Widok
znalazłam takie ciekawe przepisy
http://www.wielkiezarcie.com/recipe59827.html Szparagi w kremowym sosie maślanym
http://www.wielkiezarcie.com/recipe59755.html Szparagi pod migdałami dla Till
http://www.wielkiezarcie.com/recipe3703.html Szparagi pieczone - dobre opinie ;)
http://www.wielkiezarcie.com/search.php?advanced=1&allWords=szparagi&search=Szukaj&anyWord=&withoutWords=&author=&where=2&branch=5&date=0&date1=&date2= (nie wiem czy będzie działać)
i na sałatkę:
http://www.wielkiezarcie.com/recipe455.html (dobre opinie)
http://www.wielkiezarcie.com/recipe68679.html
http://www.wielkiezarcie.com/recipe59827.html Szparagi w kremowym sosie maślanym
http://www.wielkiezarcie.com/recipe59755.html Szparagi pod migdałami dla Till
http://www.wielkiezarcie.com/recipe3703.html Szparagi pieczone - dobre opinie ;)
http://www.wielkiezarcie.com/search.php?advanced=1&allWords=szparagi&search=Szukaj&anyWord=&withoutWords=&author=&where=2&branch=5&date=0&date1=&date2= (nie wiem czy będzie działać)
i na sałatkę:
http://www.wielkiezarcie.com/recipe455.html (dobre opinie)
http://www.wielkiezarcie.com/recipe68679.html
Ja ostatnio wypróbowałam taki przepis z moim zdaniem najlepszego bloga kulinarnego na świecie :)
http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/szparagi/roladki_z_kurczaka_ze_szparagami/przepis.html
Znajdziesz tam też inne dania ze szparagami. Ja tylko robiłam te roladki i wyszły super jak zresztą każde danie jakie robiłam z tej stronki :)
http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/szparagi/roladki_z_kurczaka_ze_szparagami/przepis.html
Znajdziesz tam też inne dania ze szparagami. Ja tylko robiłam te roladki i wyszły super jak zresztą każde danie jakie robiłam z tej stronki :)
ja szparagi (zielone, bo nie trzeba obierać) to lubię masłem roztopionym. Ugotować je wg przepisu na opakowaniu, roztopić masło na patelni i chwileczkę je podsmażyć. mmmmm, uwielbiam takie ;)
Ale żeby było bardziej treściwie, to zawijam po 3 w plaster szynki, układam ciasno w naczyniu żaroodpornym i zapiekam z sosem beszamelowym lub serowym, na to tarkowany ser.
Ale żeby było bardziej treściwie, to zawijam po 3 w plaster szynki, układam ciasno w naczyniu żaroodpornym i zapiekam z sosem beszamelowym lub serowym, na to tarkowany ser.
[/url][/url]
http://www.gotujmy.pl/lasagne-z-kurczakiem-i-szparagami,przepisy,88819.html
naprawdę POLECAM! robiliśmy wczoraj i wyszła rewelacja :)
naprawdę POLECAM! robiliśmy wczoraj i wyszła rewelacja :)