Widok
Bardzo polecam prezentację Pani Magdy!!! Profesjonalnie, sympatycznie i konkretnie. Pomogła w formalnościach, doradziła przy wyborze oferty i dodała prezenty jak torba, cookidoo i niespodzianka. Po zakupie inspiruje nowościami, przepisami i podpowiada co nowego oferuje Thermomix. Jestem bardzo zadowolona!!!
Potwierdzam, Pani Magdalena to profesjonalistka w pełnym tego słowa znaczeniu . Byłam pod ogromnym wrażeniem możliwości samego TM jak i formy prezentacji . Szybka wysyłka, raty zero %, i przede wszystkim osoba, która potrafi pokazać jak w pełni korzystać . Jestem zachwycona, polecam Panią Madzię 798-785-308
Ja rowniez polecam serdecznie pania Magde (tel. 798 785 308) prezentacja super dostosowana pod dana osobe i jej wymagania kulinarne, przesympatyczna atmosfera na prezentacji, Pani Magda odpowiada na kazde najtrudniejsze pytanie dotyczace sprzetu i jego mozliwosci. nie czulam jakiejs strasznej potrzeby posiadania tego sprzetu ale od kiedy kupilam go od Pani Magdy nie jestem nawet w stanie sie z nim rozstac zwlaszcza ze mam w domu malego niejadka ktory teraz sam wybiera sobie w aplikacji dania ktore chcialby zjesc i do tego chetnie sam chce sobie przegotowywac dania (z moja niewielka pomoca) jestem po prostu zachwycona a Pani Magda jest prze fantastyczna potrafi rozwiac wszelkie watpliwosci i niejasnosci. Polecam Polecam i jeszcze raz Polecam kontakt z Pania Magda
Ostatnio mielismy prezentacje u pani Magdy nr tel 798-785-308. Ogolnie rzadko kogos polecam ale tym razem zrobie wyjątek. Dzwonisz , umawiasz prezentacje, ustalasz menu. Pani Magda wszytko ci opowie i pokaże co i jak robic. Otrzymaliśmy też dodatkowe prezenty. Po prezentacji jeszcze zadzwoniła i upewniła się czy wszytko ok. Naprawdę polecam Thermomix I Panią Magde.
Skorzystałam u Pani Magdy i jestem zachwycona - kontakt pod nr tel. 798785308 Pokaz z gotowaniem to nie tylko zwykłe pokazanie możliwości sprzętu, to wspaniałe wydarzenie riwarzyskie. Przepyszne dania obiadowe, deser, napoje wzmacniające, drinki i przemiła atmosfera gwarantowane! Byliśmy mile zaskoczeni. To nie była chęć wciśnięcia sprzętu tylko widać było pełne zaangażowanie, pasję do gotowania i autentyczną miłość do pracy z Thermomixem. To obecnie rzadki widok. Polecam przedstawicielkę z czystym sumieniem. Pani Magdalena na długo pozostanie w naszej pamięci- do tego jest zawsze pomocna i udziela wszelkich porad