Widok

Prezent dla kobiety

Co można kupić kobiecie znając się od dwóch miesięcy. Zapraszam do dyskusji panie też mogą komentować. Każdą opinię wezmę pod uwagę.
www.it-service.aq.pl Serwis Komputerowy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
ARMAROS ja się nie wściekam ,bom niechora .
Uważam ,że kłamiesz.
Nie uważam się za skromną kobietkę ,ale mimo wszystko po otrzymaniu
takiego prezentu ,poczułabym się jak pani lekkich obyczajów.
Zastanawiałabym się czym się przyczyniłam do takiego zachowania z twojej strony.
swojej kobiecie mówisz "mam na ciebie ochotę" i sugerujesz na forum
,że zobaczysz Panią na sylwestra w kreacji od ciebie.
Czyli albo bajkopisarz z Ciebie ,lub kobieta się nie szanuje.
Stawiam na to pierwsze ,bo nawet pocałunku nie otrzymałeś na tym
spotkaniu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szanująca się kobieta zachowałaby się tak jak widziałeś po reakcji skromnych Pan z forum. Jeśli twoja tak zareagowała to pewnie nigdy nie miała faceta. Wybacz ale jeśli jest tak zachwycona prezentem od kogoś kogo ledwo zna to obstawiam, że cieszyłaby się z byle czego. Chodzi mi o jej brak wyczucia, nie patrzy na to co dostaje tylko że w ogóle coś dostała. Gdybyś jej kupił wibrator czy też misia za 15 zł też by się cieszyła. Albo nieźle się maskuje :P
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Żadna stara panna ani liścia nie dostałem i nie opowiadam żadnych bajek jak przypadku do jednej osoby p. Sylvusiax, która opowiadała bajki nam wszystkim na forum a wredot nie wściekaj się tak bo wybuchniesz jeszcze przed sylwestrem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
ARMAROS kłamiesz .Ja również jestem kobietą i napisałam ,że taki facet
z takim prezentem byś mi nie zaimponował. Myśle iż dostałeś" z liścia "jak określiła jedna z forumowiczek, lub dziewczyna podziękuje ci za dalszą
znajomość. Chyba (choć nie sądzę) że to sfrustrowana stara panna.
życzę dalszych rojeń i bajek na forum
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no Armaros, nie mialam az takiego usmiechu! po prostu nie chcialam Ci robic przykrosci!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie spodziewałam się, że napiszesz coś innego :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wredot mylisz się właśnie wróciłem od mojej i powiem że prezent spodobał się była zaskoczona a dzień dzisiejszy miło spędziliśmy razem pijąc wino czerwone rozmawiając a później pójście na mały spacer :) i powiem że jednak nie znacie się na kobietach kupiłem i była zachwycona moim prezentem :) szkoda że nie widzieliście uśmiechu nie jej twarzy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
ARMAROS _ zrobiłeś jak uważałeś . Prezent który wybrałeś nie jest odpowiedni dla kobiety którą poznałeś i znasz 2 m-ce.Ponieważ nie umówiła się z Tobą na drugi dzień świąt np na spacer lub spotkanie nie traktuje tej znajomości jak ty byś tego sobie życzył.
Mnie by twój prezent w tych okolicznościach przynajmniej speszył ,jak
nie zdenerwował. Trzeba było podarować przed świętami prezent,może
kobieta mogłaby przemyśleć twoje przesłanie .
Lubię bieliznę ,ale to że to Triumph nie oznacza dobrego smaku i gustu'
z twojej strony.Dużo forumowiczów odradzało ci zakup takiego prezentu.
Miejmy nadzieję iż dama twojego serca ,nie spuści ci wiadra wody na głowe. Życzę powodzenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jilka.luv napisał ,że chce zobaczyć na niej tę bieliznę w noc sylwestrową hihihi o jakim etapie mówi autor? Koszulka nocna nie nadaje się na ,kreację sylwestrową.Jednocześnie wychodzi że spotkają się po świętach
więc ta Pani na razie nie ma poważnych planów wobec autora postu
co roku na wigilią dostaje 2 flakoniki perfum :)
najważniejsze co roku dawać coś innego i przeprowadzać subtelne wywiady przed
do wredot cyt "Można być na pewnym etapie po 2 m-c, ale chyba nie z nowo poznaną kobietą." - moja odp co już z resztą wcześniej napisałam - bywa różnie..
"Pani ma 31 lat więc woli zabezpieczać tyły." - nie kumam???
Piszesz też o jakiejś pani lat 40 i że ten sam etap - a kto wie jaki 'tu' jest etap??
"Pytanie czy opłaca się śpieszyć z "poznawaniem" partnera?" - dla jednego 'śpieszyć' dla innego dłużyzna, a czy się opłaca.. hmm może rozwinie się z tego jakaś dysputa..
to nie dales przed Swietami? no to lipa jakby powiedzial Burneika Robert !
nie zdziwilabym sie gdyby wykorzystal to ktos inny.
Jutro dostanie prezent odemnie bo jutro spotykamy się :)
armaros zdarles chociaz ta sukienke ? czy dostales z liscia?
Milka juz ich chyba uzywalas? Czuc bylo w calym Gdansku :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Milka, nie napinaj się tak...bo pękniesz:))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Armaros skoro kupiles koszule nocna to doloz zel na rozstepy. w wieku 31 lat to trzeba zaczac dbac. po poczatkowej zlosci pozniej dziewczyna bedzie zachwycona!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
napisałam to w ferworze emocji, żeby nie było że jestem furiatką która rób afery za drogie prezenty. Nie wiem co mu się stało, że po 8 latach kupił m na rocznicę perfumy choć trafił idealnie to przecież we,że nie lubię takich prezentów. Domyślam się że to przez kolegę ktory tego samego dnia kupował swojej zonie tego typu prezent i moj się zasugerował że będzie trafiony. Niestety, dlatego Panowie nigdy nie sluchajcie rad znajomych, czy to kobiet czy mężczyzn bo najważniejsze -to Wy znacie swoje kobiety i wiecie co lubią :-)
Halewicz odwal się ode mnie bo na każdym wątku mi dogryzasz. Nie życzę obie by odpisywał na moje posty, ciężko to zrozumieć? A swoją drogą tak, dostałam i od razu mój facet dostał opieprz bo zamiast wyjechać ze mną na narty na weekend kupił mi pachnideł za "kilka stów".

Każdy lubi co innego, ja lubię prezenty praktyczne ale dla ciebie każda kobieta która nie lubi drogich perfum to .. ( wpisz co chcesz ) ale nie tobie to oceniać. Twoja żona może sobie kupować radość życia i zapychać się drogimi rzeczami, są jednak kobiety które mają inne priorytety w życiu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale mi ktoś dał, nieraz nawet:P A jestem tego samego zdania co Milka. I co mi powiesz? :P

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (243 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry