Widok
ma jolie...nie znizaj sie do poziomu owadow...prosze...ja sie znizam za was:))za Ciebie i Stworka,i za te inne Dusze:)...juz
smietnisku:((...wiec jakos to przetrzymam...mam taką nadzieje...a jak nie-to wezme packe i machne na odlew pare razy, a na pewno swiat sie zminiejszy o pare pasozytniczych owadow...
...FUJ...jak ja nie znosze pisac o takim swinstwie :((((
...fetor wokol sie roznosi:(((
..i te moje wyrazy jakies takie...owadzie...dostosujace sie do tej zabrudzonej przestrzeni:(((
...przepraszam...musze umyc rece...ide juz ..
a dla Ciebie i dla Stworka oraz Martusi , Fate, Meretseger, Plagiata, Laurera, Shaigana z Ljubljany, ifki, VERB'a, Malej Zabki, Nosnam, APOCALYPSE, Kiszczaka, Dariuszki, Scarlet(i Jej Ukochanego!!!), kotki z Krakowa(kota Filologa), Esclarmonde, Nefernefernefer, Clarice, Sluchajacego ciszy, Pesymistki, CZLOWIECZKA, Antenki, Minnie(Samotnej), Swietlika, Kamneny, Aspis, Ciri, lilu^, Zwierza, Barman i innych godnych tego(a pominietych z nicka) serdeczne pozdrowienia!
(tak sobie przegladalem stare strony...i zauwazylem jak ..znieksztalcilem strone (3151-3200)(11-12 kwietnia 2002r)....bylem wowczas podpity..lecz jak bardzo szczery hmm)
...
...FUJ...jak ja nie znosze pisac o takim swinstwie :((((
...fetor wokol sie roznosi:(((
..i te moje wyrazy jakies takie...owadzie...dostosujace sie do tej zabrudzonej przestrzeni:(((
...przepraszam...musze umyc rece...ide juz ..
a dla Ciebie i dla Stworka oraz Martusi , Fate, Meretseger, Plagiata, Laurera, Shaigana z Ljubljany, ifki, VERB'a, Malej Zabki, Nosnam, APOCALYPSE, Kiszczaka, Dariuszki, Scarlet(i Jej Ukochanego!!!), kotki z Krakowa(kota Filologa), Esclarmonde, Nefernefernefer, Clarice, Sluchajacego ciszy, Pesymistki, CZLOWIECZKA, Antenki, Minnie(Samotnej), Swietlika, Kamneny, Aspis, Ciri, lilu^, Zwierza, Barman i innych godnych tego(a pominietych z nicka) serdeczne pozdrowienia!
(tak sobie przegladalem stare strony...i zauwazylem jak ..znieksztalcilem strone (3151-3200)(11-12 kwietnia 2002r)....bylem wowczas podpity..lecz jak bardzo szczery hmm)
...
:0))))) mucha sie kolejny raz odezwala:))to juz nie cud niestety,a rzeczywistosc :(Szkoda,ze swiat spada na
nacieszcie sie naszym pisaniem, na zdrowie...
Lecz otworze lufcik w szpitalnym okienku, by nie meczyc was owadki zbytnio, to taka moja litosc nad zwierzakami ktorych bzycenie nie nastraja mnie dobrze...(bo mysle o tych smieciach w ktorych tak czesto przebywaja...)ale niech wam tam-macie wolnosc....papapapa tam na lewo od komina jest taaaaaki duzy smietnik:)))niech wam sie zyje dobrze...znajcie serce czlowieka:)))pa
Lecz otworze lufcik w szpitalnym okienku, by nie meczyc was owadki zbytnio, to taka moja litosc nad zwierzakami ktorych bzycenie nie nastraja mnie dobrze...(bo mysle o tych smieciach w ktorych tak czesto przebywaja...)ale niech wam tam-macie wolnosc....papapapa tam na lewo od komina jest taaaaaki duzy smietnik:)))niech wam sie zyje dobrze...znajcie serce czlowieka:)))pa
Ludwiku, muszko, bzyczku, tempotko liryczna...
Wiedziałem, że odpiszesz... Niezłą bekę mamy czytając Twoje wynurzenia... stać cie na więcej, dawaj!
Więcej rzeczowników z przymiotnikami!
Twój "wielbiciel"
Ps. Cieszę się, ze są tu myślący ludzie :)
a do panienki z co ma skrzynkę na wirtualnej (nie pamiętam nicka) , słonko możesz mi dac i po buzi i jak tylko chcesz.... uwielbiam SM... mniam to jakaś sadystka! DAWAĆ JĄ NA STÓŁ!
Więcej rzeczowników z przymiotnikami!
Twój "wielbiciel"
Ps. Cieszę się, ze są tu myślący ludzie :)
a do panienki z co ma skrzynkę na wirtualnej (nie pamiętam nicka) , słonko możesz mi dac i po buzi i jak tylko chcesz.... uwielbiam SM... mniam to jakaś sadystka! DAWAĆ JĄ NA STÓŁ!
Taki sobie wierszyk,
Jest zimno
Pomalowałam paznokcie na zielono
Jest coraz zimniej
Chyba już nie lubie tego koloru
Dlaczego jest tak zimno
Nie chcę uciekać w nic nierobienie
Ciągle zimno
Komu bije dzwon - pyta ktos
Dookoła chłód
Dzwony umilkły.Boję się ciszy.
Jaki kolor ma zimno?
Szukam
Czarny, zielony, a może błękitny
Jak długo to potrwa
Samotność jest zimna
Też bym chciała wiedzieć
Milczący telefon rani chłodem
Zapytam...
Ciągle czekam na ciepło
A.D listopad 2002
Pomalowałam paznokcie na zielono
Jest coraz zimniej
Chyba już nie lubie tego koloru
Dlaczego jest tak zimno
Nie chcę uciekać w nic nierobienie
Ciągle zimno
Komu bije dzwon - pyta ktos
Dookoła chłód
Dzwony umilkły.Boję się ciszy.
Jaki kolor ma zimno?
Szukam
Czarny, zielony, a może błękitny
Jak długo to potrwa
Samotność jest zimna
Też bym chciała wiedzieć
Milczący telefon rani chłodem
Zapytam...
Ciągle czekam na ciepło
A.D listopad 2002
edziu(jakie ty lubisz wysublimowane wyrazy:)a wiec uzyje tego twojego ulubionego zapewne-)debileczku!(to ten wyrazik?trafilem
cieszy:)wiesz co?pragnalbym byc czasem na twoim miejscu:)tylko balbym sie troche packi...bo straszny czasem jest zywot bezmyslnej muchy...No, ale zycze powodzenia czlowieczku muchowaty:)
Z tym byciem na twoim miejscu, to tak dla pocieszenia:)bys sobie nie plakal po katach, bys nie byl takim mazgają jak ja:)))
a jestem tu edziu, fredziu, jareczku czy jak wam tam- dluzej od ciebie(od was), o wiele dluzej, juz nie wspominajac hydepark gazetowy , wiec muszko(i inne muszki) przypominam raz jeszcze-uwazaj na packe, omijaj ją bezpiecznie :)jak do tej pory to ci sie udawalo ...moze spotkamy sie pod BO, lecz nie wiem czy ciebie poznam... wszystkie muchy sa takie same...a ty nie jestes wyjatkiem
Powodzenia edziu, fredziu, jareczku, wladeczku-muszki wszelakie
Ps....jak sie ciesze, ze mam jeszcze jakies "skretyniale wielbicielk"i hehehe, ale ty nedzny owadziku nawet im do palcow stop nie dorastasz , ani pod wzgledem intelektualnym, ni tez zapewne fizycznej urody hihihihi i nigdy nie dorosniesz!!!!nedznys owad tym bardziej im wiecej probujesz sie wydostac poza widzialnosc swego nedznego zywota :)dalej tak :)moze bedziesz mial swoje wielbicielki:)lecz beda na twoim dosc rownym musim poziomie edziu:)
i to dla ciebie takie malutkie literki(dla twych wielbicieli), bo na wieksze nie zasluzysz chyba nigdy:)a zreszta po co ci wieksze?przeciez ty taki maly...
a teraz, fruwaj mucho stad, jesli ten szpitalik ci nie odpowiada(zreszta tu pewna sterylnosc obowiazuje, wyrazow tez)
-Uwazaj rowniez na trucizne aerozolową, ktora czasem tez tu sie pojawia.
Marny zywot takiego "gownianego" owada...zal mi czasem ich...
Lecz ty chyba bedziesz moim wyjatkiem, i nie zal mi ciebie:)
pa edziu, fredziu, jareczku itp,
pa muszki
Z tym byciem na twoim miejscu, to tak dla pocieszenia:)bys sobie nie plakal po katach, bys nie byl takim mazgają jak ja:)))
a jestem tu edziu, fredziu, jareczku czy jak wam tam- dluzej od ciebie(od was), o wiele dluzej, juz nie wspominajac hydepark gazetowy , wiec muszko(i inne muszki) przypominam raz jeszcze-uwazaj na packe, omijaj ją bezpiecznie :)jak do tej pory to ci sie udawalo ...moze spotkamy sie pod BO, lecz nie wiem czy ciebie poznam... wszystkie muchy sa takie same...a ty nie jestes wyjatkiem
Powodzenia edziu, fredziu, jareczku, wladeczku-muszki wszelakie
Ps....jak sie ciesze, ze mam jeszcze jakies "skretyniale wielbicielk"i hehehe, ale ty nedzny owadziku nawet im do palcow stop nie dorastasz , ani pod wzgledem intelektualnym, ni tez zapewne fizycznej urody hihihihi i nigdy nie dorosniesz!!!!nedznys owad tym bardziej im wiecej probujesz sie wydostac poza widzialnosc swego nedznego zywota :)dalej tak :)moze bedziesz mial swoje wielbicielki:)lecz beda na twoim dosc rownym musim poziomie edziu:)
i to dla ciebie takie malutkie literki(dla twych wielbicieli), bo na wieksze nie zasluzysz chyba nigdy:)a zreszta po co ci wieksze?przeciez ty taki maly...
a teraz, fruwaj mucho stad, jesli ten szpitalik ci nie odpowiada(zreszta tu pewna sterylnosc obowiazuje, wyrazow tez)
-Uwazaj rowniez na trucizne aerozolową, ktora czasem tez tu sie pojawia.
Marny zywot takiego "gownianego" owada...zal mi czasem ich...
Lecz ty chyba bedziesz moim wyjatkiem, i nie zal mi ciebie:)
pa edziu, fredziu, jareczku itp,
pa muszki