Widok

Przedszkole Rezydencja Malucha

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was posyła swoje dziecko do tego przedszkola. Proszę o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trochę czasu minęło od zapytania, ale może moja opinia pomoże innym mamom ( sama pamiętam jak szukałam takich informacji). Moim zdanie przedszkole jest rewelacyjne, panie bardzo miłe i lubiane przez moje dziecko, zwłaszcza wychowawczyni grupy I. Posiłki są ok, zajęcia dodatkowe tańce, karate, jęz. angielski. Raz w miesiącu występ teatrzyku, wypady typu: wizyta u pielęgniarki, na poczcie itp. Jednak najważniejszą rekomendacją jest zadowolenie mojej córeczki. Zdecydowanie polecam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakie nowe opinie? prosze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola od roku i nie zamieniłabym go na inne za nic na świecie . Panie przedszkolanki bardzo miłe i kochane przez dzieciaki ,nigdy nie było żadnych zaniedbań co do mojego synka, idzie do przedszkola z uśmiechem na twarzy :) polecam z ręka na sercu ;) ps. Pamietam jak sie bałam gdy szedł pierwszy raz a pózniej cieżko było go do domu zabrać :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rumia

Formeli 17 (70 odpowiedzi)

Rumia jest integralną częścią małego Trójmiasta Kaszubskiego, od lat jednym z najważniejszych...

Osiedle Archipelag (10 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

do góry