Widok

Praca w Rossmann

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam pytanko jak wyzej stanowisko kasjer:) jak podstawa itd:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy to nauczyciel czy sprzataczka , kazdy ma swoj krzyz, wkurza mnie jak podkreslacie ze zawod nauczyciel to taki specyficzny zawod, ehhhh
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
:) taka jest prawda , jestem nauczycielka i tez tak zarabiam za 24 godziny tygodniowo, uwazam ze to dobra pensja:)
żal, nie licytujmy sie kursami , poziomem wyksztalcenia tylko efektywnosciua swojej pracy:) ps. jestem nauczycielem i wiem ze wiele malzenstw jakos daje rade a jak nie starcza im pensji to jakos kombinuja w innej dziedzinie, tak samo jak inne grupy zawodowe:)
Witam, jestem nauczycielem i irytuje mnie to co inni nauczyciele wypisuja, narzekajac na pensje- nie jestesmy osamotnieni, wielu ludzi ma podobnie zenujace zarobki a czasami pracuja ciezej od nas nauczycieli. Nie narzekajmy, kazdy jest kowalem swojego losu.Komu nie odpowiada pensja nauczycielska to proponuje zmienic profesje, na lepiej platna:)
o łaaaaa. Tyle kaski... muszę powiedzieć mężowi moze się przeszkoli czy coś ;)
image
fotografia ślubna, chrzciny, ciąża,rodzinnie- http://www.betrisa.pl
prawie ...

sporo moich znajomych tam pracuje i wszyscy o podobnych sumach mówili ...
dobrze zrozumialam 10 brutto da się tam wyciągnąć? On był w YDP ;) nie w intelu bo tam inne technologie o to ładnie, mąż szukał 2 miesiace to wszedzie tak około 4 brutto netto to nie wiem ile ale z 2,5 wychodzi to już w ogóle bo nasze kredyty wynoszą tyle,że byśmy nie dali rady, teraz też kokosy nie bedą ale przynajmniej bank nam da spokój;)
no to zarobki tam się zmieniły, moi znajomi mają prawie 2 razy tyle ...
no chcieli trochę mniej;) moze nie grosze,źle się wyrazilam ale niezadowalające;) 5 brutto to jeszcze by było w miarę, przez te kredyty to niestety.....
ta druga ....

kurcze, grosze? Z tego co kojarzę to zarobki do tej pory były na granicy 5 cyfr ...
tam są YDP i I.....? mój mąż tam chciał ale grosze chceli mu płacić;) teraz pracuje do 8-16.30 i calkiem calkiem w innej, mial szanse na zdalną nawet fajne warunki ale troszkę niepewna sprawa
no tak a u nas to niestety specjalistów mało:)nie no zarcik taki:)ale fakt to już coś ale ci to maja "leb jak sklep",że tak się wyraże:) hehe:))
mam takie :P
I wiem ile zarabia się w tej branży ...

Ale kosztem wielu godzin spędzonych przy monitorze, bardzo często także dyspozycyjności i pogarszającego się wzroku.

Przykład - dość znanej firmy - mającej swoją siedzibę koło lotniska - mało kto tak wychodzi z pracy przed 18tą ...
informatycy, niektórzy nawet sobie zdalnie pracują i zarabiają sporo;) się da ale tu już trzeba mieć specjalistyczne wykształcenie
image
to na bank jest stresująca praca ale jeszcze nie widzialam i nie pracowałam w takiej co by nie byla. Ale wiem,że jakbym jednak miała w zawodzie pracowac to tylko w podstawówce tam te dzieci jeszcze nie sa az tak zmanierowane i dajace w kosc jak np w gimnazjum. Bo dla mnie to gimnazjum to jest jedna wielka pomylka szkolnictwa no ale cóz tylko wspolczuc tym co w nich pracuja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie znam firmy w której można by mało pracować i dużo zarabiać ....
Jeśli pensja jest przyzwoita to najczęściej oczekuje się dyspozycyjności czyli pracy min 60h w tygodniu ...
nie twierdzę,że w innych pracach nie ma stresów, każda ma swoją specyfikę i dobre i złe strony. Ale masakra generalnie z tą kaską,przez to wszystko człowiek musi sobie dorabiać gdzie się da,żeby jakoś dychać,a rodzina, dzieci na tym cierpią niestety.
hmmm ale w innych pracach tez sa stresy i to spore...ja pracuje za 1300 mam duzo pracy biurowej na glowie i obsluge klientow....wiec tez stresuje a do tego czest po godzinach bo nie zdazysz zrobic a musisz bo masz terminy;/ kazda praca ma plusy i minusy niestety aale jedno najwazniejsze zarobki w PL porazka zadko kto ma dobrze platna prace niestety choc sie zdaza.......
image

Zamówienia na kartki i zaproszenia:
http://www.facebook.com/FotoMaxKarolSzczudlinski?ref=bookmarks
www.fm-wedding.pl fmwedding@inte
"Tego nie zrozumie nikt kto w szkole nie pracuje, zwłaszcza wiele lat." dlatego własnie betrisa..nie ma co na siłe ludziom tłumaczyc...
i tak wiedza lepiej jaka to "łatwa praca"
image
nie piszcie,że dlatego,ze godzin mniej to usprawiedliwia takie zarobki, bo nie można porównywać tych godzin szkolnych do godzin w innym miejscu. Praca w szkole jest specyficzna, obciąża bardzo, jeszcze w domu czlowiek trawi to co się dzieje i problemy, trzeba sie przygotowywać, dokształcać, dużo czasu poza zajęciami spędza się zajmując rzeczami z tym związanymi. Moja mama jest emerytowaną nauczycielką. Uważam,że ten zawód bardzo wpływa na psychikę. Tego nie zrozumie nikt kto w szkole nie pracuje, zwłaszcza wiele lat. oczywiście są plusy i kazdy wie,że za kokosami to trzeba innej pracy szukać ale argumentować w końcu to tylko tyle godzin-ale obciążenie psychiczne jest takie,że 40 godzin nikt by nie wytrzymał.
Koleżanka miala jakis tam czas temu przypadek,ze uczniowi sie cos nie spodobało, to skoczył na parapet i groził,ze wyskoczy. Wiecie jak ona do końca dnia sie czuła? To jest zoo plus hałas, plus różni ...Zwłaszcza duże twory molochy gdzie jest i podstawówka i gimnazjum to jest kongo. Polecam jak możecie dawać dzieci do mniejszych szkół i lepsza atmosfera i spokojniej.
image

Inne tematy z forum Praca

Atut-rental gdańsk kokoszki opinie (3 odpowiedzi)

Witam forumowiczów, proszę o opinie na temat firmy atut-rental czyli na przyklad warunki pracy ,...

anglia-praca (17 odpowiedzi)

Pojawiło się ogłoszenie o pracy w magazynach w Anglii."Produkcja Pracownik fizyczny iza". Czy...

Wypożyczalnia samochodów-wasze doświadczenia z takiej pracy? (11 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Czy ktoś z was pracował w wypożyczalni samochodów i może podzielić się...

do góry