Widok

Praca w Rossmann

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam pytanko jak wyzej stanowisko kasjer:) jak podstawa itd:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
1300 moja sis ma pracuje tam 3 latka ogólnie jest zadowolona kosmetyki gratis produkty przecenione za 1 grosz kupuja no i sie nie narobią eheh
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
1300 zł? żenada naprawdę żenada... myślalam ze juz tak źle ludzi nie traktują...brak słów....
Eww - a co myślałaś? że wszyscy zarabiają minimum 2000zł netto?

to nie w tym kraju...
to mialam wrazenie że chociaż te no nie wiem 1700 zł to minimum, jak tu wyżyć za 1300 jestem w szoku, kurde, niedlugo bede chciala zmienić pracę i jak mi ktoś zaproponuje nawet 1700 to dla mnie to zdecydowanie za mało....
to mialam wrazenie że chociaż te no nie wiem 1700 zł to minimum, jak tu wyżyć za 1300 jestem w szoku, kurde, niedlugo bede chciala zmienić pracę i jak mi ktoś zaproponuje nawet 1700 to dla mnie to zdecydowanie za mało....
traktuja jeszcze gorzej więc przy tym przykladzie 1300 plus te kosmetyki itp to i tak dobrze musisz w to uwierzyć. Tylko fakt jak tu przezyc majac rodzine na utrzymaniu...ale w takim kraju zyjemy i takie sa realia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepiej nie wstawaj z łóżka i nie zarabiaj nic a potem spotkamy się na jakimś deptaku jak będziesz rękę po kasę wyciągała ????matko żenada ,żenada i jeszcze raz żenada -paniusie po zawodówkach chcą 3000 zł na rękę co????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Iza, pewnie nie chodzi o lenistwo, ale faktycznie 1300zł to jest mało, tym bardziej, że żyjemy w czasach gdzie wszystko idzie w górę, tylko zarobki nie.

Wiadomo lepsza taka praca niż siedzenie w domu i pogrążanie się.
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tam tez bym wolala isc za te 1300zl niz siedziec w domu i sie zalamywac... zawsze w miedzy czasie mozna znalezc cos lepszego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
moja sis też pracuje w Rossmanie, ma podobną pensję ale pracuje na 3/4 etatu, i z tego co wiem to wszyscy tak pracują
dokładnie o tym mówi wolałabym mieć 1300 zł niż użalać się nad tym że nie mam mleka dla dziecka:)no ale niestety nie każdy myśli naszym tokiem :( a szkoda :(
to, że lepiej coś robić niż się użalać, nie zmienia faktu, że 1300 to żenująca pensja i wykorzystywanie ludzi i trzeba zagrzmieć
kogo jak kogo, ale sieć rossmann stać chyba na więcej.

Nie mówię o kokosach, skoro to stanowisko "na kasie", ale 1700-1800 to się chyba nalezy

Na stronie rossmann można przeczytać:
"Skala ogólnopolskiej działalności handlowej oraz liczba zatrudnionych osób wymaga od nas społecznej odpowiedzialności tak, aby wypracowywanie zysku ekonomicznego nie było jedynym celem naszej działalności."

chyba chodzi to, żeby wypracowanie własnego zysku ekonomicznego nie było jedynym celem pracownika ;-)
wszyscy zarabiaja za malo w PL...

bo jezeli przedstawiciel h. ktory zasuwa po 10h dziennie, przez kierownikow sklepow traktowany jest jak smiec i musi sie plaszczyc przed nimi zarabia 1500 to w rosmanie 1300 to ladna kwota ;p
np. nauczyciel mianowany dostaje 1800;) wykształcenie wyzsze, masę kursów itd... to nie piszcie,że minimum to 1800 bo dla niektórych to maksimum praktycznie, to też jest dla mnie mało ale takie życie. Ja w ogole nie wiem jak są w stanie się małzeństwa nauczycieli utrzymać
kolezanka pracuje w szkole za 1200
no właśnie też o szkole chcialam napisać że tam przzez pierwsze 7 lat masz 1300 - 1400 na rękę i jak w tvn pokazują - młodzież Ci kubeł od śmieci może na głowę założyć - to jest dla mnie też żenada
image
dokładnie, ja przed wychowawczym w szkole miałam 1300,teraz wracam od września i pewnie nie wiele się zmieniło, zapłacę za przedszkole, bilet i może na jakieś rachunki starczy i to wszystko niestety
ja własnie tak zarabiam w szkole....i w sumie przestałam juz jeczec na ten temat...tak to juz jest...trudno co zrobic...po 10 latach jak wkoncu zrobie wszystkie awanse czyt. dyplomowanego to moze dostane jakies tam 2tysie:)
image
wiecie co juz tak nie narzekajcie na ta szkole bo jakby bylo zle to by nikt na nauczyciela nie poszedl. Ja jestem nie doszlym nauczycielem ale pracowalam w szkole jakis czas i nie jest az tak zle. Po pierwsze to tylko 18h dydaktycznych plus moze pare wywaidowek i jakis rad pedagogicznych. Wakacje ferie wszystie swieta dlugie weekendy itp wolne i 100% platne do tego dwie pensje gratis co roku wiec sorki nie ma co porownywac do innych. (no i to "uzeranie sie" z dziecmi ale tu nie ma co narzekac bo sami tak wybieracie).A w sklepach itp nie rzadko tez pracuja ludzie po studiach i musza pracowac za takie pensje bo np innej roboty nie ma. Ale prawda jest ze najznizsza krajowa to powinno byc na reke min te1500zl a nie jakies glodowe 1000zl.a reszta jeszcze większa.

Inne tematy z forum Praca

Atut-rental gdańsk kokoszki opinie (3 odpowiedzi)

Witam forumowiczów, proszę o opinie na temat firmy atut-rental czyli na przyklad warunki pracy ,...

agencja pracy no problem- praca za granica (4 odpowiedzi)

witam :) czy ktos pracował za granica przez agencję NO PROBLEM?

Tani prąd (3 odpowiedzi)

Hej Czy ktoś wie, od jakiego operatora najlepiej kupować prąd w Rumi? Chodzi o prad dla firmy. Wg...

do góry