Widok

Praca w dr.Oetker

Witam!
Czy pracowal ktos na produkcji w Dr.Oetkerze w gdansku?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wręcz przeciwnie.... piękne i zadbane.... wykształcone, mądre i fakt zostaną tam na zawsze bo ta praca: pakowanie torebek w karton a potem na paletę .... to spełnienie ich marzeń!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To półprawda. Dopuszcza się różnice w wynagrodzeniu pracowników zatrudnionych na tym samym stanowisku, ale różniących się stażem pracy. chodzi o to, że pracownik tymczasowy nie może zarabiać mniej, niż osoba, która rozpoczęłaby także rozpoczęłaby pracę. będąc jednak zatrudnioną bezpośrednio przez klienta agencji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak ok 1800 netto jak dostaniesz ekwiwalent za 2 dni urlopu do pensji!!!
Na umowie tymczasowej masz 2250! A pracownicy zatrudnieni w dr oetker to dostają tą połowę pensji 2X w roku-to tak dla sprostowania:)

a ta pensja to szału nie ma:)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
teraz tzn. 2014r 2250 brutto
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cv nie warto składac tam ponieważ i tak je wywala do smietnika .Tam tylko albo znajomosci trzeba miec lub tylko przez agencje na okres swiat
A jak jesteś pracownikiem Agencji to idziesz potem do sądu pracy o wyrównanie świadczeń, bo według prawa nie można zarabiać mniej niz inni pracownicy na tej samej pozycji.

Mało ludzi o tym wie i jakby wreszcie zaczęli walczyć o swoje skończyłby się ten 3 świat przez agencje pracy tymczasowej

Chcieli wydymać Freda ale to Fred wydyma ich :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
To prości, głupi ludzie.... Ty się stamtąd wyrwałaś a te złośliwe małpy zostaną tam na zawsze. Tam gdzie ich miejsce.... Niech zgadnę- są brzydkie i zaniedbane, prawda ???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
potwierdzam dwa razy w roku pol plus
zatrudniają przez agencję bo w ten sposób płacą z zysku a nie są to koszta. Ten sposób jest bardziej opłacalny dl firmy.
Może i masz rację Karman, ale gwarancji stałej pracy nie dają zwłaszcza, że zatrudniają przez agencję pracy obniżając sobie koszty samej rekrutacji.
chyba wręcz przeciwnie. Jest sezon przedświąteczny
Na zimę pewnie nie szukają...
to się zgadza. Tylko nie ma aktualnych informacji.
Wszystko zostało napisane już wcześniej, tylko leniwym nie chce się nawet przeciągnąć myszką w górę...a Ty Piorun skąd taki nick ? Piorun z jasnego nieba Cię kiedyś strzelił ?
Janeczek, problem z podstawowymi rzeczami to chyba ty masz. Piszesz tak ,ze nie mozna zrozumiec.
Osobę ~pracownika mogą nie zatrudnić, ponieważ nie posiada umiejętności czytania ze zrozumieniem (wymaganej w edukacji już na teście kończącym gimnazjum).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Weź się ogarnij..przecież napiasane jest w wątku.
jak warunki pracy na produkcji, płac, zatrudnienie przez agencję czy bezpośrednio?
weź CV i przejdź się osobiście do kadr.
może Wiecie jakie pośrednictwo obecnie tam rekrutuje? niestety nie mam tam nikogo znajomego a zależy mi bardzo na zatrudnieniu

Inne tematy z forum Praca

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

do góry