Widok

Problemy żołądkowe w ciąży-co robić???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No właśnie, i mnie to dopadło-podejrzewam, że to od sliwek, mam totalny rozstrój żołąka, a do tego dzisiaj doszły jelita-koszmar!!!!...Boję się o malucha jedynie, bo od 2 dni nic nie mogę jeść....Dzisiaj z rana trochę lepiej się zrobiło ale podejrzewam, że kolejny dzień będzie starcony!Pomożcie, co robicie w takich sprawach?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ania ja Ci powiem że mnie najdłużej trzymało w ciąży 2 dni i tylko herbata ,ziółka ,na biegunkę banany jadłam żeby zakleić jelita,no ostra dieta ale jeść coś trzeba więc u mnie to był przez cały dzień kleik ryżowy i suchary i przeszło,ale jeżeli Cię już dzień trzyma może zadzwoń do gina swojego ,

tak tez zrobię, a jak mi nie przejdzie, to wieczorem dzwonię do lekarza mojego;/...Okropna sprawa...

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
o kurcze, ja tez ze 2 razy miałam takie rewolucje ... najpierw zjadłam pół kilo selera ze śmietaną i myślałam, ze to to mnie tak przegoniło, a następnego dnia KFC przedawkowałam ... ale nie łączyłam tego z ciążą ... nawet nie wiedziałam ...

papilio1@op.pl
a probowalas krople zoladkowe, mi zawsze pomagaja na wszelkie rozstroje i chyba nie szkodza w ciazy, ale nie chcialabym Cie w blad wprowadzac. Zeby sie nie odwodnic pij duzo. Jedzenie maluszek ma z zapasow, wiec o synka sie nie martw. Kisiel jakis sprobuj, chociaz po pare lyzeczek i bedzie dobrze

Na biegunke najlepsze są suszone jagody. 100% skuteczności.
a na roztrój żołądka rozgazowana cola i sucha bułka

brzmi dziwnie ale pomaga
ja mam często kłopoty z żołądkiem ( w ciąży na szczęście nie :) cudowne uzdrowienie ;) ) więc mogę potwierdzić działanie coli

no i smecta na ten drugi roztrój

moj lekarz poleca cole w puszce czyli jaknajmocniej gazowana:)
ja co pracda jeszcze problemow nie mialam ale kolezanka, ktroa tez do niego chodzi juz testowala:)

up
up

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry