Starte suchary, około 2 szklanki. Wymieszać z nutella. Przełożyć do foremki tortowej. Wstawić do lodówki na kilka godzin. Posmarować na wierzchu konfiturą, niezbyt grubo, wysypać owoce, teraz z...
rozwiń
Starte suchary, około 2 szklanki. Wymieszać z nutella. Przełożyć do foremki tortowej. Wstawić do lodówki na kilka godzin. Posmarować na wierzchu konfiturą, niezbyt grubo, wysypać owoce, teraz z mrożonych ale odcedzone. Przed podaniem na górę położyć bita śmietanę. Pyszna bomba kaloryczna.
No i polecam jeszcze tę stronę:
https://kulinarneprzeboje.pl/przepisy-na/wypieki/ciasta-bez-pieczenia/page/2/
Dobry artykuł, w ktorym jest kilka prostych propozycji na ciasta bez pieczenia, które sprawdzają się w sytuacji w której oczekujemy gości.
zobacz wątek