Widok

Prawda

Falszywych Prorokow falszywy czas falszywych przyjaciol ogarnia wasJam jest
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

I jeszcze

Stworku... Czy mam przez to rozumieć, że Twój styl toironia, czy że ironia jest w Twoim stylu?

Ludwiku

A tak na marginesie, to dawno, dawno nie mam już tamtego telefonu. Mój obecny nr to 691973491 - chwilowo jednak nie czynny (haha). A poza tym miliony zmian w moim życiu i - co zapewne dziwne - na dużo lepsze... Mój mail: Kmb91@poczta.onet.pl Ważny jeszcze przez jakiś czas, ale go też zmieniam. To na razie...

Stworku

I co?Smakowało??

Nica..

...Zawsze juz Prawdziwe Bedziemy Razem... I Blizej juz jest... BKC!!

Kiwdul

Znalazłam blog, który jak sądzę przypadnie Ci do gustu bardzo. Adres to:www.sexi-bejbe.blog.pl

Mała Żabko

Oczywiście, że pamiętam PAPUGĘ. Jeżeli faktycznie jutro będzie to spotkanko pod Sobieskim, to mnie nie będzie. Wyjeżdżam i wracam dopiero jutro wieczorem (koło 20). Jak będziesz tam to pozdrów wszystkich. Nie wiesz co słychać u tzw. "starej" gwardii? Masz z kimś kontakt? pozdrawiam. Nabes
PS.
Masz pozdrowienia od Lipy

Nabes

Mnie też jutro niestety nie będzie.Mam już inne plany ale mam nadzieję że kiedyś sie to nadrobi :-).
Mam stały kontakt z Margaritą i Airem (już są po ślubie i niedługo będzie małe bobo).Mam też kontakt z Timem i Iziską.
Podziękuj Lipe za pozdrowienia i pozdrów Go również ode mnie.

Stworku...wiesz co? hmm bede przez moment tak..chamsk,jak to co napisalas... wiec..wsadz sobie ten blog w... Pa.spij dobrze...

(...
...takich zartow...jesli to zart...nie toleruje...
)

Kiwdul

Znaczy - nie zrozumiałeś. Brałam to pod uwagę.

Ten blog

naprawdę miło się czyta. Dawno się tak nie śmiałam.. A co najzabawniejsze zdarzają się ludzie, którzy komentują notki w stylu: "oooo, jaka jesteś żałosna..." jak ludzie mogą być tak ślepi?

Mała Żabko

pycha. Masz jeszcze?

Verb

styl ironiczny, opierajac sie często na dwuznaczności słow i sytuacji musi przy tym trzymać się kupy, o tym pisałam. (nie chodzi o trzymanie się kupy w tym drugim znaczeniu, tylko w tym pierwszym ;) )
Zaś co do Twego ostatniego zapytania, prosiłabym o wytłumaczenie na czym wg Ciebie polega różnica.

...wszedlem..inaczej bym nie napisal tak do Ciebie:(discopolowo-birtneyowy blog z rozem w tle:(Jesli myslisz,ze czytam takie

leczyc...i naprawde mnie nie znasz...
:(

To znaczy, Kiwdulku,

że ZUPEŁNIE nie zrozumiałeś. Przeczytaj przynajmniej jedną notkę od początku do końca, a potem zadaj sobie pytanie "czy to rzeczywiście jest pisane poważnie"?
Rozczarowałeś mnie. Sądziłam, że kto jak kto, ale Ty zrozumie rzecz tak oczywistą.

...i wiem w jakim stylu jest to pisane..lecz taki przekaz mnie nie bawi...Czy Ty wiesz,ze po d.polo robi mi sie naprawde

zauwazalnej ironii-nie bawi mnie...mie pociaga mnie ten rodzaj humoru...Niestety:(

Kiwdul Nneb

Jakiż cieżki kawałek. Aż dziwne że to właśnie Ty go napisałeś mój Nieidealny, a Nadzwyczajny... Tak poezji nie można odczytywać dosłownie. Ten kolejny raz to udowadniasz i masz w tym absolutną rację. A wiesz, że dość rzadko przyznaję Ci ostatnio rację :-)

...no tak,dziekuje ze myslisz jeszcze:)Ostatnio faktycznie atakujesz mnie na tych innych ringach :)Ale moge liczyc na Twoj

tak potrafie...Ty wiesz, ze nie jestem idealem :)Lecz wiesz tez, ze mozna i na mnie liczyc inaczej...i ze nie opuszczam NIGDY Przyjaciol...
niedoskonaly KiwdulNNeb

V E R B ... z Laurerem utrzymuje kontakt,piszemy do siebie i smsy :)Dobrze,ze jednak jest inny niz...jego...byly przyjaciel

wlasnie ciesze...
Jeszcze raz pozdrawiam...skontaktujemy sie jakos:)

Relacja spod BO

o 4 minuty spozniony plagiat bez zapasu papierosow przybyl na miejsce zdarzenia - spotkania po dlugim czasie. zastal maeve, czekajaca jak zwykle co tydzien. po chwili dobil do nas kiszczak. nastepnie przeslane wici na jego buraka odkryly nam wielka tajemnica otoz czarna skryta w parku na lawce nie chciala przyjsc pod pomnik, na cale szczescie kiszczak nie wiedzac ze nie ma czytac smsa na glos wyjawil wielka tajemnice. po krotkiej rozmowie udalismy sie po dwojke ukrywajacych sie ludzi. nastepnie przybylo kilka innych osob... ale to juz do dokonczenia za tydzien :)

:)

Chcę iść do Silver screen, kto ze mną??????

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry