Widok

Przedszkole "Cahtka Puchatka" Gdańsk Chełm, ul.Reformacka

Chełm Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wiecie może coś na temat tego przedszkola ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sorki za literówkę.
moj syn chodził do Chatki ale na Kowalach - nic zlego powiedziec nie mogę , chętnie chodził :-) tylko u nas warunki lokalowe były niebardzo. Wiem , że na Chelmie lokalowo jest duzo lepiej.
Włascicielka mila i rzeczowa i zawsze szla na rękę jeśli się o cos poprosiło. Ja miło wspominam.
A jak z posiłkami? Dzwoniłam i cena na obiad+podwieczorek 8,5zł.. To chyba troszkę dużo ?
jakiś czas temu posilki byly OK , co prawda catering ale calkiem dobry- a co do ceny to niestety tak wychodzi wszędzie w prywatnych przedszkolach .... w ostatnim placilam 10 zł/ dziennie za 3 posilki . Ostatnio chodzil syn do przedszkola językowo-sportowego w Kowalach " Moje Przedszkole " i tez mogę śmialo polecić .
Sąsiadki córka tam chodzi. Wygląda na zadowoloną.
Narzeka tylko na brak miejsca do zabawy dla dzieciaków. Wędrują na pobliskie place zabaw. Czesne wysokie + ciągle jakieś dodatkowe wydatki.

Mogę się jej jeszcze podpytać :-)
www.naszekobiece.fora.pl
czesne wysokie nie jest bo tam gdzie przepisalam syna bylo jeszcze drożej :-(
Koszt to 500zł+ 8,5zł dziennie za posiłki.

Pani z którą rozmawiałam mówiła, że 500zł to całkowity koszt (+posiłki), jutro pójdę porozmawiać i dowiem się co i jak ;-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wózek waszym zdaniem jest najlepszy? (97 odpowiedzi)

Oczywiscie tak jak w tytule, spodziewam sie dzidziusia i jak to kazda mama rozgladam sie za...

Przykurcz volkmanna (3 odpowiedzi)

Witam, czy miał ktoś problem z tego typu schorzeniem u 5-letniego dziecka i może się wypowiedzieć...

nnt. panele w całym mieszkaniu - przedpokój i kuchnia? (16 odpowiedzi)

dziewczyny - zastanawiam się nad położeniem paneli wszędzie poza łazienką. Głównie dlatego że...

do góry