Prestige

Salony kosmetyczne Fryzjerzy

Gdańsk, Lecha Kaczyńskiego 24A/1U

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Brak znajomości przedmiotu usługi wątek zamknięty Kosmetyczka nie posiada odpowiednich umiejętności dla tak delikatnych...
~Ania B
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 30 listopada 2013

Fryzjerka Asia wątek zamknięty Bardzo polecam fryzjerkę Asię! Jest niesamowicie kreatywną stylistką (nie...
~magda
-

dodano: 22 sierpnia 2013

Jeszcze raz dziękuje! wątek zamknięty Wielkie ukłony dla Pani Uli! Z czarno ciemnej pstrokacizny udało mi się...
~Marta
-

dodano: 8 sierpnia 2013

Usługi kosmetyczne w wykonaniu Pani Magdy wątek zamknięty Jako stała klientka Pani Magdy bez cienia wątpliwości mogę rzec, iż jest to...
~Marta
-

dodano: 22 lipca 2013

Masakra!!! wątek zamknięty Trzy tygodnie temu bylam w tym salonie. Chcialam obstrzyc tylko grzywke ale...
~Jula
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 11 stycznia 2013

Jakość i cena wątek zamknięty Witam, jestem stałym klientem - bardzo zadowolony z przystępności cen i...
~zadowolony klient
-

dodano: 22 listopada 2012

polecam paznokcie żelowe i lakier hybrydowy wątek zamknięty zrobiłam sobie manikiur żelowy,jest piękny specjalny lakier trzyma się dwa...
~Gosia
-

dodano: 30 października 2012

BARDZO FAJNE NOWOCZESNE STRZYZENIA wątek zamknięty Polecam studio prestige, trafiłam na bardzo sympatyczną i fachową fryzjerkę...
~Gosia
-

dodano: 30 października 2012

Ula wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług fryzjerki,pani Uli.Fantastycznie strzyże i...
~Ela
-

dodano: 23 października 2012

Polecam! wątek zamknięty Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i kreatywności.Zawsze mogę liczyć na...
~Monika
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 26 stycznia 2011

JESTEM ZA I POLECAM INNYM wątek zamknięty Pierwsze takie studio, które w stu procentach spełniło moje oczekiwania....
~Usatysfakcjonowana klientka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2009

Beznadziejny fryzjer i właściciel lokalu wątek zamknięty Kompletna pomyłka.Przyszłam zrobić odrost w kolorze jasny blond, bo taki mam...
~Achmed
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 24 maja 2009

S - opinia wątek zamknięty Gorąco polecam Panią Anię,która nie dość że jest urocza to wykonuje...
~S
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 26 stycznia 2009

REWELACJA !!! wątek zamknięty Jeżeli komuś zależy na profesjonalnym podejściu do Klienta i wysokiej jakości...
~AGA
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 22 stycznia 2009

ŚWIETNE MIEJSCE!!! wątek zamknięty Salon fryzjerski,kosmetyczny i solarium.Profesjonalna i miła...
~Magda
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 21 lutego 2008

tragedia wątek zamknięty Jak nigdy nie mialam popalonych po farbowaniu włosów, tak po wizycie się...
~niezadowolona
-

dodano: 25 stycznia 2008

Goska - opinia wątek zamknięty polecam wszystkim Panią!!!!!!!!!!!!!!!!! W studio panuje bardzo ciepła...
~Goska
-

dodano: 21 grudnia 2007

Interesujący Studio Urody wątek zamknięty Miła i fachowa obsługa. Ogólnie polecam..jedyny minus to ich lokalizacja a...
~eni
-

dodano: 17 maja 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

18

wątków

do góry