Widok

Prywatny żłobek lub punkt opieki Gdynia gdzie można zostawić dziecko na godziny bez podpisywania umowy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuję takiego miejsca najlepiej okolice Dąbrowy
image
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tego co się orientuję to w każdym złobku jest taka możliwość. Ale umowę i tak i tak trzeba podpisać. Np. w Królestwie Maciusia (ale to Oksywie) było można wykupić pakiety godzinowe (np. na 10/20/30/40 godzin), no i zostawiasz dziecko wtedy kiedy Ci pasuje.
image
image
chodzi pewnie nie tyle o umowę, co o wpisowe;)
Chodzi o to, żeby można było zostawić dziecko w przypadku kiedy się musi coś załatwić i nie będzie to regularne przyprowadzanie.
image
image

image
to musisz sobie podzwonić po prostu
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bimka dzięki wiem że mogę podzwonić ale może są tu mamy które korzystają z takiej formy opieki.
image
image

image
Przepraszam, że się wtrącę, ale może lepiej zapoznać mamę na wychowawczym ( najlepiej z dzidzią w wieku Twojej:), która od czasu do czasu zgodzi się przypilnować szkraba-można się z taką mamą zawsze przecież zdzwonić wcześniej i ustalić czas i dzień wizyty:)
wydaje mi się że galeria malucha w centrum, ale nie jestem pewna :)
Ja bym w Galerii Malucha nie zostawila, Panie tam nie zajmuja sie dzieckiem tylko od czasu do czasu zajrza do pokoju w ktorym sie bawi, wolalabym miejsce gdzie bedzie mialo opieke.
Albo chociaz gdzie bedzie ciagle na oku a nie w innym pomieszczeniu.
W Tikirumie na Fikakowie.
imageimage
na placu zabaw może, albo u sąsiada, może pod sklepem przywiąż aby nie uciekło przypadkiem, co za rodzice!! a kto poniesie odpowiedzialność za Twoje dziecko jeśli coś mu sie stanie w takiej przechowalni? wtedy są pretensje i płacz,a co z Twoim dzieckiem ? jego psychiką jak ma się czuć podrzucane od czasu do czasu gdzieś bo mamusia ma wizytę u kosmetyczki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Pepsi piszesz poważnie? bo aż mi się nie chce wierzyć :)
Czyli co mamusia nie może iść do tej przysłowiowej kosmetyczki? a tak na serio to są różne sprawy które trzeba załatwić i nie można ciągać wszędzie ze sobą dziecka.
image
Hahhahahah pepsi ale mnie rozbawiłaś :D Uśmiałam się jak nic :D Wpis roku :D Faktycznie dziecko będzie miało taką traumę, że odbije się to na nim do końca życia jak zostanie raz w tygodniu na dwie godziny z innymi dziećmi buahahahhaha :D To co dopiero jak dziecko chodzi do żłobka lub do przedszkola to dopiero masakra :O Rozbawiłaś mnie nie masz o niczym pojęcia a zabierasz głos :P
image
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki dziewczyny za namiary szukam dla koleżanki która nie ma żadnej pomocy innej osoby i potrzebuje np skorzystać z wizyty u ginekologa.

P.s pepsi koleżanka akurat z kosmetyczki i fryzjera nie korzysta...
image
image

image
jeszcze chyba makaraka na dabrowie
Polecam Swietlica OK, swietlica w Kosakowie, przesympatyczna p. Danka, która opiekowała się moją małą :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

księgowa?? czy warto? (45 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (20 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (176 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

do góry