Widok

Praca w Rossmann

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam pytanko jak wyzej stanowisko kasjer:) jak podstawa itd:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tam tez bym wolala isc za te 1300zl niz siedziec w domu i sie zalamywac... zawsze w miedzy czasie mozna znalezc cos lepszego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Iza, pewnie nie chodzi o lenistwo, ale faktycznie 1300zł to jest mało, tym bardziej, że żyjemy w czasach gdzie wszystko idzie w górę, tylko zarobki nie.

Wiadomo lepsza taka praca niż siedzenie w domu i pogrążanie się.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepiej nie wstawaj z łóżka i nie zarabiaj nic a potem spotkamy się na jakimś deptaku jak będziesz rękę po kasę wyciągała ????matko żenada ,żenada i jeszcze raz żenada -paniusie po zawodówkach chcą 3000 zł na rękę co????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
traktuja jeszcze gorzej więc przy tym przykladzie 1300 plus te kosmetyki itp to i tak dobrze musisz w to uwierzyć. Tylko fakt jak tu przezyc majac rodzine na utrzymaniu...ale w takim kraju zyjemy i takie sa realia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
to mialam wrazenie że chociaż te no nie wiem 1700 zł to minimum, jak tu wyżyć za 1300 jestem w szoku, kurde, niedlugo bede chciala zmienić pracę i jak mi ktoś zaproponuje nawet 1700 to dla mnie to zdecydowanie za mało....
to mialam wrazenie że chociaż te no nie wiem 1700 zł to minimum, jak tu wyżyć za 1300 jestem w szoku, kurde, niedlugo bede chciala zmienić pracę i jak mi ktoś zaproponuje nawet 1700 to dla mnie to zdecydowanie za mało....
Eww - a co myślałaś? że wszyscy zarabiają minimum 2000zł netto?

to nie w tym kraju...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
1300 zł? żenada naprawdę żenada... myślalam ze juz tak źle ludzi nie traktują...brak słów....
1300 moja sis ma pracuje tam 3 latka ogólnie jest zadowolona kosmetyki gratis produkty przecenione za 1 grosz kupuja no i sie nie narobią eheh
do góry