Widok

Przedszkola Ujeścisko - proszę o opinię

Ujeścisko Pogodne Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Proszę o opinie rodziców których dzieci uczęszczają do przedszkoli:
-Morskiego,
-Parafialnego przedszkola przy Kościele Benedykty,
-Cogito,
-Słoneczna Kraina,
-Mali Przyjaciele.
Będę bardzo wdzięczna za każdą opinię.
image[/url]
image[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nie ma dzieci w przedszkolach? :)
image[/url]
image[/url]
Przedszkole Słoneczna Kraina - w mojej opinii bardzo dobre przedszkole. Od września zostanie przekształcone w publiczne. Na trójmiasto.pl był o tym artykuł. Jedna moja Córka chodziła tam 3 lata a tera 2 zaczęła uczęszczać. Chwalę sobie za własną kuchnię oraz plac zabaw na terenie. Była mała rotacja w przedszkolu ale teraz Panie są już mam nadzieję na stałe

Pozdrawiam Serdecznie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracowałam w przedszkolu przy Kościele - z Kościołem miał niewiele wspólnego prócz wynajmu sal.
Szefowa tego przedszkola to wspaniała, cudowna kobieta o wielkim sercu - nie wiem jak reszta załogi, bo się pewnie pozmieniała, ale pracowało mi się tam bardzo dobrze, chociaż krótko. Dzieci były traktowane indywidualnie, z szacunkiem i wciąż czymś zajmowane.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Czy posiadanie dzieci jest warte zmiany stylu życia? Czy wychowywanie dzieci jest przyjemne? (47 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad urodzeniem dziecka, więc chciałem zapytać. Właśnie...

Jaki wozek wybrac? (78 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

krem na rozstępy-JAKI NAJLEPSZY??? (38 odpowiedzi)

tak jak w temacie.jaki polecacie krem na rozstępy?? jestem w pierwszych tygodniach ciąży ,ale...

do góry