Widok

Przedszkole 'stokrotka" na Arkońskiej na Przymorzu

Czy moze ktos sie moze podzielic opinia na temat tego przedszkola?Jakie jest czesne? jaka atmosfera tam panuje?Bylabym wdzieczna za wszelkie opinie.pozdrawiam
:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Płacę miesięcznie 480 zł (razem z wyżywieniem).

Zajęcia: 2x angielski, 2x rytmika w tygodniu

Świetne podejście do dzieci kaaażdej opiekunki bez wyjątku. One nigdy nie mają złego humoru, problemów. Zawsze znajdą czas na rozmowę. Z Dyrektorką zawsze można znaleźć rozwiązanie w nietypowych sytuacjach.

Duuuży ogród. W wakacje można zaprowadzać dzieci do ogródka, żeby się zaczęły przyzwyczajać do dzieci i do opiekunek.

Dla niektóych mam minusem jest to, że nie ma spania, ani leżakowania. Są sofki jeśli dziecko jest zmęczone, to może poleżeć czy nawet pospać sobie, ale nie ma przymusowego spania.

Jak narazie minusów nie zauważam.
Dziekuje:)a moze ktos jeszcze chce cos dopowiedziec?:)
hej dziewczyny!
ja tez chce wlasnie zapisac córkę do stokrotki. a wiecie czy sa tam jakies inne zajecia dodatkowe np tance?? ciezko sie tam dostac?? a moze ktoras z mam jest z okolicy to wybralybysmy sie na spacerek z dzieciakami??
ja jestem z okolicy, mam 2-kę dzieci, 3l i 3 msce chłopak i dziewczynka 2 lata, chcę je tam zapisać też, na spacery jestem chętna:)
ooo no to super. to daj na siebie jakies namiary. ja córcie juz tam zapisalam. zobaczymy jak wyniki :) moje gg 1184331
Właśnie skończyła się rekrutacja do stokrotki, troche jestem zawiedziona że tak drogo maja w tym przedszkolu, w sumie mam jeszcze jedną córcię , z którą zostaję w domu(1,5 roku).Dziewczyny piszcie czy Wasze dziecko dostało się do Biedronek?Ja staram się o przyjęcie do tej grupy.
Z tego co wiem to super przedszkole.Mojego brata córa chodziła.Dużo dzieci przeszło do pobliskiej szkoły więc było im raźniej by rozpocząć nauke szkolną.
Jedną z auczycielek jest moja koleżanka ze studiów.Super dziewczyna,mądra i ambitna a do tego kochana:).Mam nadzieję że sie dostanę:)Pozdrawiam
ps.Chetnie poznam mamy 3 latków z Przymorza:)
my też startujemy do tego przedszkola i mamy rodzeństwo, które się nie łapie jeszcze - 2-latkę. proszę o kontakt, to się może umówimy kiedyś. przedszkole fajne, panie przemiłe, a jak na prywatne, to chyba nie jest drogie. posłałam do biedronek, ale nasze dziecię kwalifikuje się do 4-latków jednak, jak powiedziała P. dyrektor i ponoć przydział do grup jest dość swobodny, niekoniecznie dziecko idzie do deklarowanej przez rodzica.
W przedszkolu "Stokrotka" nie ma grup strikte wiekowych. Są grupy mieszane wiekowo. Co najwyżej można wybrać grupę z uwagi na opiekunkę, którą się zna, lubi itd. Osobiście uważam, że tam wszystkie opiekunki są kochane, wspaniałe, doświadczone, z odpowiednim podejściem do dzieci.
to przedszkole jest prywatne???????????????????????????
tak, prywatne
i po dostaniu się dziecka do przedszkola trzeba zapłacić wpisowe - 300 zł. ma być w tym roku kupiona za to nowa zjeżdżalnia.
to dlaczego rekrutacja w nim była przez urzad miasta?co za oszuści?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no tak, najlepiej ocenic, to takie polskie. Myslisz, ze to jest dla nich korzystne? zamiast 1000, które sie płaci w prywatnym przedszkolu dostawać od rodzica 350 zł? Owszem przedszkole prywatne, ale z dofinansowaniem od urzedu miasta, stąd rekrutacja jak do publicznych. Być może maja pule miejsc dla osób, które nie kwalifikują sie do miejsca dofinansowanego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Poprostu poczułam się oszukana w pierwszej chwili.Wybrałam je na pierwszego wyboru a mogłąm przecież wybrać inne-tańsze.nie oceniam tylko tak jakos napisałam bo byłam pewna ze jest państwowe, ale doszłam do tego że jest dofinansowywane.Trudno,mogłam lepiej się poinformować.Moj problem.
I proszę nie pisz ze ,,to takie polskie" bo takie teksty mnie strasznie wkurzają.Nic o mnie nie wiesz!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
doinformować:)
no i moja córa bedzie motylkiem:) czyli I grupa 3 latków
wow ale fajnie tyle mamuś sie tu odezwalo. moja córeczka tez sie dostala do motylków. a to przedszkole nie jest prywatne!!!! tylko niepubliczne od zeszlego roku czy 2 lat. a to roznica...
kochane
to przedszkole jest swietne moja corka chodzila tam 3 latka , opieka swietna , kobitki bardzo troskliwe i ucza swietnie , polecam rowniez angielski dziecko wiecej nauczylo sie niz w 1 klasie podstawowki, he teraz to nic nie pamieta jak wychodzi z lekcji a po przedszkolu mowila pelnymi zdaniami i spiewala po angielsku. Fakt nie ma spania ale kazde dziecko moze sie polozy na sofce jeli ma potrzebe, a i maja czas na takzwane wyciszeni czyli klada sie na dywanie i moga odpoczac a pani im czyta lub sluchaja bajek z plyt. przedszkole jest dofinansowywane a i tak nie jest az tyakie drogie sa drozsze i to w pelni panstwowe. Dla porownania ja placilam z wyzywieniem i angielskim srednio kolo 430zl a bylo to 2 lata temu. PRZEDSZKOLE REWELACYJNE , PELNA PROFESKA , DBALOSC O MALUSZKI I ICH EDUKACJE NA BARDZO DOBRYM POZIOMIE.Moje dziecko plakalo w weekendy bo przedszkole bylo zamkniete:) Dodam jeszcze ze jezeli dziecko jest "bardziej rozwiniete "niz inne i ma indywidualne potrzeby np. proby pisania czy czytania to panie bardzo chetnie pomagaja takiemu szkrabowi...POLECAM POLECAM
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
podbijając temat - kto ma informacje, jak wygląda początek? normalnie pierwszego września rano dzieci się zostawia, czy jest jakiś początek? co potrzeba dla startującego dziecka?