Widok
Prezent dla gosci - kieliszki do wodki z grawerem
Laseczki, widzialam kiedys na weselu taki prezent dla gosci (zamiast oklepanych pudeleczek z czekoladka) kieliszki z wygrawerowanymi imionami gosci. Wiecie o co mi chodzi? Nie mam pojecia gdzie cos takiego znalezc a uwazam ze to super pomysl.
Poradzcie Laseczki, gdzie cos takiego moge znalezc..
Poradzcie Laseczki, gdzie cos takiego moge znalezc..
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
poszukaj na allegro, ale to na pewno nie będzie mały koszt takich prezencików
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Ja tez te drugie chyba wezme. Wyslalam temu sprzedajacemu maila z zapytaniem czy da rade wieksza ilosc zrobic i jaki daje rabat ;-) a co... No to zobaczymy..
Nieletnich bede miala malo - i bede ich sadzac przy osobnym stoliku i tam kieliszkow nie bedzie, tylko normalnie karteczki - winietki...
Nieletnich bede miala malo - i bede ich sadzac przy osobnym stoliku i tam kieliszkow nie bedzie, tylko normalnie karteczki - winietki...
joalik, moi znajomi dostali cos takiego na weselu i bardzo im sie ten pomysl podobal. Mi tez. Duzo gownianych prezencikow sie na slubach dostaje, typu czekoladki w pudeleczkach i inne pierdoly... Mi sie akurat cos takiego bardziej podoba.
A kwiaty na stole oczywiscie musza byc... U mnie akurat kialiszki to dodatek... Na stolach beda kwaty upiete na piecioramiennych swiecznikach ustawionych na srodku kazdego z okraglych stolow..
A kwiaty na stole oczywiscie musza byc... U mnie akurat kialiszki to dodatek... Na stolach beda kwaty upiete na piecioramiennych swiecznikach ustawionych na srodku kazdego z okraglych stolow..
I tak uważam że takie grawer to tandeta. No ale jak pisałam każdy ma inny gust. Pracowałam z wieloma osobami które organizują imprtezy na duża skalę i temat grawerowanych kieliszków był zawsze tematem do żartów. Jednym słowem kicz. Nie jest to w dobrym tonie. Nie uważam również aby takie coś miało być fajną pamiątką dla gości.
Moim zdaniem każdy robi to co lubi.. Ale ja i tak nie dam jakiś prezencik na podziękowanie dla gości... i dawnych czasach tego nie było i się żyło .. Zawsze można podziękować osobiście bądź po weselu telefonicznie itp Moim zdaniem podziękowanie dla gości to wielka przesada , ale to tylko moje zdanie jest .. Pozdrawiam