Widok
moi Tescie albo sa wybredni albo juz wszystko dostali. Tesc ma akurat w grudniu jeszcze urdziny to juz w ogole jest tragednia z wyborem czegos fajnego.
W tym roku dostana kasiore i slodkosci niech sobie sami cos kupia.
W tamtym dostali telewizje na karte z dekoderem.
mozesz tesciowi kupic, koszule, krawat, bezrekawnik, szal, rekawiczki, portfel, perfumy, pizame, sweterek itp.
Tesciowej, apaszka, szal, kosmetyki, perfumy, torebka, portfel.
Moga dostac posciel, koc. nie wiem cos do domu np.
W tym roku dostana kasiore i slodkosci niech sobie sami cos kupia.
W tamtym dostali telewizje na karte z dekoderem.
mozesz tesciowi kupic, koszule, krawat, bezrekawnik, szal, rekawiczki, portfel, perfumy, pizame, sweterek itp.
Tesciowej, apaszka, szal, kosmetyki, perfumy, torebka, portfel.
Moga dostac posciel, koc. nie wiem cos do domu np.
hehe skad ja znam ten problem :) u mnie obydwoje maja urodziny w grudniu plus tesciowa imieniny - lekka masakra :P
(najbardziej poszkodowany jest maż bo ja tez grudniowa)
w tym roku tesć dostaje profrsjonalna ostrzałkę do noży a teściowa formę do pieczenia silikonową, do tego wspólny jakby prezent: kalendarz ze zdjęciami wnuka i słoik ręcznie robionych pierniczków
rok temu kupowałam elegancki szal męski i brożkę z filcu (plus odcisk stopy Młodego z fotką dla obojga)
(najbardziej poszkodowany jest maż bo ja tez grudniowa)
w tym roku tesć dostaje profrsjonalna ostrzałkę do noży a teściowa formę do pieczenia silikonową, do tego wspólny jakby prezent: kalendarz ze zdjęciami wnuka i słoik ręcznie robionych pierniczków
rok temu kupowałam elegancki szal męski i brożkę z filcu (plus odcisk stopy Młodego z fotką dla obojga)
tesciowi -rekawiczki skorzane i gre jakas moze scrablle
tesciowej-ramki z ikei do sypialni z wywolanymi zdjeciami wnuczki i dzieci oraz ksiazke Walesowej
dla mojej mamy perfume i tez ksiazke walesowej
dla taty -aparat fotograficzny
u nas sie skladamy z siostrami na prezenty i tak samo ze strony meza tez sie skladamy z jego siostra i bratem wiec finansowo nie wychodzi tak strasznie bo przeznaczamy po 100 zł dla kazdej osoby
tesciowej-ramki z ikei do sypialni z wywolanymi zdjeciami wnuczki i dzieci oraz ksiazke Walesowej
dla mojej mamy perfume i tez ksiazke walesowej
dla taty -aparat fotograficzny
u nas sie skladamy z siostrami na prezenty i tak samo ze strony meza tez sie skladamy z jego siostra i bratem wiec finansowo nie wychodzi tak strasznie bo przeznaczamy po 100 zł dla kazdej osoby
my rok temu i w tym roku nie robimy sobie prezentów - tylko dla Gabrysia :) (jedyne dziecko w tak bliskiej rodzinie, tzn. przy Wigilijnym stole)
ale kiedyś np. kupiliśmy Teściowej porządny sandwich/opiekacz (bo Jej się marzył), maszynkę elektryczną Zelmera do mielenia (z różnymi sitkami, dodatkami itp.)
Teść dostawał albo jakiś dobry alkohol(nalewkę, likier) albo coś do auta lub jakieś narzędzia :] (cały czas trwa budowa domku na działce/na wsi i wykańczanie terenu)
gdybyśmy w tym roku robili prezenty - to na 100% kupilibyśmy coś związanego z wędkarstwem ;] bo to nowy "fiś" Teścia ;)
ale kiedyś np. kupiliśmy Teściowej porządny sandwich/opiekacz (bo Jej się marzył), maszynkę elektryczną Zelmera do mielenia (z różnymi sitkami, dodatkami itp.)
Teść dostawał albo jakiś dobry alkohol(nalewkę, likier) albo coś do auta lub jakieś narzędzia :] (cały czas trwa budowa domku na działce/na wsi i wykańczanie terenu)
gdybyśmy w tym roku robili prezenty - to na 100% kupilibyśmy coś związanego z wędkarstwem ;] bo to nowy "fiś" Teścia ;)