Widok

Problem z noclegiem

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć!
Planujemy z moim Myszkiem w przyszłe wakacje się pobrać. Mamy dość liczną rodzinę i w związku z tym niemały problem. Chodzi o to, że nie mamy gdzie wszystkich położyć spać :(( A zapomniałam dodać, że chcielibyśmy urządzić wesele gdzies poza Trójmiastem, w miejscu w którym dostępne sa również miejsca noclegowe. Dlatego proszę Was moi mili o pomoc i jesli ktoś ma namiary, to chętnie skorzystam. Dzięki pa

Kama
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A daleko za Trojmiastem??
W Sławotówku jest palac Below- super miejsce, niestety cenowo też super ...
Oczywiście nowa Wanoga w Chwaszczynie.
Z tańszych zobacz w Kczewie- taka miejscowosć na Kaszubach... Sprawdź na mapie- nie tak daleko :-)
pod iloma jeszcze nickami wyslesz ta sama wiadomosc ?
Czesc,

Wiem, ze ludzie sa zadowoleni z Oberzy pod lipami w Łęgowie (Pruszcz gdański), Ten sam właściciel ma trugi pensjonat w Bystrej (za Rafineria Gdańska jak na W-we sie jedzie), w tym drugim jest troche tanszy nocleg.
Wanoga - a to tam gdzie tak śmierdzi z klimatyzacji. Zdecydowanie dla lubiących taki "klimacik", ja nie polecam.
Wanoga - a to tam gdzie tak śmierdzi z klimatyzacji. Zdecydowanie dla lubiących taki "klimacik", ja nie polecam.
a ja polecam Nowa Wanoge w Chwaszczynie!
Znalazłam ich adres w internecie: www.melisa.w.pl.
Juz pare razy pracowałam na weselu, które odbyło sie w Melisie w Sobieszewie. Jak do tej pory cena za 1 osobę: 150 zł z noclegiem i poprawinami (poprawiny w wiacie z grilem). Polecam i to bardzo.
do góry