Widok

Prowadzenie ciąży w luxmed

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Którego ginekologa polecacie w luxmed. Widzę, że nazwiska zmieniają się tam bardzo szybko i nie znam nikogo poza dwoma średnimi z obecnych lekarzy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Mężyk ale trudno się do niej dostać.
Matkowski
Dr Matkowski
Pakula
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Da się w ogóle prowadzić ciąże u jednego? Bo u lepszych to naprawdę trudno z terminami i ja co chwile trafiam do kogoś innego : (
Mi ciąże prowadziła dr Nocoń-Gronowska, gorąco polecam, u dr Pakuły byłam przed ciążą, jego też jak najbardziej możesz brać, jeśli będzie wolny termin
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba nie da się tam prowadzić bez obaw, szukam opinii o obecnie pracujacych tam lekarzach i poza dwoma nazwiskami okazuje się że reszta się nie nadaje. Mimo wykupionego pakietu chyba trzeba płacić będzie za prywatne wizyty...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na podstawie opinii w internecie stwierdzasz, czy
"ktoś się nadaje czy nie"? Bardzo rozsądnie
(sarkazm). Ja chodzę do lekarza, który może i jest małomówny i nie uśmiecha się zbyt często, ale przynajmniej jest profesjonalny...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Między innymi tak. Szukam właśnie takiego - profesjonalnego, w takim razie proszę o polecenie

ja, mimo abonamentu w luxmedzie, chodzilam prywatnie. Zaden z luxmedowych ginekologow nie pracuje w szpitalu, w ktorym chcialam rodzic a to jest dosc istotne, wbrew pozorom.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry