Widok

Przedszkole Kolorowy Domek opinie...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam jakiegoś sprawdzonego przedszkola dla córki która ma 2 latka w okolicach Kowal. W skrawku Nieba niestety nie ma już miejsca. Znalazłam Kolorowy Domek na ul. Niepołomickiej czy macie jakieś doświadczenia??? Będę wdzięczna za każdą opinię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli polecacie jakieś inne przedszkole dla 2 latka w okolicach Kowal to również będę wdzięczna.
wiesz mój synek chodziła tam jak miał 2latka i 8mieś, chodził ok 2miesiecy (miał kłopoty z adaptacją, a ja i tak byłąm w domku z córą więc zrezygnowaliśmy ostatecznie). Początkowo byłam zadowolona, właścicielka bardzo miła, otwarta i życzliwa. Bardzo się starała żeby kuba się zaaklimatyzował. Ale dziś z perspektywy (kuba ma teraz 4 lata i chodzi gdzie indziej) stwierdzam, że było byle jak - pani w starszej grupie moim zdaniem nie byłą juz taka miła i otwarta (potrafiła np. powiedzieć "ja tam żadnych majtek zmieniać nie będę, wiadomo to małe dzieci, wpadki się zdarzają...), poza tym największy minus to to, że puszczano bajki w tv w trakcie drzemek (nie miałam pojęcia o tym zapisując dziecko, kuba mi sam opowiedział. Poza tym moim zdaniem dość tam ciasno. I pamiętaj o tym, że to nie przedszkole tylko punkt przedszkolny, a to jednak różnica.
Na plus jest duży ogród i wspomniana pani właścicielka, która była wtedy także opiekunką.

Ostatecznie moje dzieciaki chodzą do Horyzoncika / kubuś do przedszkola, kinia do żłobka i jestem bardzo zadowolona. Polecam.
Dzięki fiolka. Może jeszcze jakieś opinie??
Młoda Mamo, z czystym sumieniem polecam CET na Gruszkowej.
CET jak najbardziej, ale od 3 r.ż a mała ma 2 latka.

Polecam Skrawek Nieba, jast super!

Z czystym sumieniem polecam Bajkowy Domek na Wieżyckiej. Moi chłopcy obaj tam chodzili i nie miałam zastrzeżeń. Najmlodsza grupa była "żłobkowa". Nowy budynek, duży ogród i bardzo kochane wychowawczynie. Szkoda było się rozstawać...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

Dobry ortodonta (30 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

do góry