Miesiąc temu kupiłem swoje pierwsze mieszkanie przy współpracy z Panią Mają Bańkowską i z pełnym przekonaniem mogę polecić jej usługi.

Od samego początku Pani Maja wykazała się ogromnym zaangażowaniem, profesjonalizmem i świetną znajomością rynku. Pomogła mi nie tylko w wyborze odpowiedniego mieszkania, ale również podczas negocjacji oraz przejścia przez wszystkie formalności związane z zakupem. Wszystko było przygotowane i dopięte na ostatni guzik, a każdy etap przebiegał sprawnie i bez niepotrzebnego stresu.

Po wcześniejszych niezbyt dobrych doświadczeniach z inną agentką nieruchomości miałem sporo obaw wobec takiej współpracy. Pani Maja całkowicie zmieniła moje spojrzenie na pracę pośrednika i pokazała, jak powinna wyglądać obsługa klienta na najwyższym poziomie.

Poza profesjonalizmem jest również niezwykle sympatyczną, życzliwą i kontaktową osobą. Dzięki niej zakup pierwszego mieszkania, który sam w sobie jest dużym wyzwaniem, stał się znacznie łatwiejszy i przyjemniejszy.

Jedyne, czego żałuję, to że znaleźliśmy fajne mieszkanie tak szybko, a nasza współpraca trwała tak krótko :) Serdecznie dziękuję i gorąco polecam!