Widok

Przedszkole pod wesołą chmurką Gdańsk - prosze o opinie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Może są tu mamy, których dzieci chodzą albo chodziły do tego przedszkola, jakie są Wasze opinie na jego temat?

Będę wdzięczna za każdą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam
Może jednak jest tu jakaś mama, która ma malucha w tym przedszkolu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja znam mamę, która ma dziecko w tym przedszkolu i uważam, że jest to najlepsze przedszkole w Gdańsku. Niestety dostać się tam bez znajomości graniczy z cudem.
Ja mam tam dwoje dzieci. Przedszkole rewelacyjne, 5 godz dziennie angielski lub niemiecki w codziennych sytuacjach, pyszne, zdrowe jedzonko z własnej kuchni no i bardzo duży plac zabaw.
Nie zamieniłabym tego przedszkola na żadne inne. POLECAM z czystym sumieniem.
Na taką opinię czekałam ;) a czy rzeczywiście ten angielski coś daje takim maluszkom?
Oczywiscie ze daje, wlasnie w tym wieku najbardziej bo dzieci ucza sie blyskawicznie i potem jezyk obcy jest dla nich naturalnie latwym drugim jezykiem
Wiem, że dzieci najłatwiej uczą się języków. Widzę to po moim synku, ale chciałam wiedzieć jakie są efekty nauki akurat w tym przedszkolu ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

do góry