Widok
Poznam osobę która, tak jak ja chce raz na zawsze pozbyć się zbędnych kilogramów!
Witam serdecznie!
Poznam osobę która,tak jak ja chce raz na zawsze pozbyć się zbędnych kilogramów!
Preferuję ruch na siłowni lub w fitness clubie.
Osoby zainteresowane i NA POWAŻNIE chcące zadbać o siebie swoje zdrowie i ciało zapraszam do kontaktu mailowego.
czas_na_zmiany@o2.pl
Poznam osobę która,tak jak ja chce raz na zawsze pozbyć się zbędnych kilogramów!
Preferuję ruch na siłowni lub w fitness clubie.
Osoby zainteresowane i NA POWAŻNIE chcące zadbać o siebie swoje zdrowie i ciało zapraszam do kontaktu mailowego.
czas_na_zmiany@o2.pl
Fajnie ale widać że nie masz pojęcia, a takich ogłoszeń było już na forum sporo i nic z nich nie wynikło.
Pierwsza sprawa
Ruch nie wystarczy, potrzebna będzie dieta i to nie na czas odchudzania ale na stałe.
Druga sprawa
Szukasz towarzystwa, to podaj dzielnice i ilość kilogramów do zgubienia.
Ćwiczenie z kimś z mocno oddalonej dzielnicy nie sprawdzi się.
Problemem jest też duża różnica w kg do zgubienia, osoba o mniejszym problemie będzie w takim układzie traciła.
Do siłowni czy fitness nie potrzeba towarzystwa, towarzystwo znajdzie się na miejscu.
Osoby które chcą się odchudzić idą do klubu czy robią coś innego a pozostali piszą na forum.
Takie są fakty
Pierwsza sprawa
Ruch nie wystarczy, potrzebna będzie dieta i to nie na czas odchudzania ale na stałe.
Druga sprawa
Szukasz towarzystwa, to podaj dzielnice i ilość kilogramów do zgubienia.
Ćwiczenie z kimś z mocno oddalonej dzielnicy nie sprawdzi się.
Problemem jest też duża różnica w kg do zgubienia, osoba o mniejszym problemie będzie w takim układzie traciła.
Do siłowni czy fitness nie potrzeba towarzystwa, towarzystwo znajdzie się na miejscu.
Osoby które chcą się odchudzić idą do klubu czy robią coś innego a pozostali piszą na forum.
Takie są fakty