Widok

Prowadzenie ciąży MEDICOVER, poród ZASPA - Jak to załatwić ?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś z was jest też, w takiej sytuacji, że ciąże prowadzi w medicoverze, a chce rodzić na Zaspie lub w innym szpitalu państwowym. Jak to się załatwia? Czy chodzicie do dwóch ginekologów jednocześnie? Wszelkie informacje będą dla mnie bardzo cenne. :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie ma znaczenia czy ciążę prowadzi lekarz z przychodni państwowej czy chodzisz na prywatne wizyty, a możesz rodzić tam gdzie chcesz, nie ma żadnej rejonizacji i to , kto prowadzi ciążę nie ma tu znaczenia.
Ciąże prowadzę u dr Olszewskiej a rodzić będę na Zaspie-dokładnie nie ma to znaczenia,gdzie chodzisz na wizyty a gdzie chcesz rodzić:)
image
A co jesli chciałabym, żeby jakis lekarz się mną zaintersował. Chciałbym, żeby mnie ktoś tam znał. Czy ktoś chodził do dwóch lekarzy jednocześnie ???
A po co lekarz?Lepiej umów się z położną która pracuje na Zaspie ,prywatnie,żeby była przy porodzie i Ona bardziej Ci pomoże niż lekarz.Będzie z Tobą przez cały poród i poda co trzeba.Wierz mi!!!!!!!!!
Dokładnie. Jeżeli poród będzie przebiegał u Ciebie prawidłowo, to lekarza nawet na oczy nie zobaczysz (chyba, że później na obchodach, ale wtedy i tak ważniejsi są pediatrzy). Położna jest najważniejsza.
image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

Ryanair- czy opłaca się wykupić ubezpieczenie turystyczne? (35 odpowiedzi)

W lipcu lecimy na tydzień do Londynu Ryanairem. Czy opłaca się wykupić ubezpieczenie? (60 zł)...

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

do góry