Widok

Pruszcz Gdański - gdzie z dzieckiem ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam się i szukam miejsca w Pruszczu gdzie np. dziś mogłabym wyjśc z młodym. Jest tu jakaś sala zabaw, albo atrakcjia gdzie dziecko się wyhasa??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam Faktorię, duży plac zabaw, bezpieczne ścieżki do biegania. Na temat jakieś sali nic nie wiem.
Niestety ja tez mam ten sam problem. Co robić z maluchem w weekendy.
eh....w tym Pruszczu brakuję jakiejś sali zabaw , w sumie to tu atrakcyjna i to tez szału nie ma jest faktoria.
na osiedlu bursztynowym jest jakies przedszkole chyba które organizauje urodziny dla dzieci wiec być może i ogólnie dostępna do zabaw sale ma ??
a co do placu zabaw to faktoria fajna - tyle że w sumie trzeba wycieczke zrobic najlepiej na dłuzej wiec i jakieś jedzenie czy picie bo wszedzie daleko.
osobiście proponowałabym sie rozejrzec po osiedlach - teraz takie fajne place zabaw budują - fajny z wieloma atrakcjami dla maluchów widziałam w okolicach ul. kasprowicza chyba - nie zwracałam uwagi jak ta ulica sie nazywa (to chyba osiedle wschód jest) - jak ktos wie o co mi chodzi może dopisze prawidłowy adres
Na Gałczyńskiego jest dość fajny. Na Dąbrowskiego też, ale na Dąbrowskiego jeszcze nie dotarłam tylko słyszałam:) Na Kasprowicza, ale dziadowski moim zdaniem. Na osiedlu Piastowskim też jest.
No ale co tu robić, jak nie ma pogody?
Może poznajmy się i zacznijmy jakoś spotykać na tych placach?
W końcu idzie wiosna:)
o wspomnianym przedszkolu na Kasprowcza do "czwóreczka" ale nie wiem czy oni organizują tam coś po godzinach
my w weekendy jak nigdzie nie jezdzimy to idziemy na Faktorie-mała troszke pobiega, plac zabaw fajny, duzo dzieci tam przyjezdza na rowerkach-miejsca sporo jest
ale fakt przydałaby się taka kraina zabaw pod dachem
image[/url]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam... od polowy pazdziernika zapraszamy do salki zabaw ktora bedzie sie miescila w centrum Pruszcza na ul.Kossaka ;) wiecej szczegolow wkrotce ! Dzieci od urodzenia do 7 r.z na pewno nie beda sie nudzily. Mama bedzie mogla zostawic pod opieka wyksztalconej kadry dzieciaczka i leciec do fryzjera na zakupy do urzedu...
Bardzo fajnie:-) A będzie możliwość urządzenia np. urodzin dziecku?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy naprawdę? (19 odpowiedzi)

od lutego wchodzą te zmiany w prawie jazdy?? kurdee kto coś wie konkretnego, bo dzowniłam do...

łuszczyca głowy leczenie (4 odpowiedzi)

Czy na forum są osoby, które dodatkowo zmagają się z łuszczycą skóry glowy? Co Wam pomogło...

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

do góry