Widok
Przedszkole publiczne a koszty?
Witam. Chciałabym przepisać mojego 4-latka z niepublicznego przedszkola do publicznego i nie mogę znaleźć nigdzie konkretnie jaki jest obecnie koszt takiego publicznego przedszkola. Tzn. wiem, że od 8 do 13 za darmo, a potem 1 zł za godzine, plus wyżywienie ok 6 zł i na radę rodziców ok 50 zł. A co z zajęciami dodatkowymi?płatne są? Czy naprawdę koszt przebywania dziecka od godz 8 do 16 z pełnym wyżywieniem to wychodzi tylko 250 zł?? Kto może mi powiedzieć z własnego doświadczenia? BYłabym wdzięczna za pomoc
Wow. To zatrzymałam się w czasie z lat 2009-2011, kiedy moja córka chodziła do przedszkola publicznego. Wtedy płaciłam ok 500zł miesięcznie! Jestem zaskoczona, że jest teraz tak tanio, i nie dziwię się dlaczego tak się ludzie biją o miejsca...
A czy orientuje się ktoś jak to jest z zaświadczeniem o zatrudnieniu? Jeśli jestem na urlopie wychowawczym do końca sierpnia i od września wracałabym do pracy, to pozwolą mi donieść we wrześniu zaświadczenie, że już pracuję?
A czy orientuje się ktoś jak to jest z zaświadczeniem o zatrudnieniu? Jeśli jestem na urlopie wychowawczym do końca sierpnia i od września wracałabym do pracy, to pozwolą mi donieść we wrześniu zaświadczenie, że już pracuję?