Widok

Prawda

Falszywych Prorokow falszywy czas falszywych przyjaciol ogarnia wasJam jest
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zawsze Razem...

Caluski....

Znalazłam chwilke czasu

If:
skoro wróciłaś to odezwij się do koleżanek, może byśmy się w końcu spotkały?

If i P&W:
ja też bez winy nie jestem, zaniedbałam Was troszkę bardzo, ale praca mnie pochłania, nie mam czasu na zbyt wiele, czasem jak mnie brzuch nie zaboli to nawet nie pamiętam, że śniadanie przydałoby się zjeść...

odezwijcie się czasem do mnie
niebawem udrożnię moją skrzynkę na WP i będzie można słać na nią maile, nicka znacie, chyba że już wymazaliście z pamięci :(((

a poza tym za jakiś, mam nadzieję nie za długi, czas będę miała necik w domu :)))

Sieć mi pada

Raz jest raz jej nie ma. Jak duch za żaluzją.

Nosnam

Pozdrawiam ciepło...i mimo iż masza znajomość z mojej winy zaczęła się trochę nieodpowiednio to mimo wszystko dobrze, że jesteś.........

Plagiat

Nie wiem, czy coś się w niedziele jeszcze dzieje... czy ktoś to jeszcz pamięta...Ktoś jeszcze przychodzi? Pozdrawiam

Kiwdul

Dziękuje za pamięć i pozdrowienia.

SHAIGAN

Dzięki, ale mi głupio, bo Cibie nie pamiętam ( a raczej xywki) Przypomnij mi siebie :)

A P O C A L Y P S E

Tak
Umarli powstana a zywi polegna i mrowki i chrzaszcze beda grasowac po ich cialach
niebo bedzie zielone a trawa niebieska
latajacy Czestmir stoczy fascynujaca walke z Batmanem o panowanie nad tym co zostanie a pilot Szulkin poleci na Ksiezyc w balonie pokrytym gutaperka
Wkraczam w Wasze szare zycie i maluje je na zolto i niebiesko aby wprowadzac chaos i zniszczyc lady i rzeki
Ostana sie jedynie sadzawki aby mogly sie tam zalegnac rozne paskudztwa
Albowiem mnie nie ma

...mylisz mnie zapewne z A P O C A L Y P S E Shaiganie z Ljubljany...ja jestem CHWILE...a ONA -JEST PO PROSTU...

Pozdrowienia i dla Ciebie Nosnam Nyliriam...

niekoniecznie

nie liczy się co jest prawdą...ale co nią nie jest, by można to odrzucić i wyplewić

KIWDUL

NO I JAK CZYTAŁEŚ - Cmentarzysko Katedr?

NOSNAM

JA CIEBIE PAMIĘTAM.
POZDROWIENIA SERDECZNE!

P R A W D A

Wojna wojna i po wojnie. Zabijamy ludzi. Nie ubedzie na tej wojnie nienawisci grudy. Nie istnieje moralnosc liczy sie prawo silniejszego. Ktoz bowiem powstrzyma me demony. Zawsze tak bedzie doputy twor zwany czlowiekiem nie przestanie istniec. Myslisz iz jestes kims lepszym od wojownika bo nie chcesz zabijac? Czemuz to wznosisz sie na poziomy nadczlowieczenstwa wedle twego mniemania? Czyz na codzien nie zabijasz slabszych? Czym jest byt który niszczyz za kazdym krokiem? Prawosc nie istnieje, moralnosc jest zludzeniem kturym oszukujecie swoje poczucie winy wynikajace z niespojnosci waszych umyslow. Zalegacie przed telewizorami w poczuciu dobrze spelnionego obowiazku napewniwszy przed tem brzuchy poczuciem sytosci zjednczenia z bezmozgim motlochem poddajacym sie modzie. To ja wypelniam wasze mysli pragnieniem akceptacji spolecznej za wszelka cene. To ja prowadze was ku zatraceniu woli i rozumu. To ja mamie was falszywym pragnieniem rozwoju. To ja spowoduje iz za waszymi oknai wybuchnie rewolucja a wy za firan bo tak lepiej i w razie czego nie grozi nic. Ogladac bedziecie zmiany toczace sie w umierajacym swiecie. Tak zgladze ten swiat jako swiadoma niekonsekwencje w moim dzialaniu. Krok po kroku zepchne go w otchlan zapomnienia. Juz raz stracilem czowieka z krawedzi kosmosu. Z krawedzi wod. Teraz wypieram go bezmiaru ladow. Albowiem jam jest

STWOREK

NIESTETY NIE WIDZALEM. ŻADKO BYWAM W KINIE MOŻE DLATEGO.CZYTUJESZ KOMIKSY?

P R A W D A

Czy warto dla Prawdy krwia zygac w jerozolimskie piaski? Czy za ludwikiem świetym topiąc się w aureolach zabijac i przemijac? Co bylo niepojete staje sie wszechpotezne. A demokracja kwitnie umiera i przemija.Lotrowskie twe oczy wszetecznico babilonu co do zguby czleka prowadzisz zekl maz uczony. Chaos rozbrzmial w jego slowach, retoryka rozbawiony, nie przeprawisz sie przez styks hadesu nie podbijesz. Zgon marny czeka meza twego gdyz zaprzedal swa dusze etropi a oczy utopil w uludzie. Myslisz iz bystras tropiacym oczom umknawszy poza nawias spojrzenia lecz czy to juz nuda zakradla sie do twego serca? Czy upatrujesz swietlanej przyszlosci nie bedac szczesliwa posiadaczka drogi ku przeznaczeniu? Czy z katow twego mieszkania wyziera nienawistna szarosc dnia codziennego? To wkraczam ja w twoje zycie. Patrz oto kradne ci najblzszych!Albowiem jam jest

P R A W D A

Czym jest Prawda? Powiedzial lotr na krzyzu i zdechl.Jam jest

P R A W D A

Czym jest Prawda? Powiedzial lotr na krzyzu i zdechl.Jam jest

Nosnam

Verb... nareszcie ktos sie odnajduje... szepnijcie wszystkim ktorych widujecie o tym w niedziele... moze ktos przyjdzie... ja z papierochem w gebie czekal bede...

Do Was

Tak się zastanawiałam, kto tu jest, i czy z tych, którzy tu są ktoś jeszcze choć troszkę pamięta Nosnam (Nyliram) :)
Ostatnio dużo myślę i tęsknię za tym, co było.. .
Pozdrawiam wszystkich znajacych NN.

If

W gorach cieplo i ... fajnie ;-) ?
Chce na gore ;-)

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

do góry