Widok

Problemy żołądkowe w ciąży-co robić???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No właśnie, i mnie to dopadło-podejrzewam, że to od sliwek, mam totalny rozstrój żołąka, a do tego dzisiaj doszły jelita-koszmar!!!!...Boję się o malucha jedynie, bo od 2 dni nic nie mogę jeść....Dzisiaj z rana trochę lepiej się zrobiło ale podejrzewam, że kolejny dzień będzie starcony!Pomożcie, co robicie w takich sprawach?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up

up
moj lekarz poleca cole w puszce czyli jaknajmocniej gazowana:)
ja co pracda jeszcze problemow nie mialam ale kolezanka, ktroa tez do niego chodzi juz testowala:)

a na roztrój żołądka rozgazowana cola i sucha bułka

brzmi dziwnie ale pomaga
ja mam często kłopoty z żołądkiem ( w ciąży na szczęście nie :) cudowne uzdrowienie ;) ) więc mogę potwierdzić działanie coli

no i smecta na ten drugi roztrój

Na biegunke najlepsze są suszone jagody. 100% skuteczności.
a probowalas krople zoladkowe, mi zawsze pomagaja na wszelkie rozstroje i chyba nie szkodza w ciazy, ale nie chcialabym Cie w blad wprowadzac. Zeby sie nie odwodnic pij duzo. Jedzenie maluszek ma z zapasow, wiec o synka sie nie martw. Kisiel jakis sprobuj, chociaz po pare lyzeczek i bedzie dobrze

o kurcze, ja tez ze 2 razy miałam takie rewolucje ... najpierw zjadłam pół kilo selera ze śmietaną i myślałam, ze to to mnie tak przegoniło, a następnego dnia KFC przedawkowałam ... ale nie łączyłam tego z ciążą ... nawet nie wiedziałam ...

papilio1@op.pl
tak tez zrobię, a jak mi nie przejdzie, to wieczorem dzwonię do lekarza mojego;/...Okropna sprawa...

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ania ja Ci powiem że mnie najdłużej trzymało w ciąży 2 dni i tylko herbata ,ziółka ,na biegunkę banany jadłam żeby zakleić jelita,no ostra dieta ale jeść coś trzeba więc u mnie to był przez cały dzień kleik ryżowy i suchary i przeszło,ale jeżeli Cię już dzień trzyma może zadzwoń do gina swojego ,

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry