Widok

Progi spowalniające na Majora Bojana

Sama idea jest jak najbadziej słuszna, ale takie progi trzeba jeszcze umieć wykonać w sposób zgodny z obowiązującymi normami, tzn. tak, aby nie niszczyły samochodów przy zachowaniu odpowiedniej prędkości. Te progi są bardzo źle zrobione i niszczą podwozie aut, nawet wówczas, gdy dojdzie do zatrzymania przed progiem i ponownego ruszenia. W przypadku niżej zawieszonych samochodów po kilkukrotnym przejeździe nie będzie co zbierać. Trzeba to natychmiast poprawić lub liczyć się z pozwami o odszkodowania!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Żal czytać takie komentarze. Wam też życzę debili pod oknami zap.......ych i trąbiących. Proponuję zaglądać do słownika pod hasło empatia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wam zabrakło empatii dla zawieszeń naszych aut i portfeli
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Empatia? Ostatnio wracałam ze szpitala po zabiegu, obolała jak diabli, oczywiście musieliśmy przejechać przez wszystkie sześć progów, bo innej drogi do domu nie mam. Myślałam, że mi się świeże szwy rozejdą, wyłam z bólu. Jeszcze raz spytam: gdzie wtedy była ta empatia?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kurka wodna,
Dajmy na następny budżet obywatelski projekt rozebrania progów na majora Bojana. A żeby miał większe szanse trzeba też znaleźć podobne progi w Karczemkach, Koleczkowie i Szemudzie. Wówczas mamy szanse wygrać i powstrzymać oszołomów. Czy jest ktoś tu na forum kto zna się na zgłaszaniu projektów tego typu?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

MaxiKaz
2017-10-08 01:12:18
Kurka wodna,
Dajmy na następny budżet obywatelski projekt rozebrania progów na majora Bojana. A żeby miał większe szanse trzeba też znaleźć podobne progi w Karczemkach, Koleczkowie i Szemudzie. Wówczas mamy szanse wygrać i powstrzymać oszołomów. Czy jest ktoś tu na forum kto zna się na zgłaszaniu projektów tego typu?
Proponuje rozszerzyć projekt o rozebranie całej drogi, droga będzie gruntowa żadne progi nie będą potrzebne, ruch będzie wolniejszy, mnie hałasu, wszyscy będą zadowoleni.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Budżet gminy a inwestycje w Bojanie (13 odpowiedzi)

Czy dobrze liczę że nasza gmina przeznacza na inwestycje w Bojanie około 1 % budżetu? W tym roku...

KOMUNIKACJA W KOLECZKOWIE (60 odpowiedzi)

Witam mieszkańców Koleczkowa. Chciałabym zapytać jak można dostać się do Koleczkowa z Chyloni ?...

Ogrzewanie gazem (65 odpowiedzi)

Witam, jakie macie rachunki zimą za ogrzewanie domu gazem ok. 200m2 ? Szykuje się na zmianę pieca...

do góry