo tragedia jest jak mam wychodzić xDD
Dzisiaj byliśmy z małą w parku tak jej sie podobało że nie chciała z powrotem do wózka usiąść. A niestety miała założone butki takie tylko do wózka więc nie mogła sobie zbytnio pochodzić :D
Chcieliśmy później na sanki jeszcze pójść ale że zostały one w Rumi u mojej mamy to zanim tam dotarliśmy było już tak zimno że wolałam jej nie wyciągać z domkuu ; ))
Dzisiaj byliśmy z małą w parku tak jej sie podobało że nie chciała z powrotem do wózka usiąść. A niestety miała założone butki takie tylko do wózka więc nie mogła sobie zbytnio pochodzić :D
Chcieliśmy później na sanki jeszcze pójść ale że zostały one w Rumi u mojej mamy to zanim tam dotarliśmy było już tak zimno że wolałam jej nie wyciągać z domkuu ; ))
Sylwia wspolczuje i jednak troche zazdroszcze. Moj M zajmuje sie caly czas Emilka ;/ w nocy wstaje bawi sie chodzi na spacery przebiera kąpie czyta bajki . Teraz kiedy juz nie karmie piersia mam bardzo mało kontaktu z dzieckiem. Pewnie to dlatego ze trwa sesja i bronie sie niedługo . Moze jak to sie skonczy bede wiecej czasu poswiecac dziecku.
ps jak babskie spotkanie z kolezankami?
ps jak babskie spotkanie z kolezankami?
Tak to jest z tymi facetami:) Mój jak jest w domu to stara się trochę z dzieckiem pobyć,pobawić...A spotkania z dziecmi to wiadomo jakie są...dzieci górą:) No,ale jak się zabawią to można i poplotkować trochę i kawkę wypić...Dziś super pogoda więc grzechem było nie wyjść.Człowiek tak na tym słonku zaczyna myśleć pozytywniej,ale jak wraca znowu do pustych ścian to się znów odechciewa wszystkiego,ajjjj
No u mnie jest tak jak u Sylwii. Ja ma się zająć małą troszkę dłużej to wielkie oburzenie i poganianie mnie abym szybko ją wzięła. A jak tylko wyjeżdza do pracy to to tak mu bardzo tęskno i ciągle tylko mówi ze chciałaby sie z małą pobawić :/
Zazdrosze Ci Klaudia ;) chciałabym aby moją mąż się tak zajmował Julką ;) choć w sumie u nas tak by się nie dało :( bo Julka jest tak do mnie przywiązana że nie chce się nawet zbytnio bawić z tatą :(
a pogoda coraz ładniejsza ;) Więc nie długo będziemy mogły się gdzieś razem na spacerek umówić ;))
Zazdrosze Ci Klaudia ;) chciałabym aby moją mąż się tak zajmował Julką ;) choć w sumie u nas tak by się nie dało :( bo Julka jest tak do mnie przywiązana że nie chce się nawet zbytnio bawić z tatą :(
a pogoda coraz ładniejsza ;) Więc nie długo będziemy mogły się gdzieś razem na spacerek umówić ;))
Ja tez bardzo czesto odwiedzam park ide Obwodową do mostku, pozniej droga dla rowerzystow i z ciechocina przez park i miesto wracam.
Jak przyjedzie jakas kumpela to idziemy na spacer do tej stacji wodociagowej wzdłóż rzeki. Jest tam szeroko dzieki temu 2-3 wozki spokojnie sie zmieszcza.Latem spaceruje, jezdzi na rowerze sporo ludzi :D
Czesc Ona 23 zwiedzałam z córka juz Twoje osiedle - troche wąskie chodniki jak na wozki ale "inne" place zabaw są - napewno bede tam goscic jak tylko sie ociepli.
MartuS u nas Emek tez wyjeżdza - pracuje za granicą - i przez ten czas ja sie zajmuje młodą jak wraca to on sie nia zajmuje;p Z przykroscia powiem ze moja corka woli z tata sie bawic, kapac, oboje szaleja do mamusi sie tylko lub aż tuli.
Jak przyjedzie jakas kumpela to idziemy na spacer do tej stacji wodociagowej wzdłóż rzeki. Jest tam szeroko dzieki temu 2-3 wozki spokojnie sie zmieszcza.Latem spaceruje, jezdzi na rowerze sporo ludzi :D
Czesc Ona 23 zwiedzałam z córka juz Twoje osiedle - troche wąskie chodniki jak na wozki ale "inne" place zabaw są - napewno bede tam goscic jak tylko sie ociepli.
MartuS u nas Emek tez wyjeżdza - pracuje za granicą - i przez ten czas ja sie zajmuje młodą jak wraca to on sie nia zajmuje;p Z przykroscia powiem ze moja corka woli z tata sie bawic, kapac, oboje szaleja do mamusi sie tylko lub aż tuli.
Moja Julka nadal śpi :D to jest aż nie prawdopodobne :D :D
A ja znowu nie mam co zrobić z czasem :D i z tego tez powodu szyje dla małej literki
http://skanutek.pl/galeria_litery.html
może któraś z was robi bądz robiła cos podobnego ? ;))
A ja znowu nie mam co zrobić z czasem :D i z tego tez powodu szyje dla małej literki
http://skanutek.pl/galeria_litery.html
może któraś z was robi bądz robiła cos podobnego ? ;))
ja myje na gdanskiej kolo NESTE, tam uprzejmy pan zawsze oferuje swoja pomoc :D
zdjecia no jest fotolusia ale chyba do najtanszych nie nallezy choc ja tylko tam wywoluje i robie foty.
Tanio jest podobno w Auchanie i w Rossmanie,ale to Rumia.
My na spacerku bylismy od 9- 12 cudownie slonko swiecilo:D a z tego powodu zde mala obudzila sie juz o 5:40 to o 12 sobie drzemke zrobiłam trzygodzinna. :D
zdjecia no jest fotolusia ale chyba do najtanszych nie nallezy choc ja tylko tam wywoluje i robie foty.
Tanio jest podobno w Auchanie i w Rossmanie,ale to Rumia.
My na spacerku bylismy od 9- 12 cudownie slonko swiecilo:D a z tego powodu zde mala obudzila sie juz o 5:40 to o 12 sobie drzemke zrobiłam trzygodzinna. :D
Hej...my od tygodnia siedzimy w domu bo choroba nas dopadła:((( Córcia ma katar i kaszel męczący była też gorączka więc lekarka zapisała leki...pózniej przeszło na mnie i tak biedne siedzimy w domu.. Ona23 tak mąż wrócił do domku ale jest też chory..a od poniedziałku idzie na tydzień w morze,ajjjjj.... więc mamę sobie ściągam byśmy same nie były:))) Ale kontakty nasze się nie urwą:))) i grono koleżanek też chcę powiększyć:))
Jejku ja nie wiem kiedy mi ten czas ucieka ;/
Mlodej wyskoczyły jakies krostki i musimy isc do dermatologa , niewazne ze musze siedziec 2.5 h w kolejce aby zarezerwowac sobie miejsce masakra.
pogoda kiepska i jeszcze mąż juz pojechał chyba nie doczekam sie go na swieta ;/
A co u Was drogie koleżanki ?
Do wiekszosci mam nr tel od nastepnego tyg bede dzwonic :D
Mlodej wyskoczyły jakies krostki i musimy isc do dermatologa , niewazne ze musze siedziec 2.5 h w kolejce aby zarezerwowac sobie miejsce masakra.
pogoda kiepska i jeszcze mąż juz pojechał chyba nie doczekam sie go na swieta ;/
A co u Was drogie koleżanki ?
Do wiekszosci mam nr tel od nastepnego tyg bede dzwonic :D
No właśnie co tu tak ucichło ? heh
A ja mam teraz pytanie ... może któraś z was wie czy gdzieś w redzie można zostawić dziecko np na godzinkę lub dwie tak ze dwa razy w tygodniu żeby mała przyzwyczajała się powoli do zostawania beze mnie ;) bo nie długo do przedszkola chciałabym ją puścić aby miała kontakt z dziećmi ;)
A ja mam teraz pytanie ... może któraś z was wie czy gdzieś w redzie można zostawić dziecko np na godzinkę lub dwie tak ze dwa razy w tygodniu żeby mała przyzwyczajała się powoli do zostawania beze mnie ;) bo nie długo do przedszkola chciałabym ją puścić aby miała kontakt z dziećmi ;)
Czesc dziewczyny. Dawno tu nie zagladalam bo od konca marca. Wysłałam mloda do żlobka dzidziusiowo - jest tam opcja zostawienia dziecka na godziny (to w razie czego)
slyszalam ze w milo kolo bierdonki tez panie zostawiaja dzieci na godzinki.
Zauwazylam ze kobietki ktore juz raz sie spotkaly utrzymuja kontakt i tu nie wchodza. Ja teraz przepracowywuje sie wiec mam bardzo malo czasu na spacerki . Za pol roku to sie napewno zmieni. i znowuy zaczne zwiedzac redzkie uliczki :D
slyszalam ze w milo kolo bierdonki tez panie zostawiaja dzieci na godzinki.
Zauwazylam ze kobietki ktore juz raz sie spotkaly utrzymuja kontakt i tu nie wchodza. Ja teraz przepracowywuje sie wiec mam bardzo malo czasu na spacerki . Za pol roku to sie napewno zmieni. i znowuy zaczne zwiedzac redzkie uliczki :D
Hej, gdy znajduję trochę czasu to też lubię tworzyć ręcznie robione zabawki. Oczywiście gdy dzieciaki dają mi spokój;)
http://www.smiledreambehappy.com
Pozdr!
http://www.smiledreambehappy.com
Pozdr!
A ja mam 2 miesieczna ANIELKĘ :)
Mieszkam na Brzechwy i tez chetnie wybiore sie na spacer:)
Generalnie jestem z Rumi, w Redzie mieszkam od kwietnia , mam co prawda kolezanki,ale nie maja tak malutkich dzieci i w wiekszosci pracuja ;/
Anielka ma katar boje sie troche zeby na pl;ucka nie zeszlo i kurujemy sie ;) i tak slabo o spacer ,ale w najblizszym czasie mysle, juz spokojnie wyjdziemy :)
Pozdrawiam
Mieszkam na Brzechwy i tez chetnie wybiore sie na spacer:)
Generalnie jestem z Rumi, w Redzie mieszkam od kwietnia , mam co prawda kolezanki,ale nie maja tak malutkich dzieci i w wiekszosci pracuja ;/
Anielka ma katar boje sie troche zeby na pl;ucka nie zeszlo i kurujemy sie ;) i tak slabo o spacer ,ale w najblizszym czasie mysle, juz spokojnie wyjdziemy :)
Pozdrawiam
Mag.kot.
Ja miaszkam w domkach kolo restauracji Morina.
Dzis wyszlysmy do domu caly tydzien w szpitalu nas trzymali ;/teraz musze nadrobic zaleglosci rodzinne .
slyszalam ze od czwartku ma zrobic sie pogodnie.... ;p ciekawe czy tak bedzie wtedy wykorzystam sytuacje i wyjde na spacer z moimi dziewczynkami.
Ja miaszkam w domkach kolo restauracji Morina.
Dzis wyszlysmy do domu caly tydzien w szpitalu nas trzymali ;/teraz musze nadrobic zaleglosci rodzinne .
slyszalam ze od czwartku ma zrobic sie pogodnie.... ;p ciekawe czy tak bedzie wtedy wykorzystam sytuacje i wyjde na spacer z moimi dziewczynkami.
titina jak jest ogladac film z dziecmi ? pewnie to jest jakas rozrywka ale jednak wole isc z maluchami na basen .
Iwona gdzie jest osiedle Betlejem?
Ja od tygodnia łóżkuje sobie. Dzis zaczynam wracac do żywych. Mysle ze po weekendzie juz spokojnie i zdrowo bede mogla spacerowac.
Ja najczesciej chodze w godzinach 10:00 -13:00
Iwona gdzie jest osiedle Betlejem?
Ja od tygodnia łóżkuje sobie. Dzis zaczynam wracac do żywych. Mysle ze po weekendzie juz spokojnie i zdrowo bede mogla spacerowac.
Ja najczesciej chodze w godzinach 10:00 -13:00