Gabinet Weterynaryjny Prima- Wet

Weterynarze

Gdańsk, Królowej Jadwigi 137

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Prawdziwy lekarz rodzinny moich zwierzaków. wątek zamknięty Obie Panie doktor od dawna z wielkim zaangażowaniem leczą moje dwa koty i...
~Monika
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 marca 2017

Polecam każdemu wątek zamknięty Gabinet weterynaryjny Prima - Wet i pracujących tam lekarzy cenię sobie za...
~Marcin
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 sierpnia 2016

Panie zbagatelizowały stan kotka wątek zamknięty Pomimo tego, że opisywaliśmy niepokojące nas objawy, Pani nic z tym nie...
~Ewa
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2016

Bardzo fajny gabinet wątek zamknięty Mila i bardzo profejonalna obsluga jest bardzo ok polecam i pupil takze...
~Bogdan
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 czerwca 2016

tragedia wątek zamknięty Tragedia,zenada,dramat za to, ze Pani z laska wstala od biurka, usmiechnela...
~Ola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 września 2015

profesjonalizm wątek zamknięty Szczera troska o zwierzaka, leczenie profesjonalne i personel z wielkim...
~anka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2015

Stanowczo odradzam wątek zamknięty Na wizycie brak dokładnego badania. W konsekwencji źle postawiona diagnoza...
~xyz
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 lutego 2014

ODRADZAM wątek zamknięty Z całego serca odradzam tego weterynarza a bynajmniej wizytę u ,,młodej "...
~ZDRUZGOTANA
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 marca 2013

Lekarki z sercem !!! wątek zamknięty Polecam z czystym sumieniem i z całego serca ten gabinet weterynaryjny!!!...
~Agnieszka D.
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2012

NIE POLECAM!!! wątek zamknięty Porażka! Kobieta nie mogła zdiagnozować czemu kotka wykrztusza ślinę ! Dała...
~InzaghiX
1

dodano: 22 sierpnia 2012

POLECAM! wątek zamknięty Jesteśmy bardzo zadowolone z Chrupką z profesjonalnej obsługi w tym...
~ja
-

dodano: 11 listopada 2012

Serdecznie polecam Prima- Wet! wątek zamknięty Gabinet jest bardzo dobrze wyposażony a Pani Magda z sercem i wiedzą...
beabe
-

dodano: 27 sierpnia 2012

Polecam wątek zamknięty Bardzo profesjonalna obsługa i super podejście do zwierząt. Gabinet czysty i...
~BarGda
-

dodano: 26 sierpnia 2012

Profesjonalizm, czystość i miłośc do zwierząt wątek zamknięty Tak się stało, że będąc na urlopie w Trójmieście trafiliśmy z naszym małym...
~Agnieszka Krasicka
-

dodano: 23 sierpnia 2012

POLECAM Z CAŁEGO SERCA! wątek zamknięty Do Pani dr trafiłam ze swoim kotkiem w ndz koło godz. 19. Po wczesniejszym...
~Malwina
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 grudnia 2010

Polecam wątek zamknięty Korzystam od roku. Zawszę mogę liczyć na dobrą radę i przede wszystkim Panie...
~dp
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2010

nie polecam wątek zamknięty Po 5 dniach od usunięcia kamienia nazębnego kotka zdechła. Nie doszła do...
~Joanna
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 20 lutego 2010

Więcej takie gabinetów. wątek zamknięty Gabinet może i jest troszkę ukryty ale jest gdzie zaparkować i warto go...
~mczuz
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2009

Polecam wątek zamknięty Bardzo miłe panie, zaangażowane i z entuzjazmem. O to chodzi. Doświadczenie...
~Paweł
-

dodano: 4 sierpnia 2009

Polecam wątek zamknięty Bardzo sympatyczne Panie, całym sercem oddane pracy. Jestem mile zaskoczona...
~Agnieszka
-

dodano: 28 czerwca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
29

24

wątków

do góry