Widok
Poznam koleżankę do wspólnych wyjść, zakupków, kaw, pogawędek itp.
Hej, mam24 lata i poszukuję dziewczyny jw. :) Jestem po studiach i aktualnie pracuję w zawodzie. Jestem szczęśliwą mężatką :) Chętnie poznam dziewczynę w podobnym wieku, sympatyczną, mieszkającą najlepiej w okolicach Przymorza :)
Nie jestem typem imprezowiczki, ale czasem lubię gdzieś wyjść i zaszaleć, jednak bardziej zależy mi na "bratniej duszy" do babskich rozmów, wypadów itp.
Nie jestem typem imprezowiczki, ale czasem lubię gdzieś wyjść i zaszaleć, jednak bardziej zależy mi na "bratniej duszy" do babskich rozmów, wypadów itp.
Hej. Zauważyłam, że jest dużo wątków na temat poznam koleżankę lecz stare ucichają i powstają nowe i tak właściwie ciężko się zgadać bo jedna osoba pisze na jednym, inna na drugim a jeszcze inna na trzecim czy dziesiątym. Ja od czasu do czasu przeglądam te fora i tak właściwie nie znalazłam odpowiedniej kandydatki na koleżankę- znaczy to że jestem wybredna?, raczej nie. Jak dla mnie znajome osoby powinny mieszkać gdzieś niedaleko siebie w moim przypadku gdzieś w okolicach Chwaszczyna, Gdańsk Osowa, bądź Oliwa. Chciałabym poznać jedną ale oddaną koleżankę- taką bratnią duszę. Byśmy miały wspólne tematy to wiek myślę od 24 do 27 lat. Nie mam dzieci, jestem świeżą mężatką, także singelki raczej też nie będą dobrze się czuły w moim towarzystwie bo wypady samej na dyskotekę z mojej strony też odpadają, jedynie z moim mężem :P Mile widziane dziewczyny mężatki, z czasem można byłoby razem z mężami spotkać się gdzieś na kręgle, disco czy piwo. Pozdrawiam