Widok

Pruszcz Gdanski walczy z dziwkami i ich klientela!

W Pruszczu Gdanskim, przy ul. Radosnej sutener wynajal mieszkanie w szeregowcu, sprowadzil dziwki, narkotyki i szemrane towarzystwo. Policja nie reaguje na wezwania!
Mieszkancy dostaja pogrozki, od niejakiego Pana J., ktory doskonale znany jest pruszczanskiej policji.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4
a ja lubie te lafiryndy............... ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
aha i jeszcze jedno...technikę milieu kojarzysz? Nie. No widzisz, trzeba było nie uciekać ze szkoły.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tego typu miejsca kojarzą mi się z brudem - stąd opis.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
sugestia wynika z Twojego bardzo sugestywnego opisu

zastanawiam sie skad u Ciebie taka widza

skoro nie byles, to moze fantazjujesz o tym miejscu

co na to Pani Halewiczowa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mieszkańcy Moreny walczą z salonem masażu Paradise
przeczytajcie watek: "Salon mazazu erotycznego zamiast solarium":

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Oczywiście że nie byłem - skąd w ogóle taka sugestia? o_O
byłeś Hal, ze znasz tak dokładnie obraz pruszczańskiego przybytku?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tu się odzywają tanie, literalnie, tufty z pruszczańskiego, śmierdzącego tanim piwskiem i szlugami burdelu. Czegóż od nich oczekiwać? Elokwencji?? o_O
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jest takie powiedzenie uderz w stół, a nożyce się odezwą, te brudne panienki są aż tak wrażliwe? może się przedstawią? łatwiej jest zarabiać im w ten sposób niż pójść do normalnej pracy. Ciekawe czy ich rodziny o tym wiedzą. Przerażające są te laski.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Naprawdę masz człowieku jakąś obsesję na moim punkcie - to faktycznie się leczy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja też nietknałbym cie nawet patykiem Halewicz. Nawet przez rękawiczki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
W tzw. "realu" nie dotknąłbym was nawet patykiem. Nie ta liga, brudne tufty.
powiedz kto ci daje za darmo halewicz ty buraku ty jestes mądry na forum bo w realu to ty frajer wydymany
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
@udawany zhr - mój łeb jest we właściwym miejscu, możecie tufty być tego pewne.

Co do "r******ia pań za 30zł", to swego czasu Stefan Kisielewski powiedział, że lubi wszystkie kobiety ale sypia tylko z tymi, z którymi jest o czym porozmawiać przed i po. Rozumiesz jedna z drugą przesłanie?

Powiedz mi tępa tufto, o czym miałbym z wami rozmawiać? Nawet o d*pie Maryni nie warto, bo niewiele macie do powiedzenia.

Frajerstwem jest płacić za coś, co można dostać za darmo.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
@~taka jedna co tu bywała - nooo a jak!!! wiosna, panie sierżancie!!! ^^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
i znów się ktoś podszywa pod zhr
dziwki i sutener nie mają .... w ogóle nic nie maja , nawet mózgu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Halewicz, wiosenne zmiany??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tego typu przybytki, o ile w ogóle, powinny być w ściśle wyznaczonych dzielnicach miasta (vide Hamburg), podlegać rygorystycznej kontroli epidemiologicznej i sanitarnej, a "panie" świadczące usługi seksualne musiałyby legitymować się aktualnymi zaświadczeniami o stanie zdrowia - jeśli już rozmawiamy o legalizacji burdeli.
Pomyślcie jak się czują ludzie, którzy w jednym domu mieszkają z takimi flądrami. Mają świadomość, że np. za tę samą klamkę od drzwi wejściowych co oni lub ich dzieci łapie też taka niedomyta lafirynda, która tego dnia obsługiwała różnych kolesi. Kto wie jakie choróbska toto może roznosić. Tfu ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Musiałbym chyba się szaleju naćpać, aby pójść do burdelu i zapłacić 200zł jakiejś niedomytej i śmierdzącej tufcie za seks o_O
W głowie mi się to nie mieści, jak można iść do brudnego łóżka z lafiryndą, która parę minut wcześniej obcowała z równie brudnym i zawszonym śmierdzielem. Przecież to jest obrzydliwe...
A potem taki wraca do domu, całuje żonę i dzieci @_@

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (352 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (792 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Kawa czy Herbata - rano (225 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry