Widok

Prezent na 40 urodziny

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny dawajcie pomysły na prezent na 40 urodziny dla faceta .niedrogi i taki zebym jutro mogła kupic(potrzebuje na sobotę) oraz nie oklepany

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
są takie fajne "podpórki" czy "pojemniki" na alkohole w różnych kształtach na pojedyncze butelki. Nie wiem, jak się to fachowo nazywa, ale coraz częściej widzę to w domach mojej rodziny :) Ps. tylko nie wiem, ile to może kosztować i gdzie to kupić :/

Wiem o co ci chodzi
maja juz takie cos
jego zonie kuppilam na urodziny ale dzieki za pomysł

jezeli pali to moze byc elegancka zapalniczka -niekoniecznie zippo ...

na Dworcu w Gdansku jest sklep z akcesoriami (zapalniczki,papierosnice,cygara itp.)-

pali moze rzecywiscie to jakis pomysł a gdzie dokladnie jest ten sklep i jak długo jest czynny?

nie pamietam do ktorej jest czynny ,chyba do 20:00 ? miesci sie w głownym holu obok kiosku i kwiaciarni-jak wchodzisz glownym wejsciem to od razu na lewo- zippo 2 lata temu kosztowalo okolo 80 zl ,papierosnica calkiem ladna 40 zl

ostatnio kuzynowi kupowalam elegancka koszule z Włoczanki i Krawat-ale to juz wydatek kolo 100 ...

Zajrzyj do sklepu ze śmiesznymi rzeczami, np w gdyni lub we wrzeszczu koło dworca pkp od strony wajdeloty i kilińskiego... jak mi brak pomysłu na prezent to w tych sklepach zawsze mnie "natchnie"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niedrogi i nieoklepany prezent na 40 Urodziny dla Faceta.Mówisz i masz kilka propozycji: Za niecałe 30 zł możesz kupić Fajną konserwę na 40 Urodziny fajny niezbędnik z ciekawą zawartością. Za 24,90 możesz kupić fajny kufel z napisem Życie zaczyna się po 40.Albo śmieszna koszulka z napisem 40 lat i ciągle sexy. Za 25,90 są fajne statuetki personalizowane na 40 kę - fajny upominek i pamiątka. Od 33 zł są świetne stojaki i barki na 40 kę z karafką i kieliszkami w najprzeróżniejszych kształtach i tak np dla faceta konfesjonał z napisem Wyspowiadaj się mój miły bo pokusy Cię nęciły.Barek traktor motor albo auto ciężarówka, garbus, dodge,hot rod i wiele wiele innych ciekawych rzeczy. do prezentu możesz dokupić karnecik lub dyplom gdzie są fajne życzenia na 40 Urodziny. Zajrzyj na stronę http://sklepzupominkami.com.pl/ Szybciutko wysyłają i duży wybór
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ten wątek jest sprzed 10 lat. Teraz facet ma już 50 ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oto on prezent dla Faceta https://mapgai.pl/Kubek-Facet

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry