Widok
ja to was kuwa nie kumam z tymi prezentami
o co kuwa chodzi dla mnie nie ma czesu na prezenty
co wy sobie checie sumie nie uspokoić
po całym roku? bogacze raz do roku dadza do koszyka
marmolade mąkę makaron
i co sumienie uspokojone?
nigdy z tym sie nie moggłem pogodzic
widziałem biede w afryce
umre szcześliwy
ze nie dożyę waszysz czasów
aha ja taki sam jestem bogaty a biedny
o co kuwa chodzi dla mnie nie ma czesu na prezenty
co wy sobie checie sumie nie uspokoić
po całym roku? bogacze raz do roku dadza do koszyka
marmolade mąkę makaron
i co sumienie uspokojone?
nigdy z tym sie nie moggłem pogodzic
widziałem biede w afryce
umre szcześliwy
ze nie dożyę waszysz czasów
aha ja taki sam jestem bogaty a biedny
leche mon cul
Fatalnie typujesz, mam35.
Od rana biegam z psem ,potem praca i do drugiej pracki.
Od rana w pracy biegam w szpilkach i "garniturku" więc używam c-tchru,
w drugiej pracy mam luz więc nie używam perfum ,tylko sztyftu adidasa.
Nie każda kobieta lubi biżuterie ,czy" wyrachowanych "perfum.
Nie czytałeś uważnie mojego postu,więc błedne mniemanie ,że masz
doczynienia z małolatą.
Jeżeli facet niechce się angażować niech da kwiaty ,czy pójdzie
na kolację do restauracji.
Od rana biegam z psem ,potem praca i do drugiej pracki.
Od rana w pracy biegam w szpilkach i "garniturku" więc używam c-tchru,
w drugiej pracy mam luz więc nie używam perfum ,tylko sztyftu adidasa.
Nie każda kobieta lubi biżuterie ,czy" wyrachowanych "perfum.
Nie czytałeś uważnie mojego postu,więc błedne mniemanie ,że masz
doczynienia z małolatą.
Jeżeli facet niechce się angażować niech da kwiaty ,czy pójdzie
na kolację do restauracji.
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
Ja również nie noszę biżuterii , nie wiem czy uda Ci się zobaczyć jakich perfum używa. Popatrz na moją sugestię wyżej.
Ciężko pomóc ,jeżeli nie wiemy w jakim kobieta jest wieku, co robi na codzień itd
Może ma jakieś pasje ,lub chce coś zacząć w Nowym Roku 2012?
Może chce zacząć uczyć się salsy? Kup karnet dla niej i siebie. Będzie
zmotywowana. Chodzi na basen ? Może pochodzicie razem.
Nie wiem czy chcesz by była to długoterminowa znajomość,
od tego wszystko zależy.
Ty najlepiej wiesz co może ją ucieszyć.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Ciężko pomóc ,jeżeli nie wiemy w jakim kobieta jest wieku, co robi na codzień itd
Może ma jakieś pasje ,lub chce coś zacząć w Nowym Roku 2012?
Może chce zacząć uczyć się salsy? Kup karnet dla niej i siebie. Będzie
zmotywowana. Chodzi na basen ? Może pochodzicie razem.
Nie wiem czy chcesz by była to długoterminowa znajomość,
od tego wszystko zależy.
Ty najlepiej wiesz co może ją ucieszyć.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Buhaha perfum za 250zł , może jeszcze podaj adres swojego sklepu.
Nie dość że masz przeciąg w dolnej części ciała,to jeszcze przeciąg w głowie. Ciekawe czy sam byś podarował nowo poznanej kobiecie taki
perfum? Może faktycznie nie znasz się na kobietach?
Nie dość że masz przeciąg w dolnej części ciała,to jeszcze przeciąg w głowie. Ciekawe czy sam byś podarował nowo poznanej kobiecie taki
perfum? Może faktycznie nie znasz się na kobietach?
Cóż twoja odpowiedź była oczywista. Możesz takie deklaracje
składać na necie,nikt ci ich niewypomni. Jeżeli niezrozumiałeś dlaczego sądzę ,że "masz przeciąg w obu częściach ciała " to oświadczam ,że nie znasz się na kobietach sądząc że małolata odpowiada na twój post.
Zawsze możesz mi zarzucić ,że jestem nie wykształcona i piszę z błędami,lecz to zarzuty faceta nie mającego nic do powiedzenia.
składać na necie,nikt ci ich niewypomni. Jeżeli niezrozumiałeś dlaczego sądzę ,że "masz przeciąg w obu częściach ciała " to oświadczam ,że nie znasz się na kobietach sądząc że małolata odpowiada na twój post.
Zawsze możesz mi zarzucić ,że jestem nie wykształcona i piszę z błędami,lecz to zarzuty faceta nie mającego nic do powiedzenia.
Cóż, inspiracje C-Thru wiele mówią, jaką jesteś, czy też nie jesteś, kobietą:) Otóż składanie "na necie" czegokolwiek zostanie mi wypomniane, zapewniam - z pewnością tutaj^^
Pewno, że się nie znam na kobietach i...nie zamierzam. Jestem facetem, a to oznacza, że zrozumienie damskiego podsufitowego bzbbzbzzzbzzzbzzzzbzzzzzz jest niemożliwe.
Zawsze mogę Ci zarzucić to i owo - ale słuchaj się starszych, to daleko zajedziesz.
Nie znasz się na facetach, kompletnie. Nie ma nic gorszego, niż kobieta "pachnąca" sportowym dezodorantem. Ble...
Pewno, że się nie znam na kobietach i...nie zamierzam. Jestem facetem, a to oznacza, że zrozumienie damskiego podsufitowego bzbbzbzzzbzzzbzzzzbzzzzzz jest niemożliwe.
Zawsze mogę Ci zarzucić to i owo - ale słuchaj się starszych, to daleko zajedziesz.
Nie znasz się na facetach, kompletnie. Nie ma nic gorszego, niż kobieta "pachnąca" sportowym dezodorantem. Ble...
Oh chyba mam doczynienia z Panem dużo po 60-tce?
Stare nawyki i słoma w pantofelkach ?
Gratuluję takiego mężczyzny małżonce.
Jednak uraziłam uczucia wyższe?
Skoro chodzę na szpilkach ,to jestem kobieca .
Znajdź inne argumenty ,niż tylko takie wyświechtane.
Narazie odeszłeś od tematu i zamiast chłopakowi pomóc
atakujesz nieznaną ci osobę.
Nudne te twoje wywody
Stare nawyki i słoma w pantofelkach ?
Gratuluję takiego mężczyzny małżonce.
Jednak uraziłam uczucia wyższe?
Skoro chodzę na szpilkach ,to jestem kobieca .
Znajdź inne argumenty ,niż tylko takie wyświechtane.
Narazie odeszłeś od tematu i zamiast chłopakowi pomóc
atakujesz nieznaną ci osobę.
Nudne te twoje wywody
Ja już odpowiedziałam .Albo planujesz znajomość długoterminową i fundujesz karnet na coś ,co możecie razem porobić,lub
krótko ale na temat -czyli zamiast perfum za 250zł ,fundnij
kolację w restauracji na dachu Manhatanu,lub podaruj kosz kwiatów.
Jak zatrzyma i ususzy ,to znaczy ,że jej zależy i planuje coś dalej.
Wszystko też zależy od Twoich finansów.
krótko ale na temat -czyli zamiast perfum za 250zł ,fundnij
kolację w restauracji na dachu Manhatanu,lub podaruj kosz kwiatów.
Jak zatrzyma i ususzy ,to znaczy ,że jej zależy i planuje coś dalej.
Wszystko też zależy od Twoich finansów.
Halewicz ,ja zamiast" góry" ciuchów ,lubię wypad w góry lub na kajaki .
Górę ciuchów mam w pracy,którą zresztą kocham.
Zamiast pomstować ,że nie mam co ubrać, wybieram czas aktywnie spędzony z facetem z którym jestem od 19lat i naszymi dzieciakami.
Chyba naprawdę jesteś strasznie nudnym facetem ,skoro małżonka
woli biegać po sklepach z twoim portfelem , a nie spędzać czas z tobą.
Górę ciuchów mam w pracy,którą zresztą kocham.
Zamiast pomstować ,że nie mam co ubrać, wybieram czas aktywnie spędzony z facetem z którym jestem od 19lat i naszymi dzieciakami.
Chyba naprawdę jesteś strasznie nudnym facetem ,skoro małżonka
woli biegać po sklepach z twoim portfelem , a nie spędzać czas z tobą.
De Gustibus Non Est Disputandum - przypomina mi się moja kuzynka, która swojemu synkowi nigdy nie dawała do picia niczego, poza przegotowanej wody; uznając, że to najzdrowsze. Wojtuś nie znał smaku soku malinowego, póki któregoś dnia nie spróbował - i prawie zwariował:)
Odnosząc powyższe do Ciebie, może nigdy, jako kobieta, nie zaznałaś zdrowej damskiej próżności.
Natomiast odnosząc się do Twoich uwag pod adresem mojej żony - ma własny portfel i spełnia swoje kobiece zachcianki, kupuje nastą bluzeczkę, dziesiąty sweterek i bardzo dobrze to wpływa na jej samopoczucie:) Jest normalną, prawdziwą kobietą, która nie udaje, że perfumy jej śmierdzą, kiecka od Lagerfelda wisi, a para butów od Laboutin`a zbędna...zbędna jak hipokryzja.
Odnosząc powyższe do Ciebie, może nigdy, jako kobieta, nie zaznałaś zdrowej damskiej próżności.
Natomiast odnosząc się do Twoich uwag pod adresem mojej żony - ma własny portfel i spełnia swoje kobiece zachcianki, kupuje nastą bluzeczkę, dziesiąty sweterek i bardzo dobrze to wpływa na jej samopoczucie:) Jest normalną, prawdziwą kobietą, która nie udaje, że perfumy jej śmierdzą, kiecka od Lagerfelda wisi, a para butów od Laboutin`a zbędna...zbędna jak hipokryzja.
HIPOKRYTĄ JESTEŚ TY.Skoro małżonka kupuje enty sweterek w H&M ,a sukienka na niej wisi , to ciebie nie stać na perfumy za 250zł.
Preferuję buty MANOLO BLAHNIK,dlatego ,że mają niepowtarzalny styl.
3 SUKIENKI Z APARTU ,oraz 2 BRZOZOWSKIEGO I PAPROCKIEGO
leżą na mnie idealnie ,bo sklep oferuje poprawkii gdy kobieta niema idealnej figury.Mi wystarczą 3 torebki w szafie.
torebka louis-vuitton .alma bb epi leather,
Marc by Marc Jacobs,
Szkatułka firmy Tous.
Niestety nie wszystkich stać na takie wybryki.
Nie używam perfum w pracy ,gdyż sa niepraktyczne.
Perfumy są zarezerwowane tylko dla mojego partnera.
Piękne stroje tylko na wyjścia.
Biżuterii nie posiadam ,bom uczulona nawet na złoto.
Za to mam zarezerwowany dla wszystkich uśmiech,
a dziś mój małżonek stwierdził ,że jestem kusicielką.
Bez twoich perfum od 250zł
życzę dalszych urojeń
Preferuję buty MANOLO BLAHNIK,dlatego ,że mają niepowtarzalny styl.
3 SUKIENKI Z APARTU ,oraz 2 BRZOZOWSKIEGO I PAPROCKIEGO
leżą na mnie idealnie ,bo sklep oferuje poprawkii gdy kobieta niema idealnej figury.Mi wystarczą 3 torebki w szafie.
torebka louis-vuitton .alma bb epi leather,
Marc by Marc Jacobs,
Szkatułka firmy Tous.
Niestety nie wszystkich stać na takie wybryki.
Nie używam perfum w pracy ,gdyż sa niepraktyczne.
Perfumy są zarezerwowane tylko dla mojego partnera.
Piękne stroje tylko na wyjścia.
Biżuterii nie posiadam ,bom uczulona nawet na złoto.
Za to mam zarezerwowany dla wszystkich uśmiech,
a dziś mój małżonek stwierdził ,że jestem kusicielką.
Bez twoich perfum od 250zł
życzę dalszych urojeń
hahahha. Jednak mam rację .Jesteś starym ramolem siedzącym przy komputerze i nie mającym co robić tylko krytykować obcą osobę.
Wszystkie moje pomysły są dobre,ale trudne do zrealizowania dla ciebie. Szczególnie ,że trzeba wykazywać trochę incjatywy. Starość ,nie oznacza mądrosci . Nie mam ochoty z tobą więcej dyskutować ,
szczególnie ,że nic ciekawego nie masz do powiedzenia.
wg przysłowia
Kto się mądrzejszym czuje, ten głupszemu ustępuje.
Wszystkie moje pomysły są dobre,ale trudne do zrealizowania dla ciebie. Szczególnie ,że trzeba wykazywać trochę incjatywy. Starość ,nie oznacza mądrosci . Nie mam ochoty z tobą więcej dyskutować ,
szczególnie ,że nic ciekawego nie masz do powiedzenia.
wg przysłowia
Kto się mądrzejszym czuje, ten głupszemu ustępuje.
Teraz trochę prywaty.
Proponuję zaprosić Twoją dziewczynę 14 grudnia do Bohema Jazz
o 19.30.
Na promocję debiutanckiego tomiku wierszy Ewy Miłek.
"Miękkie,święte i ciepłe" zdziała cuda.
Pozdrawiam i zapraszam. Jolanta
Proponuję zaprosić Twoją dziewczynę 14 grudnia do Bohema Jazz
o 19.30.
Na promocję debiutanckiego tomiku wierszy Ewy Miłek.
"Miękkie,święte i ciepłe" zdziała cuda.
Pozdrawiam i zapraszam. Jolanta
Halewicz pokonał ściankę w tenisa.
Halewicz namówił Goździkową na Apap.
Co Halewicz wręcza swoim bliskim na święta? Nic. Nie musi. Wystarczy, że pozwoli im tylko do siebie podejść.
Gdy Halewicz wchodzi coś załatwić w Urzędzie skarbowym lub ZUS-ie to słyszy: "Dzień dobry, w czym mogę pomóc?".
TP S.A. nie wyłączyła telefonu Halewiczowi przed rozpatrzeniem reklamacji. Nigdy.
Jeśli udało ci się wygrać w jakąś grę z Halewiczem to oczywiście nie znałeś zasad.
Będąc jeszcze w łonie matki Halewicz odciął pępowinę, bo nie potrzebował niczyjej pomocy.
Ktoś kiedyś pozwał Halewicza do sądu. Halewicz pomyślał, że może być zabawnie i poszedł. Nie mylił się. Najbardziej podobał mu się moment, w którym sędzia przyznał się do winy.
Halewicz rozumie polski system podatkowy i zna wszystkie unijne przepisy.
TE MĄDROŚCI Z NETA ŚWIADCZĄ O TOBIE
Halewicz namówił Goździkową na Apap.
Co Halewicz wręcza swoim bliskim na święta? Nic. Nie musi. Wystarczy, że pozwoli im tylko do siebie podejść.
Gdy Halewicz wchodzi coś załatwić w Urzędzie skarbowym lub ZUS-ie to słyszy: "Dzień dobry, w czym mogę pomóc?".
TP S.A. nie wyłączyła telefonu Halewiczowi przed rozpatrzeniem reklamacji. Nigdy.
Jeśli udało ci się wygrać w jakąś grę z Halewiczem to oczywiście nie znałeś zasad.
Będąc jeszcze w łonie matki Halewicz odciął pępowinę, bo nie potrzebował niczyjej pomocy.
Ktoś kiedyś pozwał Halewicza do sądu. Halewicz pomyślał, że może być zabawnie i poszedł. Nie mylił się. Najbardziej podobał mu się moment, w którym sędzia przyznał się do winy.
Halewicz rozumie polski system podatkowy i zna wszystkie unijne przepisy.
TE MĄDROŚCI Z NETA ŚWIADCZĄ O TOBIE
Bon na sesję profesjonalnego aktu. To zarazem elegancki komplement..
np: http://allegro.pl/oryginalny-prezent-bon-gdansk-foto-sesja-i1982949232.html
np: http://allegro.pl/oryginalny-prezent-bon-gdansk-foto-sesja-i1982949232.html
Hal, sam zrób taką sesję. Zdjęcia trafią do albumu, który skrzętnie schowacie na dnie szafy, ale żona z pewnością będzie do niego wracać. Nie wiem jaki z Ciebie model i jaka by Ci odpowiadała stylizacja, ale na widok Twoich nagich fotek typu "rozmarzonymi oczami mierzę w horyzont przygryzając przy okazji stokrotkę i muskając palcami włosy na klacie" żona pewnie najpierw pęknie ze śmiechu, a potem będzie je oglądać co najmniej z rozczuleniem (inne odczucia proporcjonalnie do umiejętności "modelarskich" i stylizacji) :)
A w tym wszystkim ogromny plus za poczucie humoru i dystans do siebie. Mnie by się podobało ;)
A w tym wszystkim ogromny plus za poczucie humoru i dystans do siebie. Mnie by się podobało ;)
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
Witam więc mam już kupiony prezent dla swojej kobiety bardzo wyjątkową seksowną bieliznę nocną w kolorze czarnym z firmy Triumph nawet podam link aby każdy mógł zobaczyć http://www.triumph.com/pl/pl/5409.html# :)
www.it-service.aq.pl Serwis Komputerowy
bielizna podarowana kobiecie, którą zna się tak krótko nie jest dobrym pomysłem. Kobieta może nie lubić czarnego koloru. Czerń kojarzy się z grzeszną niewinnością a co za tym idzie da jej to do zrozumienia, że ją pożądasz.
Dwa miesiące - pożądanie ? ok jeśli to tak zwana miłość od pierwszego wejrzenia, a co jeśli ona ma inne plany wobec Ciebie? A co jeśli przestraszysz ją takim prezentem ?
Szczerze, nie byłabym zadowolona z takiego prezentu bo nic w nim ładnego nie ma. jest nijaka tak koszulka. Osobiście wolę jaśniejsze kolory.
wypowiedziałam się i dziękuję za uwagę
Dwa miesiące - pożądanie ? ok jeśli to tak zwana miłość od pierwszego wejrzenia, a co jeśli ona ma inne plany wobec Ciebie? A co jeśli przestraszysz ją takim prezentem ?
Szczerze, nie byłabym zadowolona z takiego prezentu bo nic w nim ładnego nie ma. jest nijaka tak koszulka. Osobiście wolę jaśniejsze kolory.
wypowiedziałam się i dziękuję za uwagę
http://www.godealla.pl/zakup-promocji/online/87538/19-zl-zamiast-49-zl-za-gogirl-innowacyjne-rozwiazanie-dla-kazdej-kobiety?t
POMYSŁ NA PREZENT DLA KOBIETY :)))))
ZASKOCZ JĄ ...
I SIEBIE :P
POMYSŁ NA PREZENT DLA KOBIETY :)))))
ZASKOCZ JĄ ...
I SIEBIE :P
po 2mscach można być na różnym etapie znajomości, bielizna bywa o wiele bardziej wyzywająca a kto za ile to też zależy, dla niektórych parę stówek nie musi być żadnym wielkim halo.. ja najbardziej lubię dostawać to czego chcę ( można zapytać, wyłapać z tego co się mówi co również jest miłe, bo pokazuje, że ktoś słucha i na prawdę chce nam zrobić dobrze)
zgadzam się z Halem, że zimą fajne są cięższe perfumy i ocean Thierry Mugler nie znam ale zdarzyło mi się dostać angel.. w każdym bądź razie życzę wszystkim co zasłużyli 'radochy' z prezentów ale przede wszystkim zdrowia i pozytywnej atmosfery w gronie bliskich.. Stvorek -piękny suwaczek:)))
zgadzam się z Halem, że zimą fajne są cięższe perfumy i ocean Thierry Mugler nie znam ale zdarzyło mi się dostać angel.. w każdym bądź razie życzę wszystkim co zasłużyli 'radochy' z prezentów ale przede wszystkim zdrowia i pozytywnej atmosfery w gronie bliskich.. Stvorek -piękny suwaczek:)))
Jula.luv
Można być na pewnym etapie po 2 m-c, ale chyba nie z nowo poznaną kobietą. Pani ma 31 lat więc woli zabezpieczać tyły.
Osobiście znam inną Panią(40,panna) ,która była na tym samym etapie po 2 m-cach,
po 6 wprowadziła się do Pana(47,kawaler).
Po roku była rozmowa o ślubie i dzieciach.
Po 3 latach Pan ,nie wie czy mu ślub do czegoś potrzebny.
Z inną Panią był 18 lat(w wolnym związku) i sobie też poszedł.
Więc pytanie czy opłaca się śpieszyć z "poznawaniem" partnera?
Można być na pewnym etapie po 2 m-c, ale chyba nie z nowo poznaną kobietą. Pani ma 31 lat więc woli zabezpieczać tyły.
Osobiście znam inną Panią(40,panna) ,która była na tym samym etapie po 2 m-cach,
po 6 wprowadziła się do Pana(47,kawaler).
Po roku była rozmowa o ślubie i dzieciach.
Po 3 latach Pan ,nie wie czy mu ślub do czegoś potrzebny.
Z inną Panią był 18 lat(w wolnym związku) i sobie też poszedł.
Więc pytanie czy opłaca się śpieszyć z "poznawaniem" partnera?
Halewicz odwal się ode mnie bo na każdym wątku mi dogryzasz. Nie życzę obie by odpisywał na moje posty, ciężko to zrozumieć? A swoją drogą tak, dostałam i od razu mój facet dostał opieprz bo zamiast wyjechać ze mną na narty na weekend kupił mi pachnideł za "kilka stów".
Każdy lubi co innego, ja lubię prezenty praktyczne ale dla ciebie każda kobieta która nie lubi drogich perfum to .. ( wpisz co chcesz ) ale nie tobie to oceniać. Twoja żona może sobie kupować radość życia i zapychać się drogimi rzeczami, są jednak kobiety które mają inne priorytety w życiu.
Każdy lubi co innego, ja lubię prezenty praktyczne ale dla ciebie każda kobieta która nie lubi drogich perfum to .. ( wpisz co chcesz ) ale nie tobie to oceniać. Twoja żona może sobie kupować radość życia i zapychać się drogimi rzeczami, są jednak kobiety które mają inne priorytety w życiu.
napisałam to w ferworze emocji, żeby nie było że jestem furiatką która rób afery za drogie prezenty. Nie wiem co mu się stało, że po 8 latach kupił m na rocznicę perfumy choć trafił idealnie to przecież we,że nie lubię takich prezentów. Domyślam się że to przez kolegę ktory tego samego dnia kupował swojej zonie tego typu prezent i moj się zasugerował że będzie trafiony. Niestety, dlatego Panowie nigdy nie sluchajcie rad znajomych, czy to kobiet czy mężczyzn bo najważniejsze -to Wy znacie swoje kobiety i wiecie co lubią :-)
do wredot cyt "Można być na pewnym etapie po 2 m-c, ale chyba nie z nowo poznaną kobietą." - moja odp co już z resztą wcześniej napisałam - bywa różnie..
"Pani ma 31 lat więc woli zabezpieczać tyły." - nie kumam???
Piszesz też o jakiejś pani lat 40 i że ten sam etap - a kto wie jaki 'tu' jest etap??
"Pytanie czy opłaca się śpieszyć z "poznawaniem" partnera?" - dla jednego 'śpieszyć' dla innego dłużyzna, a czy się opłaca.. hmm może rozwinie się z tego jakaś dysputa..
"Pani ma 31 lat więc woli zabezpieczać tyły." - nie kumam???
Piszesz też o jakiejś pani lat 40 i że ten sam etap - a kto wie jaki 'tu' jest etap??
"Pytanie czy opłaca się śpieszyć z "poznawaniem" partnera?" - dla jednego 'śpieszyć' dla innego dłużyzna, a czy się opłaca.. hmm może rozwinie się z tego jakaś dysputa..
ARMAROS _ zrobiłeś jak uważałeś . Prezent który wybrałeś nie jest odpowiedni dla kobiety którą poznałeś i znasz 2 m-ce.Ponieważ nie umówiła się z Tobą na drugi dzień świąt np na spacer lub spotkanie nie traktuje tej znajomości jak ty byś tego sobie życzył.
Mnie by twój prezent w tych okolicznościach przynajmniej speszył ,jak
nie zdenerwował. Trzeba było podarować przed świętami prezent,może
kobieta mogłaby przemyśleć twoje przesłanie .
Lubię bieliznę ,ale to że to Triumph nie oznacza dobrego smaku i gustu'
z twojej strony.Dużo forumowiczów odradzało ci zakup takiego prezentu.
Miejmy nadzieję iż dama twojego serca ,nie spuści ci wiadra wody na głowe. Życzę powodzenia.
Mnie by twój prezent w tych okolicznościach przynajmniej speszył ,jak
nie zdenerwował. Trzeba było podarować przed świętami prezent,może
kobieta mogłaby przemyśleć twoje przesłanie .
Lubię bieliznę ,ale to że to Triumph nie oznacza dobrego smaku i gustu'
z twojej strony.Dużo forumowiczów odradzało ci zakup takiego prezentu.
Miejmy nadzieję iż dama twojego serca ,nie spuści ci wiadra wody na głowe. Życzę powodzenia.
wredot mylisz się właśnie wróciłem od mojej i powiem że prezent spodobał się była zaskoczona a dzień dzisiejszy miło spędziliśmy razem pijąc wino czerwone rozmawiając a później pójście na mały spacer :) i powiem że jednak nie znacie się na kobietach kupiłem i była zachwycona moim prezentem :) szkoda że nie widzieliście uśmiechu nie jej twarzy :)
www.it-service.aq.pl Serwis Komputerowy
ARMAROS kłamiesz .Ja również jestem kobietą i napisałam ,że taki facet
z takim prezentem byś mi nie zaimponował. Myśle iż dostałeś" z liścia "jak określiła jedna z forumowiczek, lub dziewczyna podziękuje ci za dalszą
znajomość. Chyba (choć nie sądzę) że to sfrustrowana stara panna.
życzę dalszych rojeń i bajek na forum
z takim prezentem byś mi nie zaimponował. Myśle iż dostałeś" z liścia "jak określiła jedna z forumowiczek, lub dziewczyna podziękuje ci za dalszą
znajomość. Chyba (choć nie sądzę) że to sfrustrowana stara panna.
życzę dalszych rojeń i bajek na forum
Szanująca się kobieta zachowałaby się tak jak widziałeś po reakcji skromnych Pan z forum. Jeśli twoja tak zareagowała to pewnie nigdy nie miała faceta. Wybacz ale jeśli jest tak zachwycona prezentem od kogoś kogo ledwo zna to obstawiam, że cieszyłaby się z byle czego. Chodzi mi o jej brak wyczucia, nie patrzy na to co dostaje tylko że w ogóle coś dostała. Gdybyś jej kupił wibrator czy też misia za 15 zł też by się cieszyła. Albo nieźle się maskuje :P
ARMAROS ja się nie wściekam ,bom niechora .
Uważam ,że kłamiesz.
Nie uważam się za skromną kobietkę ,ale mimo wszystko po otrzymaniu
takiego prezentu ,poczułabym się jak pani lekkich obyczajów.
Zastanawiałabym się czym się przyczyniłam do takiego zachowania z twojej strony.
swojej kobiecie mówisz "mam na ciebie ochotę" i sugerujesz na forum
,że zobaczysz Panią na sylwestra w kreacji od ciebie.
Czyli albo bajkopisarz z Ciebie ,lub kobieta się nie szanuje.
Stawiam na to pierwsze ,bo nawet pocałunku nie otrzymałeś na tym
spotkaniu.
Uważam ,że kłamiesz.
Nie uważam się za skromną kobietkę ,ale mimo wszystko po otrzymaniu
takiego prezentu ,poczułabym się jak pani lekkich obyczajów.
Zastanawiałabym się czym się przyczyniłam do takiego zachowania z twojej strony.
swojej kobiecie mówisz "mam na ciebie ochotę" i sugerujesz na forum
,że zobaczysz Panią na sylwestra w kreacji od ciebie.
Czyli albo bajkopisarz z Ciebie ,lub kobieta się nie szanuje.
Stawiam na to pierwsze ,bo nawet pocałunku nie otrzymałeś na tym
spotkaniu.
A ja poczytałem sobie wasze wypowiedzi i nasunął mi się pewien wniosek. Skoro jesteście wszyscy tacy rozgarnięci , inteligentni i oblatani (w sprawach damsko męskich i nie tylko) jak to próbujecie sugerować w swoich wypowiedziach to dlaczego spędzacie Boże Narodzenie przed komputerem wylewając na innych swoje frustracje a nie z bliskimi?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Właśnie o to mi chodzi. Nie ma to jak próba zgnojenia kogoś o kim się kompletnie nic nie wie. Moja praca mnie nie frustruje. Pracuję w terenie i nie mam w pracy dostępu do komputera. A dzień w którym pisałem poprzednią wypowiedź miałem wolny.
Szczęśliwego Nowego Roku.
Szczęśliwego Nowego Roku.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
A może po prostu zrób jej niespodziankę i zabierz ją gdzieś gdzie lubi np w góry...
Robimy marketing w internecie i nie tylko
Na pewno dobrym pomysłem jest wspólny wypad weekendowy, na pewno doceni coś takiego.
hurt import http://www.giftmania.com.pl
A może jakiś fajny zestaw ciuszków ? Polecam ten butik https://www.selfieroom.pl/. Moja siostra regularnie tam kupuje i zawsze jest zadowolona z wysokiej jakości ubrań i szybkiej realizacji zamówienia. Dodatkowo kupując kilka ciuszków można stworzyć super modne zestawy.
A może etui na telefon? Ostatnio kupiłem z podobnej okazji kumplowi etui na iphone 7 z motywem samochodowym. Oczywiście jest miłośnikiem motoryzacji - motory i samochody. Coś w rodzaju Route 66 znalazłem na http://www.intercase.pl ale nie mam dokładnego linku pozdrawiam
nie przesadzałbym z tymi gadżetami, bo potem wyjdzie że wolą bardziej je niż swoich chłopów.
też myślę, że drobiazg. Po 2 miesiącach jeszcze za wcześnie na jakieś duże wydatki.
kosz prezentowy z alkocholami to sie z toba podzieli
Zobacz sobie na fajne promocje w naszej apce https://mzakupy.com/
https://www.youtube.com/watch?v=iLxcezwYbBA tyle w kwestii prezentów
Według mnie kup coś eleganckiego czyli https://protime24.pl/product-aar-49129-Zegarek-Esprit-ES1L019M0075-Damski-Kwarcowy-Wskazowkowy.html Jeśli model nie mieści się w zakresie cenowym to oczywiście jest wiele innych modeli w niższych cenach. Na pewno taki prezent będzie w sam raz.
Moim zdaniem najlepszym prezentem jest jakiś fajny wyjazd. Możesz sprawdzić ofertę na https://bissole.pl/
Stawiaj na prezenty niecodzienne dla kobiety, ale jednocześnie przydatne. Ja bardzo nie lubię dostawać rzeczy, które później leżą i się kurzą w domu. Może postaw na kurs językowy dla początkujących lub zaawansowanych. Ja kiedyś taki otrzymałam i fajnie mi się sprawdził teraz tylko przypominam sobie takie rzeczy jak rzeczowniki policzalne i niepoliczalne w języku angielskim :)
Fajnym prezentem dla kobiety jest kawa ziarnista. Każdy lub kawę aromatyczną i świeżo paloną. Jeśli chce wypić naprawdę dobrą kawę niech wejdzie w przepisy https://czaskawy.pl/Przepisy-na-kawe-bloglist-pol-11.html
Na pewno każdy gest, nawet najmniejszy będzie doceniony :) na stronie https://www.globalnews.pl można znaleźć kilka artykułów z rankingami najlepszych prezentów dla kobiet w różnej cenie polecam sprawdzić
To wez daj w prezencie karte podarunkową https://www.notino.pl/karty-podarunkowe/ na konkretną kwote, i sobie kobitka sama wybierze co jej sie podoba :)
Jeśli lubi kawę to może kawiarka? Fajne oferty ma https://swiatekspresow.pl/kawiarki. Są bardzo ładne, a przede wszystkim robią świetną kawę. Sklep oferuje kilka wariantów kolorystycznych więc na pewno coś wybierzesz. To niezobowiązujący prezent, ale na pewno się spodoba.
Jeśli używa AirTag to może etui? Nie jest to mocno zobowiązujący prezent, a wygląda ładnie. Swoje zamówiłam ze strony https://topbuy.eu/pl/menu/etui-do-airtag-4068. Polecam, jest super :)
Każda kobieta kocha wino! Może wyjątkowe kryształowe kieliszki do wina? Na https://niemencrystal.com/ znajdziesz świetny wybór!
Co do prezentu dla żony to ostatnio kupiłem jej przepiękną torebkę w https://ubierzsie.com/ . Żona jest zachwycona z takiego prezentu. Dodatkowo bardzo spodobała jej się oferta w tym sklepie, także teraz regularnie robi tutaj zakupy
Jeżeli nowo poznanej kobiecie to może coś w tematyce jej zainteresowań. A jak nie to tu https://mapgai.pl/ możesz poszukać inspiracji
W moim przypadku naprawdę długo szukałem wyjątkowego prezentu dla mojej żony, aż znajomy polecił mi ofertę sklepu online Bigordi, gdzie znajdziecie np. torebki klasyczne ze skóry ekologicznej w naprawdę atrakcyjnej cenie. Wszelkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
Ja bym postawiła na coś mniej zobowiązującego ;) . Perfumy są świetnym pomysłem, ale jeśli dobrze znasz gust tej osoby, poza tym nie oszukujmy się to już całkiem kosztowny podarunek. Z zapachów wybrałabym na przykład świece zapachowe, zobacz sobie tę https://www.mikesport.pl/cocodor-swieca-zapachowa-white-musk-140-g jest bardzo elegancka, niedroga i bosko pachnie!
to jak nie kwiaty, to co? Też mam twardy orzech do zgryzienia zwiazany z tą kwestią. Chcę kupić kobiecie cos fajnego, zeby pokazac, ze mnie na niej zalezy. Z drugiej strony nie chcę kupowac jej cos mega drogiego. Ostatnio wzialem sie za oszczedzanie, a też nie wiem, czy z tej relacji wyjdzie cos wiecej
Nie ważne co, ale ważne, jak to opiszesz i jak wręczysz. Moim zdaniem fajny, niebanalny pomysł na prezent to na przykład lampka nocna. Sama mam taką i bardzo się przydaje wieczorem lub nocą (jak nie chcesz kupować badziewia, to wybierz coś z oferty V-TAC to pewny i zarazem tani producent porządnego oświetlenia). Możesz opisać ten prezent, że daję Ci lampkę nocną, abyś zawsze mogła szybko ją włączyć w nocy i odczytać wiadomość SMS ode mnie. Jak już jesteśmy w tej kategorii, to możesz wręczyć jakieś kinkiety łazienkowe i powiedzieć, że dzięki nim kobieta będzie mogła zawsze dokładnie zobaczyć w lustrze, jaka jest piękna. Albo kup jej koc z fajnym motywem i powiedz, że to na Wasze wspólne wieczory przed TV. Prezenty nie muszą być drogie, grunt, żeby to jakoś fajnie zaprezentować. To się liczy najbardziej.
Postanowiłem zabrać żonę na wycieczkę do Cannes. Podróż do Cannes z żoną była niezapomnianym przeżyciem, a staranne planowanie trip to Cannes i korzystanie z usług AtoB sprawiły, że nasz wyjazd był jeszcze bardziej doskonały! Pierwszym krokiem w naszej przygodzie było zarezerwowanie taksówki z lotniska AtoB z wyprzedzeniem. Było to zdecydowanie trafione rozwiązanie, ponieważ po długim locie chcieliśmy uniknąć stresu związanego z poszukiwaniem transportu na miejscu.
Najlepszym prezentem dla kobiety jest zawsze biżuteria. Może być łańcuszek, broszka, bransoletka czy zegarek damski https://wysylkowo24.pl/