Widok

Prezent dla kobiety

Co można kupić kobiecie znając się od dwóch miesięcy. Zapraszam do dyskusji panie też mogą komentować. Każdą opinię wezmę pod uwagę.
www.it-service.aq.pl Serwis Komputerowy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

kosz prezentowy z alkocholami to sie z toba podzieli
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie drobiazg czekoladki albo kwiatka i bedzie dobrze:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

też myślę, że drobiazg. Po 2 miesiącach jeszcze za wcześnie na jakieś duże wydatki.

Zależy ile dla ciebie znaczy, ale sądzę, że tu raczej dobry były po prostu jakiś drobiazg

Myślę, że piękna róża lub czekoladki są sprawdzonym sposobem :) Na mnie działają :)

nie przesadzałbym z tymi gadżetami, bo potem wyjdzie że wolą bardziej je niż swoich chłopów.

Kup gadżety do sex zabawy . Kobiety to lubią...prawdzwe perfumy godne wąchania to pare tysiaków.Jak kupuję extazy I jest zadowolona.

A może etui na telefon? Ostatnio kupiłem z podobnej okazji kumplowi etui na iphone 7 z motywem samochodowym. Oczywiście jest miłośnikiem motoryzacji - motory i samochody. Coś w rodzaju Route 66 znalazłem na http://www.intercase.pl ale nie mam dokładnego linku pozdrawiam

A może jakiś fajny zestaw ciuszków ? Polecam ten butik https://www.selfieroom.pl/. Moja siostra regularnie tam kupuje i zawsze jest zadowolona z wysokiej jakości ubrań i szybkiej realizacji zamówienia. Dodatkowo kupując kilka ciuszków można stworzyć super modne zestawy.

No nareszcie, pięć lat czekałem na odpowiedź. Dzięki Gosia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na pewno dobrym pomysłem jest wspólny wypad weekendowy, na pewno doceni coś takiego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A może po prostu zrób jej niespodziankę i zabierz ją gdzieś gdzie lubi np w góry...
Właśnie o to mi chodzi. Nie ma to jak próba zgnojenia kogoś o kim się kompletnie nic nie wie. Moja praca mnie nie frustruje. Pracuję w terenie i nie mam w pracy dostępu do komputera. A dzień w którym pisałem poprzednią wypowiedź miałem wolny.
Szczęśliwego Nowego Roku.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja na badoo go ostatnio widziałam:D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jasne Cross ,frustracje to ty masz w pracy.
Poszedł Cross do pracy a tam kompka mają ,więc po co pracować.
Lepiej "wysmarzyć" paszkwil.
Weź się do roboty.Miłego poświętach
oj Armaros :) Czerwone wino, spacer.. hm szkoda tylko, że przed monitorem komputera :)
A ja poczytałem sobie wasze wypowiedzi i nasunął mi się pewien wniosek. Skoro jesteście wszyscy tacy rozgarnięci , inteligentni i oblatani (w sprawach damsko męskich i nie tylko) jak to próbujecie sugerować w swoich wypowiedziach to dlaczego spędzacie Boże Narodzenie przed komputerem wylewając na innych swoje frustracje a nie z bliskimi?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak, dlatego napisałam, że nieźle się maskuje a chodziło mi o to co właśnie napisaleś/łaś ;)
Milka87 nie do końca się zgodzę z twoją opinią.
Myślę iż pani chciała być uprzejma ,więc mu nie okazała niezadowolenia.
Ale już się nie cieszyła ,że facet w ogóle przyszedł.
Uważam ,że ta kobieta go szybko pogoni (wieżę w mądre kobiety) i koniec śpiewki.
oj nie dalam mu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (239 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry