Widok

Pruszcz Gdański- kosmetyczka, fryzjer

Czy znacie może jakieś dobre, sprawdzone salony kosmetyczne i fryzjerów w Pruszczu Gdańskim?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
na os wschod ul Carnieckiego rog Okrzei rewelacyjne kosmetyczki
Jak odwiedzałam osiedle Nowy Horyzont to widziałam salon, może ktoś korzystał i podzieli się opinią.
Hop. Może ktoś jeszcze zna fajne miejsca lub osoby "zajmujące się" kobitkami?
Salon fryzjerski na ul. Mickiewicza na samym końcu taki duży nie pamiętam nazwy
fabrello?
w Pruszczu na Fantazego (chyba tak się nazywa ta ulica) powstał salon fryzjerski "Patrycja", wiecie może coś na jego temat??
a jakies ciekawe miejsca, sklepy z ciuchami, place zabaw dla dzieci gdzie jest pelno, niedlugo bede mieszkanka pruszcza , dokladnie osiedle sloneczna dolina i nie mam pojecia gdzie co i jak:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli chodzi o kosmetyczkę to serdecznie polecam Panią Agnieszkę z salonu AGA! i w ogóle ten salon :) ostatnio korzystam z ich usług i jestem bardzo zadowolona :)

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Również polecam Panią Agnieszkę, malowała mnie kilkakrotnie (super efekt), byłam też w tym salonie na kilku zabiegach upiększających. Polecam (ul.Kossaka).
Do fryzjera chodzę na ul. Kochanowskiego - Salon Duet też do Agnieszki - również polecam. Same Agnieszki w tym Pruszczu :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A gdzie dokładnie jest salon kosmetyczny Aga? Chętnie bym skorzystała.
Co do placu zabaw to jest duży fajny w centrum- Faktoria
Co prawda jestem z pruszcza, ale kosmetyczkę i fryzjerkę mam w gdańsku przy obwodnicy. Dokładnie to chyba os.Łostowice salon Prestige. Dziewczyny robią wszystko...
ten salon jest na przeciwko urzedu miasta w pruszczu. robiłam tam permanentny miesiąc temu. POLECAM.
bardzo polecam salon DUET w pruszcu na kochanowskiego super fryzury ślubne pani agnieszka to czarodziejka !!!!!!!!!!!! gorąco polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
zapomialam dodac ze kosmetyczka na miejscu
haha sorry, że tak późno ;) tak wiem, mieszkam w tym bloku, a salon został przeniesiony. ulicę, dwie dalej.
Polecam Salon Fryzjerski Wiktoria na osiedlu bursztynowym kolo tesco. super dziewczyny poleca, dobiorą i zrobią rewelacyjnie a przede wszystkim za niska cenę. Nie zawsze znaczy drogo i dobrze a tanio zle.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
przyłaczam się do pytania o fryzjeraw Pruszczu? moze ktos wie cos wiecej na temat tego salonu na osiedlu bursztynowym?
ja chodzę do p. Tomka na Kossaka i jestem zadowolona z efektów :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja też polecam salon Wiktoria na Osiedlu Bursztynowym super fryzura za przystępną cene. Ja jestem bardzo zadowolona:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry