Widok
Pruszcz Gdanski walczy z dziwkami i ich klientela!
W Pruszczu Gdanskim, przy ul. Radosnej sutener wynajal mieszkanie w szeregowcu, sprowadzil dziwki, narkotyki i szemrane towarzystwo. Policja nie reaguje na wezwania!
Mieszkancy dostaja pogrozki, od niejakiego Pana J., ktory doskonale znany jest pruszczanskiej policji.
Mieszkancy dostaja pogrozki, od niejakiego Pana J., ktory doskonale znany jest pruszczanskiej policji.
mieszkancom groza za zamieszczone posty na roznych portalach m.in. na trojmiasto.pl oraz za robienie fotek klientom i ich aut + za zamontowanie kamer na budynku.
Policja w Gdansku zostala powiadomiona, jednak nic nie moga zrobic, bez zgody z "gory"
Pewnie zareaguja dopiero jak bandziory p. j. zrobia komus krzywde, lub spala auto, dom...
Policja w Gdansku zostala powiadomiona, jednak nic nie moga zrobic, bez zgody z "gory"
Pewnie zareaguja dopiero jak bandziory p. j. zrobia komus krzywde, lub spala auto, dom...
Dokładnie. Każdy z "gości" powie, że był u koleżanek "w gości", a nawet jak bzykał, to w życiu z pieniędzmi nie fikał. A tak na poważnie, może wystarczy porozmawiać ze stroną wynajmującą-właścicielem. Jak rozumiem, to pewnie sąsiad od dawna. Policja może nie reaguje na zwykłe "nie chcemy dziwek" i tyle, a gdyby faktycznie były naruszane obowiązujące normy prawne, to nie robiłaby żadnej łachy! Łatwo, a jednocześnie trudno dyskutować, nie znając dokładnie sprawy.
Rozumiem i zdaje sobie sprawe, jak bardzo jest to uciążliwe! Jak już doszło do "wojny", to należy ją wygrać! Zgodnie z przysłowiem "i Herkules d@pa, gdy ludzi kupa". Musicie (mieszkańcy) wykazać desperację na maxa i nie odpuścić. Należy dzwonić do dzielnej Policji zawsze jak tylko naruszona zostanie cisza nocna, czy spokój i porządek (nawet w innych godzinach). Aż do obrzydzenia dla naszej władzy, która powołana jest do zapewnienia porządku prawnego... Przyglądnąć się wynajmującemu, czy spełnia obowiązek względem urzędu skarbowego. Jak zastawią wyjazd, to dzwonić natychmiast po Policję, że chcesz wyjechać, a masz zastawiony wyjazd itp. To kilka legalnych podpowiedzi. O mniej prawnych nie powiem, ale w jedności silła! Tylko w jedności! Jak już zostaniesz na polu walki sam, to raczej "zejdz ze sceny nie pokonanym", gdyż w naszych realiach, przy olewatorstwie takich zjawisk przez naszą kochaną Policję, nic sam nie wskórasz.
tak to już jest,
ktoś chce zrobić coś dobrego dla Pruszcza,
stwworzyć nowe miejsca pracy,
turystykę rozkręcić,
a spotyka się tylko oporem materii
takie to polskie
przeciez w Pruszczu nic nie ma i pies z kulawa noga tam inormalnie by niezawital...
...
a tak powaznie to chyba wspolczuje takiego sasiedztwa
ktoś chce zrobić coś dobrego dla Pruszcza,
stwworzyć nowe miejsca pracy,
turystykę rozkręcić,
a spotyka się tylko oporem materii
takie to polskie
przeciez w Pruszczu nic nie ma i pies z kulawa noga tam inormalnie by niezawital...
...
a tak powaznie to chyba wspolczuje takiego sasiedztwa
Zrobiliście niezłe zamieszanie. Brawo!
A klientów odstrasza najbardziej brak dyskrecji!
Nagłaśniajcie dalej tę sprawę. Kamera i fotki super pomysł. Spisujcie nr rejestracyjne i przekażcie je policji. Żaden klient nie chce być ciągany na przesłuchania jako świadek. ... a jak się dowiedzą żonka i rodzina !!!
Proponuję jeszcze nagłośnić sprawę w prasie -tak jak to zrobili mieszkańcy ul. Dworskiej z Brzeźna.
trzymam kciuki za Was
A klientów odstrasza najbardziej brak dyskrecji!
Nagłaśniajcie dalej tę sprawę. Kamera i fotki super pomysł. Spisujcie nr rejestracyjne i przekażcie je policji. Żaden klient nie chce być ciągany na przesłuchania jako świadek. ... a jak się dowiedzą żonka i rodzina !!!
Proponuję jeszcze nagłośnić sprawę w prasie -tak jak to zrobili mieszkańcy ul. Dworskiej z Brzeźna.
trzymam kciuki za Was
Niech jeszcze szepną wszędzie, gdzie się da (Pruszcz nie jest duży przecież), że pan j. i jego panny są "na uchu" u miejscowych szeryfów i przekazują im informacje o każdym kliencie, a w zamian mają spokój. Nie tylko, że za "chwilę" nie będzie klienteli, to jeszcze Policja pokaże, że to nie prawda i ruszy d@pę
Oby tak było. A to oznacza, że można z tym (w jakimś stopniu) wygrać. Nie wolno chować głowy w piasek, trzeba walczyć o swoje prawa do spokojnego i bezpiecznego życia.
Najgorsze, że pewnie panny przeniosły się na inną ulicę i teraz inni ludzie będą mieli horror.
Pomyślcie jakby tak wszyscy mieszkańcy Gdańska się zjednoczyli w tej walce to byśmy pogonili wszystkie dziwki za miasto!
Najgorsze, że pewnie panny przeniosły się na inną ulicę i teraz inni ludzie będą mieli horror.
Pomyślcie jakby tak wszyscy mieszkańcy Gdańska się zjednoczyli w tej walce to byśmy pogonili wszystkie dziwki za miasto!
Dwa lata temu pewna prostytutka wynajęła mieszkanie u nas w budynku na Fikakowie. Regularnie przyjmowała swoich klientów, różnej maści i wieku. Często w nocy pijani amatorzy wątpliwej jakości wdzięków dobijali się do tej "pani", bo ów dziewoja użyczyła im kod wejścia do klatki. W końcu mieliśmy dość. Poszliśmy z sąsiadem do niej i zakomunikowaliśmy, że to, co ona robi z własnym zadem, to nie nasza sprawa i może nawet się sprzedawać za 8,99 ale nie będziemy tolerować nocnych burd, wrzasków i jej jęków na całą klatkę schodową. Dostała ultimatum, widać po analizie doszła do wniosku, że bez jęków zarobić się nie da, na trzeźwych też niewiele da się ukręcić i się wyniosła.
Ja nie mam nic do prostytucji. itd. Jestem za legalizacją i podatkami. A jak ktoś łamie prawo są paragrafy bez stosów i piętnowania przez świętobliwych. Tyle że to obowiązuje obie strony. Jak ktoś robi hałas i burdy, sorry ale reszta świata nie musi tego wysłuchiwać. Z pełnym szacunkiem dla najstarszej profesji i pełna niechęcią wobec krucjat.
Pan z ..., to p. J. ( nie pozwala mowic do siebie J.) kiedys w Pruszczu mial klub Okey, ale zachcialo mu sie bawic w gangsterke, narkotyki itp. takze klub zamkneli. Teraz robi z siebie Wielkiego mafiozo i "trzesie" Pruszczem. Sutener chwali sie, ze J. ma plecy, ma wtyki w policji, wogole w calym trojmiescie jest Kims - chyba mysli, ze jest z niego drugi Zachar.
Mieliśmy dziś mała studencką imprę i będąc ciekaw opinii poruszyłem nurtujący nas temat. Wnioski z dyskusji:
1. nie ganimy prostytucji jako zjawiska
2. trzeba to opodatkować i zalegalizować
3. takie lokale powinny znajdować się w ustronniejszych miejscach (moi kumple czasem korzystają z usług pań i podkreślają, że ważne jest dla nich zachowanie dyskrecji)
4. i najlepsze - apel kolegów do panienek z branży: dbajcie o higienę, bo z tym u was jest coraz gorzej!
Dobrej nocy - czas zregenerować siły
1. nie ganimy prostytucji jako zjawiska
2. trzeba to opodatkować i zalegalizować
3. takie lokale powinny znajdować się w ustronniejszych miejscach (moi kumple czasem korzystają z usług pań i podkreślają, że ważne jest dla nich zachowanie dyskrecji)
4. i najlepsze - apel kolegów do panienek z branży: dbajcie o higienę, bo z tym u was jest coraz gorzej!
Dobrej nocy - czas zregenerować siły
Dobrze kolega kombinuje... Prostytucja w Polsce nie jest zakazana, wiec tych burdeli, co zwą się "przedłużanie paznokci" "masaże kręgosłupa" itp jest coraz więcej. Psy muszą mieć swoich kundli, aby panować nad tym g@wnem, a w zamian kundel jest nietykalny za byle g@wno. Tak to działa i nie jest to tajemnicą. Nie mniej jednak, psy, nie są takie skore do oficjalnej ochrony kundla, bo to politycznie brzydkie czyny, więc kundel i tak musi liczyć na siebie, a za spokój z psiarnią "jest na uchu", co i jemu i psiakom wychodzi na dobre. Tylko naiwnym wydaje się, że tam panuje dyskrecja. Takie słowo w tej branży nie istnieje!!! Psy, aby panować nad tym zjawiskiem, powszechnie dozwolonym, gdzie przychodzą różne ścieki, sprzedaje się prochy itd. , zaglądnie ktoś wpływowy itp. -MUSZĄ mieć "uszy", a "językiem" najczęściej jest kundel, niekiedy również jego dziwki. Tak to wygląda. Amen
Nie wykrakałem tylko SIE ZNAM! Ot co.
Pruszcz naprawdę nie ma swojego osiedlowego forum? Byłoby Wam tam lepiej niż na trojmiasto.pl. Oni mi też czasem coś blokują.
No i działajcie coś, bo dochodzą do mnie słuchy,że najpierw wystraszyliście klientelę, a teraz oni się z Was chachają.
Macie zamontowane te kamery?
A ilu klientów tam się przewija na dobę? Jest duży ruch?
Pruszcz naprawdę nie ma swojego osiedlowego forum? Byłoby Wam tam lepiej niż na trojmiasto.pl. Oni mi też czasem coś blokują.
No i działajcie coś, bo dochodzą do mnie słuchy,że najpierw wystraszyliście klientelę, a teraz oni się z Was chachają.
Macie zamontowane te kamery?
A ilu klientów tam się przewija na dobę? Jest duży ruch?
A może tak jak w Wałbrzychu - coś im podpalić ???
http://m.onet.pl/wideo/wojna-mieszkancow-z-prostytutkami,44988,w.html
http://m.onet.pl/wideo/wojna-mieszkancow-z-prostytutkami,44988,w.html
"dziwkami można jedynie się brzydzić. Śmierdzące i niedomyte tufty z podrzędnego burdelu są zbędnym ogniwem w społeczeństwie. Nie znajduję powodu dla którego tak zepsute i obrzydliwe fizycznie i mentalnie "kobiety" miałyby być akceptowane przez kogokolwiek."
POWIEDZIAL TO HALEWICZ - WZOROWY CHRZESCIJANIN
a o Marii Magdalenie słyszałes?
a o Marii Magdalenie słyszałes?
TO POWIEDZIAŁ HALEWICZ - WZOROWY CHRZESCIJANIN
jak to szło, kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamien?
nie oceniaj, zeby nie byc ocenianym?
kochaj blizniego?
ja nie wiem, zawsze noga bylem z religii,
ale Pan Bog chyba zadnego czlowieka nie potepial,
bo wszyscy jestesmy dziecimi bozymi (takim rzeczami nas karmili !), stworzonymi na Jego podpobienstwo
ale juz cos tam sw Tomek Akwinita pisał o ludzkiej godnosci (dignitas) jako esencji czlowieczenstwa i nikt nikomu jej nie moze odbierac
nie bede przywolylwal JP II, bo pewnie Hal lepiej znasz jego encykliki ode mnie
jak to szło, kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamien?
nie oceniaj, zeby nie byc ocenianym?
kochaj blizniego?
ja nie wiem, zawsze noga bylem z religii,
ale Pan Bog chyba zadnego czlowieka nie potepial,
bo wszyscy jestesmy dziecimi bozymi (takim rzeczami nas karmili !), stworzonymi na Jego podpobienstwo
ale juz cos tam sw Tomek Akwinita pisał o ludzkiej godnosci (dignitas) jako esencji czlowieczenstwa i nikt nikomu jej nie moze odbierac
nie bede przywolylwal JP II, bo pewnie Hal lepiej znasz jego encykliki ode mnie
masz roztrojenie jaźni?
Mój stosunek do bliźniego jest wprost proporcjonalny do jego stosunku do otaczającego go świata. Prostytutek się nie zmieni - bo one lubią swoją "pracę", im to pasuje, a ja tym gardzę. Szkoda mi klawiatury na dalsze tłumaczenie ci czegokolwiek. Skoro nie rozumiesz, to napisz do przyjaciółki.
Mój stosunek do bliźniego jest wprost proporcjonalny do jego stosunku do otaczającego go świata. Prostytutek się nie zmieni - bo one lubią swoją "pracę", im to pasuje, a ja tym gardzę. Szkoda mi klawiatury na dalsze tłumaczenie ci czegokolwiek. Skoro nie rozumiesz, to napisz do przyjaciółki.
to ciekaw co piszesz,
ze twoj stosunek do drugiego czlowieka jest uwarunkowany jego stosunkiem do swiata
jest to bardzo chrzescijanska postawa
na tej zasadzie kosciol katolicki palil czarownice i innowiercow na stosie,
a nazisci mordowali zydow,
nie pierwszy raz Hal pokazujesz jak niski poziom etyczny reprezentujesz,
ze twoj stosunek do drugiego czlowieka jest uwarunkowany jego stosunkiem do swiata
jest to bardzo chrzescijanska postawa
na tej zasadzie kosciol katolicki palil czarownice i innowiercow na stosie,
a nazisci mordowali zydow,
nie pierwszy raz Hal pokazujesz jak niski poziom etyczny reprezentujesz,
"dziwkami można jedynie się brzydzić. Śmierdzące i niedomyte tufty z podrzędnego burdelu są zbędnym ogniwem w społeczeństwie. Nie znajduję powodu dla którego tak zepsute i obrzydliwe fizycznie i mentalnie "kobiety" miałyby być akceptowane przez kogokolwiek."
może on kocha inaczej
może on kocha inaczej
Witam Hal. Mnie osobiście dziwki dyndają. To najzwyczajniejszy towar lepszego bądź gorszego gatunku. Towar, który kupujesz na godzinę lub dobę. Płacisz i robisz z zakupionym towarem, co chcesz. Z tą jednak różnicą, że nie dostajesz żadnej gwarancji, że towar "jest wolny od wad" w chwili zakupu. No i oczywiście nie mogę zareklamować go u Rzecznika Praw Konsumenta ;-) Jedni kupują dobry jakościowo towar, a inni za"zakombinowane" przez żonami kilka srebrników zakupują towar w Pruszczu Gd. Pies z dziwkami. One przynajmniej nie kryją, że nimi są i w ten sposób zarabiają. Mnie bardziej przerażają dziwki, które szukają sponsora, jasno określają swoją miesięczną gażę, a jednocześnie za wszelką cenę chcą uchodzić w środowisku np. studenckim, przyjaciół czy rodziny za uczciwe cnotki. Same dają zresztą ogłoszenia, w których piszą np. "oczekuję 4000zł miesięcznie + na kosmetyki + czesne i czynsz, a w zamian oferuję dyskrecję, zaufanie, szacunek, prawie miłość i że cie nie opuszczę tak długo jak długo będziesz moim sponsorem..., w zamian oczekuję delikatności, klasy, szacunku itp. itp. Te hipokrytki, to dopiero DZIWKI na maxa
ech Hal
ja ci mówię, że byłeś dziwką w poprzednim wcieleniu
a w tym zachowujesz się jak ostatni łapsderdak
wyzywasz mnie i Rambo od dziwkarzy
bo? bo mówimy, że nie nam oceniać życie i sposób prowadzenia się innych ludzi, dopóki nie krzywdzą innych
wiesz nasze stanowisko jest zgodne chociażby z filozofią liberalną i bezwzględnym poszanowanie sfery ludzkiej wolności, czy z filozofią chrzescijanska i poszanowaniem ludzkiej godnosci, nawet jezeli chodzi o jawnogrzesznice
twoja postawa przypomina inkwizytora,
czlowieka o zapedach totalitarnych, kto bezprawnie chce wkraczac w sfere czyjejs wolnosci, do tego silisz sie na moralizowanie nie majac do tego wiekszego prawa,
poza tym wsluchaj sie w glos ruchow feministycznych i ich stanowisko wobec prostytucji, wtedy okaze sie ze jestes szowinistą,
a uzywajac porownan miedzykulturowych, niczym nie roznisz sie w swoich osadach od tego jak ortodoksyjni muzulmanie traktuja swoje kobiety - oni tez dziela je na praworzadne wedle swoich kryteriow i dziwki, tym drugim odmawiajac szacunku, godnosci i prawa do swobodnego egzystowania
z jakiej perspektywy mam ci Hal powiedziec jeszcze, ze reprezentujesz niski poziom etyczny?
moze z perspektywy etyki konsenkwencjalistycznej?
w tym kontekscie doskonale ujal to Rambo
tacy jak ty robia z nich dziwki
pietnujac je i odmawiajac ludzkich praw,
traktujac wg z gory przyjetych zalozen (zupelnie jak naizsci zydów)
ja ci mówię, że byłeś dziwką w poprzednim wcieleniu
a w tym zachowujesz się jak ostatni łapsderdak
wyzywasz mnie i Rambo od dziwkarzy
bo? bo mówimy, że nie nam oceniać życie i sposób prowadzenia się innych ludzi, dopóki nie krzywdzą innych
wiesz nasze stanowisko jest zgodne chociażby z filozofią liberalną i bezwzględnym poszanowanie sfery ludzkiej wolności, czy z filozofią chrzescijanska i poszanowaniem ludzkiej godnosci, nawet jezeli chodzi o jawnogrzesznice
twoja postawa przypomina inkwizytora,
czlowieka o zapedach totalitarnych, kto bezprawnie chce wkraczac w sfere czyjejs wolnosci, do tego silisz sie na moralizowanie nie majac do tego wiekszego prawa,
poza tym wsluchaj sie w glos ruchow feministycznych i ich stanowisko wobec prostytucji, wtedy okaze sie ze jestes szowinistą,
a uzywajac porownan miedzykulturowych, niczym nie roznisz sie w swoich osadach od tego jak ortodoksyjni muzulmanie traktuja swoje kobiety - oni tez dziela je na praworzadne wedle swoich kryteriow i dziwki, tym drugim odmawiajac szacunku, godnosci i prawa do swobodnego egzystowania
z jakiej perspektywy mam ci Hal powiedziec jeszcze, ze reprezentujesz niski poziom etyczny?
moze z perspektywy etyki konsenkwencjalistycznej?
w tym kontekscie doskonale ujal to Rambo
tacy jak ty robia z nich dziwki
pietnujac je i odmawiajac ludzkich praw,
traktujac wg z gory przyjetych zalozen (zupelnie jak naizsci zydów)
Pisać nie potrafisz po polsku!
Jeszcze nigdy nie przeczytałaś postu od "TEPA ŁYŻWĄ Z PIETRA WYZEI BU HA HA BU HA HA " ( cytat buraku ). Wasze towarzystwo przeszkadza wszystkim mieszkańcom Młodzieżowej i Radosnej.
Jeszcze nigdy nie miałaś do czynienia ze mną, ale teraz lepiej zawsze oglądaj się za siebie, bo nie znasz dnia ani godziny A., B., S., B. i reszta....
Jeszcze nigdy nie przeczytałaś postu od "TEPA ŁYŻWĄ Z PIETRA WYZEI BU HA HA BU HA HA " ( cytat buraku ). Wasze towarzystwo przeszkadza wszystkim mieszkańcom Młodzieżowej i Radosnej.
Jeszcze nigdy nie miałaś do czynienia ze mną, ale teraz lepiej zawsze oglądaj się za siebie, bo nie znasz dnia ani godziny A., B., S., B. i reszta....
ty co się podszywasz pod zhr - wróć do zerówki, bo dzieci na tym poziomie robią takie błędy bu ha ha.
Pościel wożą od lokalu ( szpora ) do lokalu (radosna), bo nie stać ich na parę kompletów czystej brudasy bu ha ha, słabo widocznie z ruchem w interesie bu ha ha...
A może HIV gratis? Bo za dopłatą 50 zł bu ha ha robią to bez gumki bu ha ha ale luksus bu ha ha....
Ciekawe czy zdążą wymyć brudne szpary zanim dobiegną z kluczami do bramki pomiędzy klientami bu ha ha ( swoją drogą zaczął podobać mi się ten zwrot bu ha ha...)
Czasami zamiast telewizji lepiej pooglądać nagrania z kamer bu ha ha, niezłe komedie się trafiają np. z tym taksówkarzem wspomnianym przez przedmówcę, a dziś ktoś sam sobie zamknął bramkę i nie mógł wyjść, więc skakał po śmietnikach przez płot bu ha ha, a gdy "ludzie z mafii" bu ha ha z " panem sutenerem " na czele (tak nazywa go B.- z resztą chwilowo przyjmująca na szporej) chcąc załatwiać interesy, musieli schować się za płotem przed radiowozem bu ha ha i rozjechali się dopiero po pół godzinie jak teren był czysty bu ha ha co z tymi ich pleaaaaaaacami?????? To był dopiero ubaw, szkoda że nas nie było.....
Pościel wożą od lokalu ( szpora ) do lokalu (radosna), bo nie stać ich na parę kompletów czystej brudasy bu ha ha, słabo widocznie z ruchem w interesie bu ha ha...
A może HIV gratis? Bo za dopłatą 50 zł bu ha ha robią to bez gumki bu ha ha ale luksus bu ha ha....
Ciekawe czy zdążą wymyć brudne szpary zanim dobiegną z kluczami do bramki pomiędzy klientami bu ha ha ( swoją drogą zaczął podobać mi się ten zwrot bu ha ha...)
Czasami zamiast telewizji lepiej pooglądać nagrania z kamer bu ha ha, niezłe komedie się trafiają np. z tym taksówkarzem wspomnianym przez przedmówcę, a dziś ktoś sam sobie zamknął bramkę i nie mógł wyjść, więc skakał po śmietnikach przez płot bu ha ha, a gdy "ludzie z mafii" bu ha ha z " panem sutenerem " na czele (tak nazywa go B.- z resztą chwilowo przyjmująca na szporej) chcąc załatwiać interesy, musieli schować się za płotem przed radiowozem bu ha ha i rozjechali się dopiero po pół godzinie jak teren był czysty bu ha ha co z tymi ich pleaaaaaaacami?????? To był dopiero ubaw, szkoda że nas nie było.....
Rozczulacie się nad jakąś ala agencją gdzie dziewczyny sprzedają swoje ciała :) Na mojej ulicy jest burdel i to męski ! Faceci płacą za seks z facetami , jest głośno , słychać pijackie burdy , rzucanie butelkami, trzaskanie drzwiami itp. Przyjeżdżają księża ( koloratkę ściągają w aucie ) i inne sławne osoby np. z tv :/ Tam robią sobie libacje , szaleją i piją a potem wracają do swojego życia . Czasami imprezy są całonocne , słychać jęki i wyzwiska . Gejowski burdel w środku miasta !!!
Bardzo to dziwne blokowanie....imiona w moim poście też, czyżby paliły się komuś d@py????? Z resztą nie jednemu psu Burek. Wcześniej żadne nazwy własne i imiona nikomu nie przeszkadzały! Same lafiryndy podają swoje imiona w ogłoszeniach, to żadna tajemnica. Podają ulicę i imię, na tym samym portalu...
NO TAK!!! NIE MA TO JAK WYKASOWAĆ POSTY!!!
NO TO MNIE TEŻ WYKASUJ ADMINIE! SKORO TAK CI/WAM PRZESZKADZAJĄ NASZE WYPOWIEDZI!!!
NIE LEPIEJ ZABLOKOWAĆ WĄTEK??? UCISZYĆ LUDZI! MYŚLAŁAM, ŻE CENZURA, TO BYŁA ZA KOMUNY! WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI ITP. TO WIDAĆ NIE NA TYM FORUM!!!
WSTYD! WSTYD! WSTYD! WRĘCZ ŻAŁOSNE!!!
NO TO MNIE TEŻ WYKASUJ ADMINIE! SKORO TAK CI/WAM PRZESZKADZAJĄ NASZE WYPOWIEDZI!!!
NIE LEPIEJ ZABLOKOWAĆ WĄTEK??? UCISZYĆ LUDZI! MYŚLAŁAM, ŻE CENZURA, TO BYŁA ZA KOMUNY! WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI ITP. TO WIDAĆ NIE NA TYM FORUM!!!
WSTYD! WSTYD! WSTYD! WRĘCZ ŻAŁOSNE!!!
Jak można udostępniać zdjęcia pornograficzne bez żadnej blokady niepełnoletnim! Na tym portalu w zakładce ogłoszenia towarzyskie od razu otwierają się zdjęcia gołych d@p!!!!!! To nie jest blokowane, tysiące gołych lafirynd oferuje płatny sex, a konkurencja-jureczka nie mógł pisać prawdy i wklejać zdjęć samochodów ( nawet bez tablic rejestr. ) Już tu więcej nie mam zamiaru o niczym dyskutować. Są skorumpowani!!!
Halewicz jak nie jesteś adminem to kim jesteś ???
Trolem ???
Czy Ci się nudzi???
W każdym wątku coś musisz nabazgrać !!!!!!!!!!!!!!
Nawet w dziale KOBIETA !!!!
Dziewczyna się pyta o celluit-kto odpisuje HALEWICZ!!!
Ps.Ciekawa jestem jak wyglądasz i czym jeździsz,jestem codziennie na Fikakowie to może się mijamy.
Trolem ???
Czy Ci się nudzi???
W każdym wątku coś musisz nabazgrać !!!!!!!!!!!!!!
Nawet w dziale KOBIETA !!!!
Dziewczyna się pyta o celluit-kto odpisuje HALEWICZ!!!
Ps.Ciekawa jestem jak wyglądasz i czym jeździsz,jestem codziennie na Fikakowie to może się mijamy.
Młynek to Halewicz potrafi rozkręcic!!!
Tylko czasem już się sam gubi w tym co pisze
a może to specjalnie robi ???
Ostatnio szukał panny na forum........ .............
Szkoda słów...........żal.........................
Mam wielką proźbę do Halewicza i przy okazji do Szalonego Kapelusznika
Proszę odpuście sobie dział KOBIETA I DZIECKO.
Tam Wasze durne uwagi naprawdę nie są potrzebne!!!
Tylko czasem już się sam gubi w tym co pisze
a może to specjalnie robi ???
Ostatnio szukał panny na forum........ .............
Szkoda słów...........żal.........................
Mam wielką proźbę do Halewicza i przy okazji do Szalonego Kapelusznika
Proszę odpuście sobie dział KOBIETA I DZIECKO.
Tam Wasze durne uwagi naprawdę nie są potrzebne!!!
a co robisz na Fikakowie, że tam codziennie bywasz? o_O Czym jeżdżę, ma dla Ciebie jakieś znaczenie?
Będę wchodzić gdzie chce, kiedy chce i jak chce - mało tego! będę pisać co chce, gdzie chce i w którym wątku chce. Pasjami będę śledzić wątki o cellulicie, bo nic tak mnie nie rozbawia, jak się damy naparzają. Damskie zapasy w kisielu lepsze od igrzysk.
Będę wchodzić gdzie chce, kiedy chce i jak chce - mało tego! będę pisać co chce, gdzie chce i w którym wątku chce. Pasjami będę śledzić wątki o cellulicie, bo nic tak mnie nie rozbawia, jak się damy naparzają. Damskie zapasy w kisielu lepsze od igrzysk.
Jak to powiadają uderz w stół a nożyce się odezwę........
Dobrze że ktoś miał w końcu ochotę zwrócić uwagę panu Adminowi tzn Halewiczowi.
Myślałam że dział kobieta i dziecko został utworzony po to by ludzie sobie pomagali i dzielili się doświadczeniami ale jak widać nawet tam musi być osobnik który potrafi jedną swoja wypowiedzią stoczyć temat wątku na dalszy plan.......już nikt nie patrzy jakie było pytanie tylko jak by tu dopiec Halewiczowi......
Pozdrawiam Wszystkich
Dobrze że ktoś miał w końcu ochotę zwrócić uwagę panu Adminowi tzn Halewiczowi.
Myślałam że dział kobieta i dziecko został utworzony po to by ludzie sobie pomagali i dzielili się doświadczeniami ale jak widać nawet tam musi być osobnik który potrafi jedną swoja wypowiedzią stoczyć temat wątku na dalszy plan.......już nikt nie patrzy jakie było pytanie tylko jak by tu dopiec Halewiczowi......
Pozdrawiam Wszystkich
Zhr zapewniam tu nikt nie walczy z panem Halewiczem,tylko każdy jest ciekaw jego reakcji............a jeśli chodzi o sam temat wątku to pewnie się już wszyscy przyzwyczaili,że pan Halewicz zawsze napisze coś prowokującego,coś co sprawi,że i tak wszyscy będą tylko na niego uwagę zwracać...........
Jak on to robi ???
Normalnie widać człowiek z charakterem.
Jak on to robi ???
Normalnie widać człowiek z charakterem.
Hal - nie martw się, nawet jak nie jesteś, to wszystko jeszcze przed Tobą! Dasz radę stary!! Przecież wciąż młody jesteś, przynajmniej duchem.
Fikakowo to chyba dobra lokalizacja na taki przybytek... dzielnica dobrze skomunikowana z róznymi czesciami Trojmiasta, otwarta na Kaszuby... nie wiem jak z konkurencją (co stary, dużo burdeli w okolicy?)... ale taki człowiek jak Ty, tak przedsiębiorczy, co zamienia wszystko czego się dotknie w złoto (w złocisze) na pewno da sobie radę.
a i pisz nam koniecznie relacje, jak idzie zakładanie nowej działalnosci gospodarczej.
Fikakowo to chyba dobra lokalizacja na taki przybytek... dzielnica dobrze skomunikowana z róznymi czesciami Trojmiasta, otwarta na Kaszuby... nie wiem jak z konkurencją (co stary, dużo burdeli w okolicy?)... ale taki człowiek jak Ty, tak przedsiębiorczy, co zamienia wszystko czego się dotknie w złoto (w złocisze) na pewno da sobie radę.
a i pisz nam koniecznie relacje, jak idzie zakładanie nowej działalnosci gospodarczej.
a w gazecie ostatnio widziałam ogłoszenie "masaż leczniczy prostaty". Tak pomiędzy: dojrzałą masażystką, rudą masażystką, rubensowską masażystką, śliczną masażystką i drobną masażystką.
Zaś panom pogardzającym prostytutkami powiem tyle: nie można pogardzać prostytutkami nie gardząc jednocześnie ich klientami, bo to klienci są "źródłem" tego wszystkiego.
Coś Pivo pisał na temat, że "dopóki rozkładają nogi... pies będzie jadł nawet jak nie jest głodny". Dobrym przykładem dokąd prowadzi takie rozumowanie są kraje arabskie, gdzie kobieta musi chodzić okutana od stóp do głów, żeby nie budzić męskich żądz, bo jeśli one się obudzą, to JEJ wina. Jako że mężczyzna nie odpowiada za swoje reakcje przecież.
Zaś panom pogardzającym prostytutkami powiem tyle: nie można pogardzać prostytutkami nie gardząc jednocześnie ich klientami, bo to klienci są "źródłem" tego wszystkiego.
Coś Pivo pisał na temat, że "dopóki rozkładają nogi... pies będzie jadł nawet jak nie jest głodny". Dobrym przykładem dokąd prowadzi takie rozumowanie są kraje arabskie, gdzie kobieta musi chodzić okutana od stóp do głów, żeby nie budzić męskich żądz, bo jeśli one się obudzą, to JEJ wina. Jako że mężczyzna nie odpowiada za swoje reakcje przecież.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
to ze czasem korzystam z szaletu miejskiego nie znaczy ze nim nie gardzę....,zasadniczo uważam iz takowe panny są potrzebne min.dla panów co nie potrafią inaczej ,nie mogą,nie są w stanie,zaspokoić swych popędów, lepiej niech da te 200 pln dziwce niźli zgwałci jakaś niewinna kobitę, zresztą większość tych kobit lubi takie życie sex dragi alkohol imprezy i jeszcze na tym zarabia, to jak praca piłkarza:]
gardzisz szaletami miejskimi? Serio? Fakt, bywa tam czasem nieco zawiesista atmosfera, ale moich odczuć względem szaletów i czynności wydalania w ogóle, nigdy nie rozpatrywałam w kategoriach pogardy.
Czy żigolakami też gardzisz?
Czy żigolakami też gardzisz?
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
nie wiem, co wy jestes tacy skorzy zeby oceniac zycie i zachowanie innych, do tego za wszelka cene dazycie do uogolnien i generalizacji, podcza gdy kazda jedna zyciowa historia (dziwki i jej kilenta) jest od siebie rozna
jak dla mnie kobieta moze handlowac swoim cialem, a facet moze kupowac ta usluge
nie oceniam ani kobiety, ani faceta - dopoki nikomu nie dziej sie krzywda, wolno im
pojeciem granicznym jest krzywda - spoleczenstwo powinno reagowac gdy komus dzieje sie krzywda, np kobieta jest zniewolona, zmuszana, itp - w tym problem czerpania korzysci z nierzadu (streczycielstwo jest slusznei penalizowane)
jak dla mnie kobieta moze handlowac swoim cialem, a facet moze kupowac ta usluge
nie oceniam ani kobiety, ani faceta - dopoki nikomu nie dziej sie krzywda, wolno im
pojeciem granicznym jest krzywda - spoleczenstwo powinno reagowac gdy komus dzieje sie krzywda, np kobieta jest zniewolona, zmuszana, itp - w tym problem czerpania korzysci z nierzadu (streczycielstwo jest slusznei penalizowane)
A moralność, etyka? Stosunek seksualny, jako akt miłości, z natury człowieka cywilizowanego jest akt intymnym, łączącym dwoje kochających się ludzi. Spłycenie go do zwierzęcego spółkowania dla zaspokojenia niskich popędów uwłacza istocie człowieka.
Argumenty typu: gdyby nie burdele, to by gwałcili, etc..są moim zdanie chybione. Jesteśmy ludźmi, odróżniamy dobro od zła, mamy uczucia wyższe, myślimy - to nas odróżnia od większości zwierząt.
Seks, jako taki, zawsze był określony rozwiązłością i rozpasaniem, bezrefleksyjnym zaspokajaniem instynktu/popędu.
Teraz, w okresie Wielkiego Postu, dobrze by było zastanowić się nad swoim życiem. Czego życzę prostytutkom z Radosnej i ich klientom - odrobiny refleksji na drogą życia.
Dokąd zmierzacie prostytutki i klienci? Quo vadis...?
Argumenty typu: gdyby nie burdele, to by gwałcili, etc..są moim zdanie chybione. Jesteśmy ludźmi, odróżniamy dobro od zła, mamy uczucia wyższe, myślimy - to nas odróżnia od większości zwierząt.
Seks, jako taki, zawsze był określony rozwiązłością i rozpasaniem, bezrefleksyjnym zaspokajaniem instynktu/popędu.
Teraz, w okresie Wielkiego Postu, dobrze by było zastanowić się nad swoim życiem. Czego życzę prostytutkom z Radosnej i ich klientom - odrobiny refleksji na drogą życia.
Dokąd zmierzacie prostytutki i klienci? Quo vadis...?
Bardzo często widzę nieatrakcyjnych mężczyzn i nieatrakcyjnymi (wizualnie) kobietami - Pivo, to nie jest argument.
Znam też małżeństwa (niesakramentalne), które zanim uzyskały prawomocne stwierdzenie nieważności ich poprzedniego małżeństwa, żyły w wstrzemięźliwości. Niemożliwe? A jednak...
Spróbuj coś zrobić dla własnego ducha i powstrzymaj się w okresie Wielkiego Postu od seksu (we wszelkim wydaniu) - dasz radę? Podołasz?
Znam też małżeństwa (niesakramentalne), które zanim uzyskały prawomocne stwierdzenie nieważności ich poprzedniego małżeństwa, żyły w wstrzemięźliwości. Niemożliwe? A jednak...
Spróbuj coś zrobić dla własnego ducha i powstrzymaj się w okresie Wielkiego Postu od seksu (we wszelkim wydaniu) - dasz radę? Podołasz?
@ Halewicz
na szczescie epoka stosów się skończyła
i chcesz sobie postowac, czy tam wielko postowac, to sobie postuj,
ale nic ci do tego, czy ktos w wielki piatek zje kebab albo wielkopostnym jego postanowieniem bedzie 40 razy odwiedzic burdel
nic ci do tego stary,
mozesz tylko mowic, nawolywac, stawiac siebie za wzor, ale nie przekraczaj granicy, w ktorej ingerujesz w sfere czyjejs wolnosci
na szczescie epoka stosów się skończyła
i chcesz sobie postowac, czy tam wielko postowac, to sobie postuj,
ale nic ci do tego, czy ktos w wielki piatek zje kebab albo wielkopostnym jego postanowieniem bedzie 40 razy odwiedzic burdel
nic ci do tego stary,
mozesz tylko mowic, nawolywac, stawiac siebie za wzor, ale nie przekraczaj granicy, w ktorej ingerujesz w sfere czyjejs wolnosci
utworzywszy Hal swój idealny świat wierząc w boga zapomniałeś o bliźnim, i czy on jest prostytutką czy Rumunką jest człowiekiem którego droga idzie w innym kierunku, ty nie jesteś katolikiem który współczuje i pomaga masz klapki na oczach po to by iść tylko w jednym kierunku nie myśląc tylko rzucać kamieniami we wszystkich co staną przed tobą i inaczej wyglądają i myślą.....
uważasz że jesteś niesamowity ale to co po tobie zostanie to te posty na tym forum, jesteś prowokantem a nie chrześcijaninem i pozdrowienia dla wszystkich którzy z tobą konwersują mądrze i intelektualnie aby podtrzymywać twoją wiarę w to że jesteś najwspanialszy....
uważasz że jesteś niesamowity ale to co po tobie zostanie to te posty na tym forum, jesteś prowokantem a nie chrześcijaninem i pozdrowienia dla wszystkich którzy z tobą konwersują mądrze i intelektualnie aby podtrzymywać twoją wiarę w to że jesteś najwspanialszy....
"utworzywszy Hal swój idealny świat wierząc w boga zapomniałeś o bliźnim"
nic dodac, nic ujac
...
choc Hal bedzie sie upieral, ze o bliznim pamieta... i najchetniej pewnie zamknalby go do jagiegos chrzesciajsnkiego obozu koncentracyjnego, ogrodzil drutami i kazal czytac biblie i poscici (wielko poscic) tak dlugo, az nie porzuci drogi grzechu i nie wroc na sciezke pana
co nie Hal?
stworzymy takie miejsca dla prostytutek i ich kilentow?
(oczywiscie cele separatki)
postawimy straznikow, modly co 4 godziny,
biczowania (hm... moze nie, dla niektorych to bedzie przyjemnosc)
zostanmy przy psalmach i modlach
nic dodac, nic ujac
...
choc Hal bedzie sie upieral, ze o bliznim pamieta... i najchetniej pewnie zamknalby go do jagiegos chrzesciajsnkiego obozu koncentracyjnego, ogrodzil drutami i kazal czytac biblie i poscici (wielko poscic) tak dlugo, az nie porzuci drogi grzechu i nie wroc na sciezke pana
co nie Hal?
stworzymy takie miejsca dla prostytutek i ich kilentow?
(oczywiscie cele separatki)
postawimy straznikow, modly co 4 godziny,
biczowania (hm... moze nie, dla niektorych to bedzie przyjemnosc)
zostanmy przy psalmach i modlach
@8 - bo nie jestem fanatykiem, więc nazywam rzeczy po imieniu. Mam swoje poglądy, trzymam się ich i nie zamierzam być miły i układny, bo tak wypada.
Nie uważam się za "niesamowitego" - i nie próbuj ze mną wchodzić w taką dyskusję. Jeśli ja uważam się za "niesamowitego", to Ty uważaj się za durnia - co Ty na to?
Nie uważam się za "niesamowitego" - i nie próbuj ze mną wchodzić w taką dyskusję. Jeśli ja uważam się za "niesamowitego", to Ty uważaj się za durnia - co Ty na to?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dure%C5%84
w to się gra a nie dyskutuje...
a z hipokrytą można wiele dyskutować bo...
http://www.slownik-online.pl/kopalinski/C863C2B41A556140C12565DF00689565.php
zawsze liże tam gdzie widzi zysk....
w to się gra a nie dyskutuje...
a z hipokrytą można wiele dyskutować bo...
http://www.slownik-online.pl/kopalinski/C863C2B41A556140C12565DF00689565.php
zawsze liże tam gdzie widzi zysk....
Koniec tematu!!!!!!!!!!
Wygraliśmy tę walkę!!!!!!!!!
Jednak trzeba jeździć do Gdańska na dziwki, na Radosnej już nie ma burdelu!!!!!!!!!!
Jesteśmy najskuteczniejsi w całym kraju, miesiąc i po sprawie!!!!!!!!!!BU HA HA BU HA HA BU HA HA BU HA HA BU HA HA BU HA HA BU HA HA
Pozdrawiamy zhr, konkurencję_jureczka, mamę_miłoszka, Halewicza, WildChickena i wszystkich, którzy nas wspierali:)
Wygraliśmy tę walkę!!!!!!!!!
Jednak trzeba jeździć do Gdańska na dziwki, na Radosnej już nie ma burdelu!!!!!!!!!!
Jesteśmy najskuteczniejsi w całym kraju, miesiąc i po sprawie!!!!!!!!!!BU HA HA BU HA HA BU HA HA BU HA HA BU HA HA BU HA HA BU HA HA
Pozdrawiamy zhr, konkurencję_jureczka, mamę_miłoszka, Halewicza, WildChickena i wszystkich, którzy nas wspierali:)
Zgadzam się z Tobą Halewicz.
Ale nie rozumiem kolesi, którzy płacą dwie stówki za godzinę "przyjemności" z taką szmatą wielorazowego użytku.
Jak one traktują klientów?! Poczytajcie opinie na ten temat na garso. Kolesie skarżą się, że panienki brzydkie, niedomyte, cuchnące fajami, łazienka nieposprzątana, zatkany s****zyk, brudna wanna, prześcieradła nie wymieniane po poprzednim kliencie...
Ich foty w ogłoszeniach są mocne podpracowane lub kradzione z innych stron zagr. Do tego panny robią przycinki na czasie - płacisz za godzinę, a po 40 min. zrobią swoje a Ty won do domu, bo z a drzwiami czeka już kolejny klient. Czasem w ogóle robią łachę, że cie obsłużą, mówiąc że im się nie chce, są zmęczone, pracują "na akord".
Widać w tym zawodzie zapomniano już o regule "klient nasz pan".
Ale nie rozumiem kolesi, którzy płacą dwie stówki za godzinę "przyjemności" z taką szmatą wielorazowego użytku.
Jak one traktują klientów?! Poczytajcie opinie na ten temat na garso. Kolesie skarżą się, że panienki brzydkie, niedomyte, cuchnące fajami, łazienka nieposprzątana, zatkany s****zyk, brudna wanna, prześcieradła nie wymieniane po poprzednim kliencie...
Ich foty w ogłoszeniach są mocne podpracowane lub kradzione z innych stron zagr. Do tego panny robią przycinki na czasie - płacisz za godzinę, a po 40 min. zrobią swoje a Ty won do domu, bo z a drzwiami czeka już kolejny klient. Czasem w ogóle robią łachę, że cie obsłużą, mówiąc że im się nie chce, są zmęczone, pracują "na akord".
Widać w tym zawodzie zapomniano już o regule "klient nasz pan".
Musiałbym chyba się szaleju naćpać, aby pójść do burdelu i zapłacić 200zł jakiejś niedomytej i śmierdzącej tufcie za seks o_O
W głowie mi się to nie mieści, jak można iść do brudnego łóżka z lafiryndą, która parę minut wcześniej obcowała z równie brudnym i zawszonym śmierdzielem. Przecież to jest obrzydliwe...
A potem taki wraca do domu, całuje żonę i dzieci @_@
W głowie mi się to nie mieści, jak można iść do brudnego łóżka z lafiryndą, która parę minut wcześniej obcowała z równie brudnym i zawszonym śmierdzielem. Przecież to jest obrzydliwe...
A potem taki wraca do domu, całuje żonę i dzieci @_@
Tego typu przybytki, o ile w ogóle, powinny być w ściśle wyznaczonych dzielnicach miasta (vide Hamburg), podlegać rygorystycznej kontroli epidemiologicznej i sanitarnej, a "panie" świadczące usługi seksualne musiałyby legitymować się aktualnymi zaświadczeniami o stanie zdrowia - jeśli już rozmawiamy o legalizacji burdeli.
@udawany zhr - mój łeb jest we właściwym miejscu, możecie tufty być tego pewne.
Co do "r******ia pań za 30zł", to swego czasu Stefan Kisielewski powiedział, że lubi wszystkie kobiety ale sypia tylko z tymi, z którymi jest o czym porozmawiać przed i po. Rozumiesz jedna z drugą przesłanie?
Powiedz mi tępa tufto, o czym miałbym z wami rozmawiać? Nawet o d*pie Maryni nie warto, bo niewiele macie do powiedzenia.
Frajerstwem jest płacić za coś, co można dostać za darmo.
Co do "r******ia pań za 30zł", to swego czasu Stefan Kisielewski powiedział, że lubi wszystkie kobiety ale sypia tylko z tymi, z którymi jest o czym porozmawiać przed i po. Rozumiesz jedna z drugą przesłanie?
Powiedz mi tępa tufto, o czym miałbym z wami rozmawiać? Nawet o d*pie Maryni nie warto, bo niewiele macie do powiedzenia.
Frajerstwem jest płacić za coś, co można dostać za darmo.