Widok

Przedszkole Siódme Niebo już działa

Kosakowo Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam Wszystkich rodziców chcących zapisac dziecko do Przedszkola, w którym dziecko będzie czuło się jak w domu mając wspaniałą i wielbiącą dzieci kadrę pedagogiczną. Kadra pedagogiczna odgrywa ważną rolę w życiu Placówki, ponieważ dzięki dobrze dobranym osobom dziecko chętnie przychodzi do przedszkola, uczy się i bawi. Mottem jakim kieruje się cała kadra pedagogiczna jest:

Dzieciom daj, wszystko to, co najlepsze w Tobie.

Wiarę daj, dobry los, prawdę w każdym słowie.

Dzieci przytul mocno i niech radośnie rosną nam.

Dzieci strzeż, chroń od łez, daj co możesz dać

Przedszkole mieści się w Kosakowie ul. Krasickiego 14. Posiada dwie przestronne sale dostosowane w pełni dla potrzeb dzieci w wieku przedszkolnym. Na terenie Przedszkola znajduje się akwarium z rybkami, o które dbają nasi podopieczni. Przedszkole wyposażone jest w Plac zabaw znajdujący się w ogródzie, który jest wspaniałym miejscem relaksu i zabaw na świeżym powietrzu. Z ogrodu rozpościera się widok na pola uprawne, które są wspaniałym miejscem do zgłębiania wiedzy przyrodniczej
Serdecznie zapraszam na stronę www "Siódmego Nieba " jak i również do spotkania osobistego w celu zapoznania się z ofertą przedszkola, kadrą i właścicielem Placówki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Dagmaro życzę powodzenia!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pani Dagmaro spełnienia marzeń...bo żeby Pani się powiodło potrzebny jest prawdziwy cud ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a dlaczego cud? Wystarczy tylko dobra kadra i chęc działania i oddanie się należycie swojej pracy oraz ciągłe pogłębienie wiedzy na temat nowych możliwości rozwojowych przedszkoli.
Potrzebne są również chęci rodziców do współdziałania z Placówką w celach wychowawczych naszych podopiecznych. A o to się nie martwię bo rodzice są zaangażowani w pełni i bardzo prężnie działają.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jak sobie rdzicie z siwymi włosami? (8 odpowiedzi)

Jestem brunetką i niestety mam już sporo siwych włosów...mam już dosć częstego farbowania.. po 3...

powiedzcie, że jeszcze będzie lepiej... (23 odpowiedzi)

Moje trzymiesięczne niemowlę właśnie skończyło płakać po ponad pół godzinie...Ono jest chore, ja...

poszukiwany dobry ortopeda (18 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

do góry