Widok

Przedszkole Kokoszki koło bloków- opinie

Czy któras z was ma dziecko w tamtym przedszkolu albo miała?
jakie są wasze opinie na jego temat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wprawdzie jestem tatą;-)
Moje dziecko chodziło tam 3 lata, super przedszkole. Poleciłem moim znajomym, ich córeczka chodzi już drugi rok i też są zadowoleni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
dzięki tato :-) napisz prosze jeszcze jakie tam mają zajęcia dodatkowe, jak jedzonko, czy opieka jest ok, jaki plac zabaw.
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
A o które przedszkole pytasz? Bo są dwa - miejskie i prywatne ;)
wow, nawet nie wiedziałam! miejskie jest koło bloków. jest to ulica Fundamenotwa chyba. A gdzie jest prywatne?
Prywatne jest z tylu za panstwowym, miedzy blokami, z boku Pani Walewskiej. Jestem ciekawa opinii, podbijam!
I jak z dostepnoscia miejsc?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
hopppppp!!!
Opieka chyba nawet do 18-stej, więc spoko. Jedzonko zawsze było ok, sporo festynów (oczywiście angażują się też rodzice), nagrody i dyplomy na koniec roku. Logopeda na miejscu, plac zabaw wystarczający i z dala od zgiełku miasta. Oczywiście piszę o tym państwowym nie tym przy warsztacie samochodowym;-)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy ktoś dał by jakąś informację na temat tego przedszkola prywatnego na kokoszkach bardzo mi na tym zależy
Moja córka chodziła tam jakis czas i niestety nie wyobrażalam sobie dalszej wspolpracy. Wszystkie zajecia typu angielski czy rytmika odbywaly sie nie wczesaniej niz 16. Kiedy dzieciaczki szly juz do domu:/
Przedszkole Start.. Byłam tam dziś na spotkaniu z Panią dyrektor. (spotkanie niby umówione bo dzwoniłam wcześniej że będę). Ogólnie mogę napisać że to nie do pomyślenia aby osoba z takim podejściem prowadziła placówkę opiekująca się najmłodszymi. Już od samego wejścia czuć było negatywne podejście. Na pytania otrzymywałam zdawkowe odpowiedzi. Ogólnie Pani stwierdziła że to nie czas i miejsce od takie spotkanie. Dlaczego? Bo przyszłam z synem!! Wszedł sobie do sali i wziął zabawkę co wyraźnie jej się nie spodobało. Pani stwierdziła że nie znamy się na tyle żeby tak to spotkanie mogło wyglądać! Dziecko brać na wizytę w przedszkolu? Kto by pomyślał! Jest to możliwe tylko w momencie podpisywania umowy.. Nie wyobrażam sobie posłać syna do przedszkola gdzie Pani dyrektor ma takie podejście..
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
proponuje podjechać na karczemki do nowego przedszkola i żłobka o 100 zł droższe ale będziesz zadowolona, pisałam w wątku poniżej o nim.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki za informację sprawdzę :-) a jak to przedszkole się nazywa? Jakaś stronka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tj nowe przedszkole, nie ma strony www właścicielka wiem ze prowadzi przedszkole w Straszynie. Możesz podjechać i zapytać ul. Kalinowa widziałam ostatnio ogłoszenie że mają ostatnie wolne miejsca na kolejny rok.
Dzięki. :-)
a moje dziecko tam chodzi i niestety nie mam narazie innej opcji,wiec ciagle urzeram sie z paniami nauczycielkami.Bo moje dziecko jest zbyt zywe i im przeszkadza.Zbyt duza rotacja nauczycielek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opcji jest na pewno dużo i nie trzeba użerać się z Paniami nauczycielkami. Wynika z tego, że odpowiada to miejsce, tylko jest pytanie czy dziecko jest żywe czy niegrzeczne?. Moje dziecko chodziło również do tego przedszkola i wszystko było dobrze. Pozdrawiam
przedszkole koło bloków
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi o przedszkole Start - masakra, w ciągu roku 8 wychowawczyń, wciąż się zmieniają, niem ma budowania więzi, rzadko też wychodzą na podwórko. Pani dyrektor jest najmądrzejsza i twierdzi, że nic się nie dzieje. Po zmianie przedszkola dziecko dużo szybciej się rozwija, uczy i chętniej chodzi do przedszkola. Jeśli ktoś nie ma wyjścia - trudno, ale mam porównanie i naprawdę nie jest to dobra opcja.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dlaczego w przedszkolu Muzyczny Start tak często zmieniają sie nauczycielki?ostrnio odeszly az2!!!z grupy maluszkow,czy tam się dzieje cos złego??
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0