Widok

Przedszkole nr 24 w Gdyni, ul. Korczaka 22

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy są jakieś mamy na forum, których dzieciaczki tam chodzą? Co sądzicie o tym przedszkolu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
MOJA CORKA CHODZi tam drugi rok, ogolnie ok, z dyrektorka zawsze mozna sie dogadac mila kobieta, jesli chcesz wiedziec wiecej daj znac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję. U Pani dyrektorki byłam już, wydaje się sympatyczna i logiczna, ajak panie przedszkolanki oceniasz? I wyżywienie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
z yzywieniem byl problem bo ze wzgledu na remont mieli catering ale od 1 marca juz normalnie gotuja - ja generalnie nie narzekam, a co do Pań pewnie sa rozne ale u mojej corki jest ok, sama jestem nauczycielka i nie mam wiekszych zastrzezen
dziękuję, zamierzam zapisać tam mojego smyka. Oczywiście jeszcze kwestia tego czy się dostanie:) Pozdrawiam
Ja chciałabym dowiedzieć się więcej o tym przedszkolu. Nie mają strony internetowej, więc nawet nie wiem jak wyposażone są sale po remoncie. Która Pani teraz przejmie trzylatków? Czy dzieci są przytulane czy tresowane?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
sa dwie gruoy 5 latkow, przedszkole ok moja corka w tym roku konczy przedszkole sama jestem nauczyciuelka i nie narzekam
lenka, a panie które teraz oddają 5-latków są bardzo fane, czy przeciętne?
u nas sa dwie mlode dziewczyny, generalnie ja jako nauczyciel i matka nie mam do nich wiekszych zastrzezen
Witam, czy ktoś z Państwa orientuje się, ile wynosi opłata miesięczna za pobyt w przedszkolu i stawka dzienna za wyżywienie? (na rok 2014/2015)

Z góry dziękuję za informację.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

do góry