Widok
Ludwiku
A tak na marginesie, to dawno, dawno nie mam już tamtego telefonu. Mój obecny nr to 691973491 - chwilowo jednak nie czynny (haha). A poza tym miliony zmian w moim życiu i - co zapewne dziwne - na dużo lepsze... Mój mail: Kmb91@poczta.onet.pl Ważny jeszcze przez jakiś czas, ale go też zmieniam. To na razie...
Mała Żabko
Oczywiście, że pamiętam PAPUGĘ. Jeżeli faktycznie jutro będzie to spotkanko pod Sobieskim, to mnie nie będzie. Wyjeżdżam i wracam dopiero jutro wieczorem (koło 20). Jak będziesz tam to pozdrów wszystkich. Nie wiesz co słychać u tzw. "starej" gwardii? Masz z kimś kontakt? pozdrawiam. Nabes
PS.
Masz pozdrowienia od Lipy
PS.
Masz pozdrowienia od Lipy
Verb
styl ironiczny, opierajac sie często na dwuznaczności słow i sytuacji musi przy tym trzymać się kupy, o tym pisałam. (nie chodzi o trzymanie się kupy w tym drugim znaczeniu, tylko w tym pierwszym ;) )
Zaś co do Twego ostatniego zapytania, prosiłabym o wytłumaczenie na czym wg Ciebie polega różnica.
Zaś co do Twego ostatniego zapytania, prosiłabym o wytłumaczenie na czym wg Ciebie polega różnica.
Relacja spod BO
o 4 minuty spozniony plagiat bez zapasu papierosow przybyl na miejsce zdarzenia - spotkania po dlugim czasie. zastal maeve, czekajaca jak zwykle co tydzien. po chwili dobil do nas kiszczak. nastepnie przeslane wici na jego buraka odkryly nam wielka tajemnica otoz czarna skryta w parku na lawce nie chciala przyjsc pod pomnik, na cale szczescie kiszczak nie wiedzac ze nie ma czytac smsa na glos wyjawil wielka tajemnice. po krotkiej rozmowie udalismy sie po dwojke ukrywajacych sie ludzi. nastepnie przybylo kilka innych osob... ale to juz do dokonczenia za tydzien :)